Dio - Rock & Roll (2008)

met Big2 en Sjaak

6. Blijf Lopen (3:41)
  7. Interlude (0:37)
  8. Baby (3:43)
  9. Ze Roepen (DIO) (3:41)
  10. Voor Dough (3:46)

met The Opposites

11. Papa (3:50)
  12. Cool (4:05)

met Reverse en Jayh

13. Ruimteschip (3:50)

met Reverse en De Jeugd van Tegenwoordig

14. Rustig (4:20)
  15. Tijd Is Geweest (3:06)

met Willy

16. Laat Niet Los (4:32)
avatar van thomzi50

avatar van Urbanoetang
thomzi50 schreef:

Je bent me net voor

avatar van Game
Echt een geweldige clip, hilarisch maar toch briljant.

avatar van Smiechtel
Briljante clip inderdaad. Ken de rest van 't album niet, beetje in de lijn van Aye?

Rene1979
Ik heb weinig met neerlandse rappers...(zoals sommige weten)
De mannen die mij kunnne bekoren zijn Jawat-Typhoon-Sticks..

Dio is wel een rapper die ik goed ben gaan vinden.
Hij is wat feesterig...En daar hou ik op zijn tijd wel van...
Ik ben dit album nu eindelijk is aan het luisteren en ik vind Aye en Tijdmachine leuke tracks...
Het si zeker geen hoogstaand album, maar zo af en toe leuk om op te zetten... 2.5 wordt het

avatar van vin13
Deze plaat is erg goed en zet die hardrockkikker Dio volledig voor schut. Wet een chill and flow.

avatar van Shelter
Dio's flow: wel aardig
Dio inhoudelijk: vrij slecht
Dio wordplay/technische rhymes: zeer slecht

En Sjaak op je album zetten...hoe diep kan je zinken.

Toch heeft Dio ook aardige tracks gemaakt...maar dit album ondanks bedenkend dat het meer in het party-party gebied ligt, vind ik geen voldoende waard. 2*

avatar van thomzi50
Smiechtel schreef:

Jawel, min of meer.

Gekkenhuis
Ik snap de briljantie van die clip niet. Een ode kan het ook niet zijn, want homeboy Dio heeft zelf aangegeven dat hij hiphop maar weinig interessant vindt.

avatar van vin13
vin13 schreef:

Gisteren was het 1 april. En nu zet ik weer Heaven and Hell op.

avatar van Game
Gekkenhuis schreef:

Omdat juist Dio zo'n video maakt is het juist briljant. De manier waarop Sef zo ontzettend droog mee staat te doen is ook al hilarisch. Het slaat totaal nergens op omdat het nummer zelf helemaal niks te maken heeft qua old school sfeer etc. Een ode kan het zeker wel zijn. Volgens mij is Dio juist geinspireerd door meer oude hiphop.

RedLightCityBoy
vin13 schreef:

Gisteren was het 1 april. En nu zet ik weer Heaven and Hell op.

NIET grappig.

avatar van Kos
Kos
thomzi50 schreef:
De clip van Aye kan toch wel episch genoemd worden.

eens! . best leuke track ook.

avatar van MAS
MAS
Zeker een vette clip. Dio vind ik ook wel redelijk op dat nummer en sef zeer matig. Hij heeft zijn woorden-herhaal-trucje nu echt te vaak gedaan.

avatar van deceptik
Sef begint echt mijn Strot uit te hangen met IDD dat afchuwelijke lines herhalen... Elke verse is hetzelfde van die loser.

pfffff K3 rap... de nieuwe AliB. Heel vermoeiend.
Maarrrrr niets ten nadele; ook dat is een geluid dat gehoort mag worden. Ook jonkies hebben recht op hiphop.
En in dat straatje...lekker plaatje!

avatar van jordidj1
1 tm 5 is wel goed... de rest vind ik sucks

aye is opzich wel een goed nummer, met betere rhymes. Vooral ze noemen mij John F yayo want ze kennedie boy, tovert altijd een lach op mijn gezicht;)

IkBenDun
Goed album heb genoten van tijdmachine en aye maar begint nu serieus te vervelen!!! wel goede nummers

IkBenDun
screen schreef:

Serieus gast je hebt helemaal gelijk!

avatar van Schuller
het gaat vervelen maar af en toe verlang je terug naar deze nummers

avatar van tovast
Dio heeft mij zwaar teleurgesteld
Ik volgde hem al vroeg, en na Wat het is, Ze Roepen Dio en Papa had ik een prachtig album verwacht,
maar helaas.
getript met the Opposites, Sjaak en Sef..
Ik krijg bijna medelijden met hem.

avatar van TheFunkyM
Ik had helemaal niets met Dio. Ik vond hem zelfs vervelend.
Toen hoorde ik hem gister op parkpop, hij was de enige die er echt een feestje van kon maken.. Toch maar eens luisteren dus, deze cd.. Ben benieuwd!

avatar van tovast
tovast schreef:
Dio heeft mij zwaar teleurgesteld
maar helaas.
getript met the Opposites, Sjaak en Sef..
Ik krijg bijna medelijden met hem.

en met mezelf

avatar van TheFunkyM
Ik vind vooral de bangers chill op deze cd.. Het is allemaal niet te serieus.. Op sommige nummers na..
Ik vind het wel lekker, vooral na gisteren op parkpop, waar de muziek toch meer tot zijn recht komt..

Ik begin met een 3.. kan stijgen.

DennisGTI
Vind 'Cool', 'Ze roepen (Dio)', en 'Aye' echt heel toffe tracks. Rest ook wel aardig. Sef en Sjaak kunnen mij niet bekoren, echt verschrikkelijk. ABC rijmpjes.

0,5
Vreselijke cd, alleen tijdmachine is leuk.

avatar van Chrisseh
Ik vind Sef toch wel echt een dra-ma-tische rapper op Aye. Dio vind ik - alleen van de paar singletjes die ik gehoord heb - nog wel aardig, maar als ik die clip van Aye kijk en Sef zijn "verse" dan opzegt... Volgens mij heeft hij maar drie verschillende rijmwoorden in die verse ofzo.

avatar van BoordAppel
[moderatorknipje]

Best een leuk album trouwens. Dio is niet de beste rapper en zijn teksten zijn ook niet geniaal maar het klinkt allemaal wel ok. De beats zijn meestal ook prima. Valt me niets tegen.

avatar van Poeha
Ik ken alleen nog maar de 2 hits Aye en Tijdmachine en die smaken naar meer.
Tijdmachine is gewoon lekker en Aye...ach ja...ik vond hem niet tegenvallen.

Maar eens op zoek naar het album.

En ben ook benieuwd naar de bijdrage van Willy W.