T.I. - Paper Trail (2008)

Label: Grand Hustle

1. 56 Bars (Intro) (3:02)
  2. I'm Illy (4:06)
  3. Ready for Whatever (5:12)
  4. On Top of the World (5:00)

met Ludacris en B.o.B

5. Live Your Life (5:38)

met Rihanna

6. Whatever You Like (4:09)
  7. No Matter What (5:15)
  8. My Life Your Entertainment (4:56)

met Usher

9. Porn Star (3:31)
  10. Swing Ya Rag (3:18)

met Swizz Beatz

11. What Up, What's Haapnin' (5:01)
  12. Every Chance I Get (4:49)
  13. Swagga Like Us (5:27)

met Jay-Z, Kanye West en Lil' Wayne

14. Slide Show (3:42)

met John Legend

15. You Ain't Missin' Nothing (5:10)
  16. Dead and Gone (7:31)

met Justin Timberlake

Harco
Whatever You Like is toch nog wel leuk eigenlijk.

avatar van Kill_illuminati
Die gebaren ook van T.I met z'n handjes en mondhoeken

De beste van de south is nog altijd K-Rino
En Outkast mag er ook wel wezen.

avatar van lauradance
1,0
Boy schreef:
Vaag, op de meeste Amerikaanse forums lopen ze weg met dit album, terwijl hier iedereen zo zit van naahh

amerikanen hebben geen smaak.

Of jij niet.

Superbeertje
In 'Swagga Like Us' hoor je toch ook M.I.A. op dat refreintje?

Sample van M.I.A. - Paper Planes

avatar van dusso
er staan wel een paar toffe tracks op, maar OMG dat nummer met Rihanna kan gewoon niet.. een dieptepunt in de hiphop gewoon

avatar van Kill_illuminati
dusso schreef:

Zoiezo dat een in de meeste bladenKuch,kuch Veronica,kuck,kuck bij de recencies word gezegt dat Rihanna een combinatie is van Hiphop en RnB.
Ook dat lil wayne rap is, ik heb altijd gedacht dat hiphop en rap de zelfde genre is.
Oke,rap valt onder hiphop.

Ik ben bang dat de relatie tussen mij en dit album van een zeer korte duur moet zij. Ik durf hem niet eens op te zetten.

avatar van Game
Er wordt in oktober een video voor "Live Your Life" geschoten, ik heb zo'n gevoel dat dat weer megahit wordt. Als het zelfs die O-Zone gasten dat is gelukt moet T.I. het ook wel lukken...

Nummer zelf is niet zo slecht, alleen dat gezing van 0-Zone had weg gelaten moeten worden. De beat is wel gewoon goed. Rihanna is ook niet storend. Ze maakt volgens mij gebruik van de autotuner (zelfde effect als op "Disturbia" vind ik) en dat klinkt beter dan haar eigen originele stem vind ik.

De teksten van T.I. vind ik zelfs ingewikkeld in de track haha. Reviewtje van dit album volgt nog...

avatar van The SS
The SS schreef:
echt een lekker album dit. king is beter maar dit is ook heel goed, beter dan T.I. VS. T.I.P. alleen i'm illy en porno star zijn minder de rest is goed tot heel goed.
album krijgt nu een lage 4.5. kan zakken maar heel misgien nog stijgen.

kvind alleen porno star nog een beetje saai. i'm illy vind ik wel oke geworden nu.

avatar van lauradance
1,0
Firat7 schreef:
Of jij niet.

zo die zit.

Zeer middelmatig album in mijn ogen:

* een aantal echt dikke tracks (Swagger like us, Swig Ya Rag, No matter What, What's up What's Happening, I'm llly) die T.I. echt op het lijf geschreven zijn (zware & vuile synths waar hij gewoon lui overeen kan boasten)

* de rest is at best middelmatig, met natuurlijk als absoluut dieptepunt de track met Rihanna (Live your Life) met die verschrikkelijke Numa Numa 'sample'... En dan te zeggen dat dit nr geproduceerd is door Just Blaze?!

avatar van mootje
You Aint Missin Nothing, Dead and Gone,No Matter What zijn echt een van de mooiste tracks die ik ooit heb gehoord de rest is echt ook supermooi om naar te luisteren het verveelt nooit

avatar van j.b.b.l
mootje schreef:
de rest is echt ook supermooi om naar te luisteren het verveelt nooit
Dat moet nog komen,het album is nog niet eens uit

mootje schreef:

Ik zie dat ''T.I. vs T.I.P.'' op #1 in je top 10 staat en ''King'' zie ik nergens staan vind je die niet zo goed of heb je die nog nooit geluisterd? Ben ik wel benieuwd naar omdat de meeste mensen van mening zijn inclusief mezelf dat dat T.I. zijn beste album is.

SvV_Ying
Krijg hem morgen binnen van BOL.com, ben benieuwd! Wat ik tot nu toe heb gehoord klinkt lekker, vooral Swagga Like Us, Swing Ya Rag, Whatever You Like en My Life Your Entertainment zijn erg lekker. Morgen mijn definitieve oordeel.

Ik heb net het album opgehaald bij Plato, ik had hem besteld.
Top album.

SvV_Ying
Lekker, ik heb hem net binnen, helaas moet ik nu werken. Kan ik alsnog niet luisteren. Vanavond dan maar een oordeel.

avatar van Woltertjes
Goed album. Stukken beter dan zijn voorganger vind ik. Staan veel leuke nummers op en T.I. rapt goed bij de meeste nummers. Er word vlot gerapt en hij heeft een goede flow en dat klinkt goed in de oren. Vind hem soms inderdaad wat arrogant overkomen. Hij vind zichzelf de beste enzo, beetje jammer dat hij dat steeds herhaald. De andere nummers zijn in mijn ogen wel erg goed. T.I. weet er toch altijd wel een beetje zijn stijl aan te geven.

Moet wel zeggen dat het deuntje aan het begin van Live Your Live strontirritant vind. (in het refrein hoor je dit ook weer terug)
Snap niet helemaal dat een rapper dat in zijn nummer zet. Dat schept bij mij een beetje een fout beeld want volgens mij is het originele nummer gezongen door drie homo's.

Voor de rest wel een geslaagd album.

RedLightCityBoy
Oke ik zal mijn bericht nog even herhalen...

T.I. sampeld O-Zone...ergen kan toch niet?

RedLightCityBoy schreef:
Oke ik zal mijn bericht nog even herhalen...

T.I. sampeld O-Zone...ergen kan toch niet?

Heb je wel wat gelijk in maar de rest van de cd is wel redelijk vind ik.

RedLightCityBoy
Ik vindt alle beats saai, kan ik zelfs maken (geen arrogantie) en t.i rapt zo saai. ik viel zowat in slaap.

avatar van Woltertjes
Ach ja daar verschillen de meningen over. Ik vind T.I. niet slaapverwekkend.
Moet wel eerlijk zeggen dat ik hem niet al te lang zal luisteren. Denk dat over 2 weekjes ofzo zijn album nog amper luister.

Wat de beats betreft: die maak je niet zo 1,2,3. Die zijn denk ik lastiger te maken dan je denkt.

Mayne
Swagga Like Us is echt een dieptepunt in de productiecarriere van Kanye. Wat een kutlied is dat zeg.

Voor mij is dat ''Love Lockdown''

Mayne
Nog een redelijk geconstrueerd poplied. Swagga Like Us is slechts gebrabbel en ontzettend slecht gesampled. Een kind kan de was doen.

SvV_Ying
Heerlijk album, ben nog niet zo weg van nummer 1 t/m 3. Voor de rest erg goede CD met Swagga Like Us, Swing Ya Rag, My Life Your Entertainment, Whataver You Like en On Top Of The World als hoogtepunten. Ben zeer blij met deze aankoop.

avatar van GarnalenPeller
Wow, Jay-Z is weer goed bezig op Swagga Like Us.

Superbeertje
'State Of Mind' schreef:
Voor mij is dat ''Love Lockdown''

Ik heb dat nummer net gehoord... slecht

Ben hem nu aan het beluisteren, klinkt tot nu toe wel lekker. Hetgene wat me tot nu toe het meest opvalt aan dit album is helaas negatief. Namelijk de cover van Rihanna van O-Zone's Dragostea Din Tei, beetje spijtig...