Ik juist wel. Met het gemiddelde doe ik weer helemaal niks mee.
Dat komt juist door de o.5 stemmers bij platen waar zij eigenlijk helemaal niets mee kunnen.
Hierom kan ik sven zijn frustratie wel voorstellen. Het is duidelijk dat dit geen muziek is voor pooiertje en dat had hij waarschijnlijk al naar 2 sec door. Zijn 0.5* geeft alleen aan dat deze muziek ver van zijn bed staat en hij het 'waarschijnlijk' niet kan plaatsen.
kijkend naar zijn stem lijst ligt elektronische muziek hem zo wie zo niet echt... denk ik. (fennesz - black sea 1.5*).
Ik ben dan ook benieuwd naar je mening over deze plaat en wat vind je zo slecht aan deze plaat, pooiertje? hoevaak heb je hem beluisterd om tot je 0.5* conclusie te komen. Wat waren de hoogte punten in deze plaat voor jouw en wat is het diepte punt? Met welke muziek probeer je dit vergelijken en wat mis je?
Begrijp me goed, ik snap dat iemand dit niet ligt, dat kan... mij ligt bepaalde muziek ook niet, maar ik heb nog nooit ergens een 0.5* voor gegeven hierom ben ik wel benieuwd naar iemands mening rond die score.
PS wat is dit toch prachtig terring herrie.
edit ik zie dat sietse precies de zelfde vraag heeft gesteld

, pooiertje ben gewoon benieuwd naar je mening, hoef geen maat staaf of iets anders gewoon je persoonlijke ervaring