G-Unit - Terminate on Sight (2008)

Alternatieve titel: T.O.S.

Label: G-Unit

1. Straight Outta Southside (2:36)
  2. Piano Man (3:21)

3. Close to Me (4:18)
  4. Rider Pt. 2 (2:48)

met Young Buck

5. Casualties of War (3:19)
  6. You So Tough (3:46)
  7. No Days Off (3:54)
  8. T.O.S. (4:11)
  9. I Like the Way She Do It (3:52)

10. Kitty Kat (3:48)
  11. Party Ain't Over (3:30)

12. Let It Go (3:06)

met Mavado

13. Get Down (3:47)
  14. I Don't Want to Talk About It (4:34)
  15. Ready Or Not (3:38)
  16. Money Make the World Go Around (4:14)
  17. Chase da Cat * (3:43)
tuktak
dan krijg ik plaatsvervangende schaamte voor de artiest die dat soort teksten uit zijn keel krijgt. in het engels hoor je het allemaal dan nog net wat minder. maar ik begrijp werkelijk niet hoe half amerika achter zulke onzin aan kan lopen.

avatar van Stapler
Ah op die fiets..
Ja, ik vraag mij dat ook altijd af of ze in hun eigen die onzin aan kunnen horen.
Want inderdaad als ik iets a la Kempi THC of weet ik veel hoor denk ik altijd get real enzo

avatar van blunt187
No days off is buck nog te horen. kan me geen reet interesseren of buck in g-unit zit of spider er in of wie er getekend is bij g unit records vind het wel jammer dat mobb deep daar getekend staat want die hebben (vind ik) een hoogtepunt in de 90's gehad met infamous en hell on earth maar jah. wat betreft t.o.s beter als curtis maar lang niet goed genoeg om met genot te luisteren:)

1,0
Ik kom net thuis en zie tot mijn grote vreugde dat dit nieuwe album van mijn favoriete crew gelekt is. Fan dat ik ben, kan ik natuurlijk niet wachten en ben ik hem nu dus aan het downloaden.

sarcasme, sarcasme

avatar van Afrowaxx
Yep nog 1 dagje en hij is in Belgie ook uit.

Ben is benieuwd wat ze er van gemaakt hebben

Afrowaxx schreef:
Ben is benieuwd wat ze er van gemaakt hebben
Dat weet je toch al, gezien je stem?

Ik ga deze plaat ook maar eens beluisteren, maar verwacht er door o.a. de video's weinig van. Vorige plaat was wel redelijk met een paar dikke beats, maar ook een paar walgelijke nummers.

Rhythm & Poetry schreef:
sarcasme, sarcasme

Dôh, klinkt dit eigenlijk even goed als het gelekte, nieuwe 50 Cent album?

lambf schreef:
gelekte, nieuwe 50 Cent album?
*vraagteken*

lambf
Before I Self Destruct heet die.

avatar van thomzi50
Grappig om Young Buck nog meerdere keren stoer mee te horen rappen

1,0
I don't now the f*ck what i'm doing, de eerste zin die ik hoorde en dat vind ik perfect passen bij dit album. Precies wat ik dacht toen ik het opzette. Ze zijn wel stoer zeg de mannen van G-Unit . Wat een taalgebruik en wat een matige, magere, zwakke beats. Kortom precies wat ik er van verwacht had. Om terug te komen op de eerste zin, denk dat de mannen van G-Unit op muzikaal gebied ook niet weten wat ze doen als ze er maar geld mee verdienen.

Piano Man kan ik wel waarderen (Guilty Pleasure, maar niet verder vertellen).
Rider pt. 2 kent wel een goede T-Pijn imitatie.

En ja Lloyd Banks we weten onderhand wel dat je 'raw' bent. Je raps zijn namelijk alles behalve uitgekookt.

avatar van TheLegacy
Tjah, het vertrek van Young Buck heeft ze niet goed gedaan. Het gebruiken van nieuwe producers ook niet. En 50 Cent laat de vocoder alsjeblieft liggen voor T-Pain en ga niet mee in die rage. Toch zitten er een paar nummers bij die ik wel kan waarderen zoals:Piano Man, T.O.S, en tjah Straight Outta Southside klinkt gwoon leuk maar is gwoon pure plagiaat van N.W.A.'s Str8 Outta Compton. Een nipte 3 voor 50 Cent en z'n mannen. Maar na nog zo'n album kunnen ze het schudden.

lambf schreef:
Before I Self Destruct heet die.
Dat is idd de naam van zijn nieuwe album, maar die versie die je hebt is nep .

lambf
Gelukkig, slechter dan dat ben ik nog niet tegengekomen

avatar van Capo Regime
Ik zie een track met Mavado, ik vind hem meestal een prettige stem hebben. is het een goede/leuke track???

avatar van Urbanoetang
Kan eigenlijk niet begrijpen waarom een (serieus te nemen) mens hiervoor nog de moeite neemt om het uberhaupt te pindakazen. Ik neem aan om ze even flink hard af te kunnen kafferen?

Ik laat deze in ieder geval aan me voorbij gaan. Ik heb zo'n gevoel dat ik het nog genoeg zal gaan horen in de trein en tram.

avatar van Carolaah
Dat laaste vind ik een beetje een suffe uitspraak..
Dat ze nu in villa's wonen wil niet zeggen dat ze niet uit ghetto-wijken zijn gekomen..(geen idee of ze werkelijk uit achterstandswijken komen, heb ik me nooit in verdiept, maar ze woonden vroeger in ieder geval niet in dikke villa's)..

Als ik later rich and famous zou zijn, zou ik ook wel een leuk optrekje willen..

Desalniettemin, vind ik het maar een lachwekkende bende bijelkaar.. Alleen het horen van die lyrics, meer hoef ik niet te zeggen toch?

Carolaah schreef:

Zo is het. Het is ook gewoon stom om dan nog in zo'n gevaarlijke buurt te wonen terwijl iedereen daar eigenlijk z.s.m. vertrekt.

avatar van musicman13

avatar van Conway Twitty
musicman13 schreef:
zal wel niet zo goed zijn als Tha Carter III !

Veel slechter is ook niet echt mogelijk.

avatar van L_T_B
Wat scheldberichten verwijderd.

Ik had niet echt grote verwachtingen van deze album,maar er zijn toch paar nummers die ik toch wel goed vindt.
Straight Outta Southside,You so Tough,I like the way she do it en party ain't over luisteren toch lekker weg.
LIoyd Banks die er vrij weinig van bakt op vele nummers Kitty Kat,Close to me,no days.
50 cent doet het aardig maar had ook van hem meer verwacht.
En Young Buck moet gewoon lekker G-unit verlaten en ze eigen shit droppen.
Als ik deze album met The Carter 3 zou moeten vergelijken vindt ik deze toch wel ietsje beter.

avatar van Amicus
Real_Music schreef:

DIT album en EEN paar nummers Mijn verwachtingen zijn nog minder groot dan die van jouw

avatar van Carolaah
Amicus schreef:

edit:

Schrijf dan ook gewoon 'jou' in plaats van 'jouw'

avatar van thomzi50
Rhythm & Poetry schreef:
I don't now the f*ck what i'm doing

De eerste zin is toch "]I don't now the f*ck what y'all been doing"? Toch wel even wat anders

avatar van Amicus
Carolaah schreef:

edit:

Schrijf dan ook gewoon 'jou' in plaats van 'jouw'

musicman13 schreef:
zal wel niet zo goed zijn als Tha Carter III !

Hun stemmen zijn nog enigzins aan te horen.

thomzi50 schreef:

Nu je het zegt, dan snap ik niet wat ik aan het doen was toen ik dit ging checken .

avatar van MJ_DA_MAN
Wonderen zijn de wereld nog niet uit; raffael77 geeft een 0,5 aan deze plaat .