G-Unit - Terminate on Sight (2008)

Alternatieve titel: T.O.S.

Label: G-Unit

1. Straight Outta Southside (2:36)
  2. Piano Man (3:21)

3. Close to Me (4:18)
  4. Rider Pt. 2 (2:48)

met Young Buck

5. Casualties of War (3:19)
  6. You So Tough (3:46)
  7. No Days Off (3:54)
  8. T.O.S. (4:11)
  9. I Like the Way She Do It (3:52)

10. Kitty Kat (3:48)
  11. Party Ain't Over (3:30)

12. Let It Go (3:06)

met Mavado

13. Get Down (3:47)
  14. I Don't Want to Talk About It (4:34)
  15. Ready Or Not (3:38)
  16. Money Make the World Go Around (4:14)
  17. Chase da Cat * (3:43)
MJ_DA_MAN schreef:
Wonderen zijn de wereld nog niet uit; raffael77 geeft een 0,5 aan deze plaat .

Verandert misschien nog aangezien zijn bericht ook is verwijderd.

Kid A(cid)
lambf schreef:
Before I Self Destruct heet die.

Dus dat wordt zijn laatste album?

Kid A(cid) schreef:

Dus dat wordt zijn laatste album?
Onder Interscope ja.
Dit album kan je in de volgende woorden samenvatten:money,hoes,cars,ski mask,barrettas en ak's.Ik heb nooit zo een eentonige album gehoord qua onderwerpen,tja misschien de andere 50 cent albums maar hier gaat het echt te ver.Zeer matige producties en slechte refreinen,vooral die van get down.Alsof 50 cent niet wist wat hij met die beat moest.Loyd Banks wordt weleens een onderschatte rapper genoemd maar op dit album is hij zeer matig,Tony Yayo is gewoon een ramp en we kennen allemaal de kwaliteiten van 50 Cent.Voor het eerst dacht ik echt serieus een 0,5 te geven voor een reguliere album,maar omdat ik de beat van Get Down wel kan waarderen geef ik het een 1,0.Vergeleken met dit album is Beg For Mercy een klassieker.

avatar van 5713Finest
Ik ben nooit een fan geweest van deze gasten, maar ik was net in de fame en ik zag dat deze nieuw was dus ik dacht laat ik het maar eens proberen te luisteren...nou ik heb hem geluisterd en het is redelijk goed gelukt. Ik zelf had er dus niks van verwacht maar ik vindt deze plaat wel in de buurt komen van de vorige. tracks als Kitty Kat, Close to Me en Piano Man vindt ik toch wel lekker. en young buck rapt nog gewoon mee op dit album terwijl hij volgende maand een mixtape met the game gaat droppen tegen g-unit...en hij zou ook erg boos zijn op 50 omdat hij zij dat hij eruit geknipt wou worden voor deze plaat, maar dat is niet gebeurd. Dus de haat naar 50 wordt denk ik als maar groter zo.

Mezelf
Goed album. Je kan horen dat er geld aan is besteed.

SinX
Vele malen slechter dan Beg For Mercy.

Dit is zeker één van de slechtste albums die ik dit jaar geluisterd heb. Ik zou het op een schaal van 1 tot 10 een 1.5 geven, want de producties zijn nét geen 1 waard. Ik geef het 0,75* afgerond naar beneden... 0.5*. Dit is namelijk ook slechter dan The Carter III.

Social_Mask
...Blijkbaar wel erg slecht dit. Moet toegeven dat ik in maanden geen 50 Cent of G-Unit heb opgezet, maar Beg For Mercy (samen met Get Rich..en dat 1e album van Lloyd) vond ik erg vermakelijk.

avatar van j.b.b.l
Toch een 0,5,de producties worden ook ontzettend saai na de tweede luisterbeurt dus er blijft voor mij niks positiefs over op dit album.

Social_Mask schreef:

Vorm je mening zelf in plats die te kopiëren van anderen zou ik je aanraden, want het album is niet zo slecht als mensen hier doen geloven.

Maar het is nu eenmaal een feit dat alles wat 50Cent-gerelateerd is gelijk bestemd is voor de prullenbak.

avatar van jelmer19
Mezelf schreef:

Nee hoor vorige album van G-Unit vond ik bijvoorbeeld best lekker.
Kan ik van deze helaas niet zeggen.

avatar van j.b.b.l
Beg For Mercy vind ik ook veel beter.Nummers als poppin them thangs,stunt 101 en smile vind ik veel beter dan dit hele album.

avatar van MJ_DA_MAN
Mezelf schreef:
Jij lult ook maar wat je het beste uitkomt. Als je dit slecht had gevonden zou je het eens zijn met de kritiek, en anders kom je aan met dit soort uitspraken over vooroordelen e.d. Het wordt allemaal een beetje voorspelbaar, zo. Alsof een 0,5 of 1* niet objectief kan zijn.

avatar van thomzi50
Wat een rampzalig album zeg. Dik de slechtste G-Unit-plaat die ik ken.

Social_Mask
Mezelf schreef:

Ik neem geen standpunt in hoor. Ik zeg toch ook 'blijkbaar' is dit een slecht album. En daar ga ik niet verder op in. Dus ik zie niet in waar ik iemand anders mening heb zitten kopiëren.

t-h-y-$
*kotst*

MJ_DA_MAN schreef:

Ga alle internetfora af, kijk op alle discussie-sites (nationaal en internationaal) en je komt tot de conclusie dat er veel "50 Cent haat" bestaat. Ik kan best begrijpen dat je niet van commerciële(re) muziek houd, en dit is dan ook wel hét voorbeeld van commercie.

Maar als ik dan zie dat sommigen hier véél mindere albums hoger waarderen dan bijvoorbeeld een album als dit, dan kan ik niet uitsluiten dat er in grote getale aan subjectieve beoordelingen wordt gedaan.

Dat is hetzelfde als zo'n Fabergé die voor State Magazine Tha Carter III even als een classic bestempeld. Dat is ook niet objectief te noemen, maarja er is geen enkel feit dat die mening ontkracht, want meningen blijven meningen.

En voor de duidelijkheid, ik vind het niet een goed album, maar ook verre van slecht. Gewoon een standaard, gemiddeld album. Ik kan er naar luisteren, maar waarschijnlijk daalt het cijfer in de toekomst nog wel als ik er eenmaal genoeg van heb.

avatar van coldwarkids

Nou, als je 2 * geeft, dan vind je hem dus beter dan mij.
En jij moest ervan kotsen

avatar van Chrisseh
Ja, maar Mezelf, als men een album collectief slecht vind (waar natuurlijk ook veel 'haters' tussen zitten), dan is het ongepast om aan te komen zetten dat men 'na-apers' zijn die elkaars meningen kopiëren. Tuurlijk is het zo dat meningen andere meningen beïnvloeden, maar om iemand dan zo in het wilde weg te 'beschuldigen' van meeloperij is gewoon niet de bedoeling, lijkt me.

(En dan heb ik het niet over dit album, maar in het algemeen; heb dit album niet geluisterd - en het zal er waarschijnlijk ook niet van komen, aangezien dit m'n soort hip-hop niet is-).

avatar van thomzi50
Wat een gedrocht van een album. Elke beat klinkt cheap, elke lyric uitgekauwd. En ik mis Buck ook nog eens, vooral als Yayo aan het woord komt.

Mezelf schreef:

Fabergé kan je net als zijn muziek niet serieus nemen. Meneer heeft een muzikale kennis (en volgensmij ook het IQ) dat onder doet aan de gemiddelde MuMe-gebruiker. Dus als Fabergé zegt dat Tha Carter III een klassieker is, en als MJ_DA_MAN zegt dat Terminate On Sight een pijniging voor je oren is, dan neem ik die laatste een stuk serieuzer.

Al twijfel ik ook of sommige 0,5-stemmers hier dit album uberhaupt wel geluisterd hebben.

thomzi50 schreef:
Buck klinkt hier dan ook echt als een verfrissing.En Urbanoetang ik voel me niet aangesproken

Savour Music
Als ik dit zo lees heb ik niet de intentie om dit album is even te gaan checken. (Al ga ik hem uiteindelijk toch wel even luisteren, alleen maar om te kijken of al dat commentaar klopt ). Dat deed ik ook bij Tha Carter III dus...

avatar van VforVictor
Ben em nu aan het luisteren, en echt tegenvallen doet ie (nog) niet (n tegenstelling van wat ik hier lees) Het openings nummer klinkt iig erg lekker.. oordeel volgt.

avatar van VforVictor
Hmm het valt idd tegen, matige beats, weinig nummers "bangen" waar ze op "Beg For Mercy" nog uit je speakers klapte hange de beats hier een beetje in de slomo en zijn ze gewoon saai, elk nummer lijkt ongeveer op elkaar. Ik kan maar 3 aardige nummers ontdekken: Money Makes the World.. Straight Outta Southside, Piano Man, en dan gaan er nog 2 mee door en daar is het mee gezegd.. een 2,5 voor de "moeite" Dit album klinkt dan ook alsof het in 1 week in elkaar is geflanst net als 50's "Curtis" o:

Mezelf
Ik verlaag toch met een halfje. De producties zijn me toch wat te matig en te eenzijdig. Alles heeft een zelfde soort sound en waar dat bij sommige albums (Illmatic, Doggystyle etc.) juist een sterk punt is, slaat het hier de plank volledig mis.

avatar van Stapler
Tot nu twee nummertjes beluisterd en dat zijn:
Straight Outta Southside best lekkere banger!
Rider Pt. 2 verschikkelijk!! echt om te huilen maar ook om te lachen want die stemvervorming van 50 is echt retarted

Savour Music schreef:

Ik denk het toch ook. Gek genoeg ben ik nieuwsgierig geworden.

avatar van j.b.b.l
Net weer opgezet en Yayo is echt een ramp.Ik blijf bij me 0,5.

avatar van Urbanoetang
Ook even opgezet. Ik vond het op het begin wel meevallen, maar het ging maar door en door met hetzelfde. Dus na 4 nummers teruggeschakeld op MF DOOM.

avatar van Capo Regime
Het is heeeeel slecht, maar 0.5 is wat overdreven. Ik heb slechter gehoord