Een potentiële plaat voor mijn top 10 , ware het niet dat er een aantal mindere/ zwakke(re) nummers op staan.
Het album begint energiek en goed met het titelnummer en valt dan direkt wat weg met Uncle Salty, waar op zich wel een songgedeelte in zit die ik wel gaaf vind klinken maar verder wat zouteloos

. Adam's Apple vind ik al beter, maar iets te lang. Dan komt het smerige, funky Walk This Way, de 2e classic. Big Ten Inch vind ik een behoorlijk (blues) afwisseling á la het 5e nummer (ben even de titel kwijt) op Sticky Fingers.
De tweede kant begint ijzersterk met de 3e classic Sweet Emotion: alles is top. Het intro met de talkbox, het 'nummer' zelf en het outro. Hier komt na deze opening wel een uitstekend vervolg met No More No More met zijn sterke solo aan het eind (zie ook mijn Song top 10 van 1975 topic). Round en Round vind ik ook wel goed en 'stampend', maar aan het eind iets te lang/irritant, al wordt de titel daarin wel goed weergegeven. Het laatste nummer, de ballad, vind ik het allerminste nummer op dit album. Zoals gezegd, als die laatste en Uncle Salty van de kwaliteit zoals die 4 classics waren geweest, was dit voor mij een grote kanshebber voor mijn album top tien.