menu

Britney Spears - Circus (2008)

mijn stem
3,11 (154)
154 stemmen

Verenigde Staten
Pop / Dance
Label: Jive

 1. Womanizer (3:44)
 2. Circus (3:12)
 3. Out from Under (3:53)
 4. Kill the Lights (3:59)
 5. Shattered Glass (2:52)
 6. If U Seek Amy (3:36)
 7. Unusual You (4:21)
 8. Blur (3:07)
 9. Mmm Papi (3:22)
 10. Mannequin (4:06)
 11. Lace and Leather (2:47)
 12. My Baby (3:18)
 13. Radar (3:48)
 14. Rock Me In * (3:17)
 15. Phonography * (3:33)
 16. Amnesia * (3:57)
 17. Quicksand * (4:05)
 18. Trouble * (3:34)
 19. Rock Boy * (3:22)
toon 6 bonustracks
totale tijdsduur: 46:05 (1:07:53)
zoeken in:
avatar van NewYorkCityLight
3,0
Emile93 schreef:
3. Out from under. Werkelijkwaar fantastische ballad. Ik kende dit nummer al ook al weet ik niet hoe. Echt een goed nummer voor Britney. 5*


Misschien van deze, veel mooiere, versie ?

Joanna Pacitti - Out From Under

avatar van Arrie
Ik vind de singles Womanizer en vooral Circus toch wel erg leuk. (If U Seek Amy wel wat minder) Angelo, heb jij dit album ook gehoord?

avatar van Emile93
3,5
NewYorkCityLight schreef:
(quote)


Misschien van deze, veel mooiere, versie ?

Joanna Pacitti - Out From Under


Dat zou goed kunnen! Deze versie kwam me in elk geval een stuk bekender voor! Ook al had ik nog nooit van Joanna Pacitti gehoord! Joanna heeft wel een betere stem. Ik vind beide versies heel goed!

avatar van Angelo
Arrie schreef:
Ik vind de singles Womanizer en vooral Circus toch wel erg leuk. (If U Seek Amy wel wat minder) Angelo, heb jij dit album ook gehoord?

Ik heb 'm gelijk op de dag dat ie in de winkels lag gekocht! Ik kan er niks aan doen, maar Britney blijft voor mij een vrouwelijke Jaweh! Haha.Grappig trouwens dat je 'If u seek Amy' minder vindt. Tekstueel is dat het scherpste nummer, en het was dan ook echt gericht op alle negatieve berichten rondom Britney in de jaren daarvoor. In feite zingt ze gewoon "Love me, hate me/ Say what you want about me/ All the boys and all the girls are beggin' to fuck me". De verborgen boodschap is geweldig verwoord door Max Martin. In ieder geval met afstand mijn favo nummer op dit album. iF U seeCK a-MY(E)

avatar van Arrie
Ik ben bij Britney over het algemeen meer geinteresseerd in de muziek dan de teksten, dus ik was vooral benieuwd naar wat je van de muziek op dit album vindt. (en die titel is wel leuk ja )

Edit: meteen even de bezem erbij gehaald.

avatar van Emile93
3,5
Angelo schreef:
iF U seeCK a-MY(E)


WHAHAHAHAHAHA!!!! GEWELDIG!!!! Die moet ik ergens opschrijven!!!

avatar van Angelo
Arrie schreef:
Ik ben bij Britney over het algemeen meer geinteresseerd in de muziek dan de teksten, dus ik was vooral benieuwd naar wat je van de muziek op dit album vindt.

De producties steken inhoudelijk ijzersterk in elkaar. Het is oppervlakkig en nietszeggend, maar haar nummers behoren tot het beste wat de huidige popmuziek te bieden heeft (vind ik dan). Met dit album is ook niks mis. De eerste nummers zijn erg goed, daarna zakt het allemaal wat in, maar naar mate het album eindigt worden de nummers weer sterker. Zingen kan mevrouw Spears niet, maar ach het complete plaatje maakt een hoop goed hè!?

avatar van Arrie
Laten we er niet meteen een chatbox van maken! Jouw mening over die albums heeft hier niks mee te maken. Laten we wel ontopic blijven, jongens.

Ik vind Circus trouwens misschien wel haar beste nummer!

avatar van Arrie
Angelo schreef:
(quote)

iF U seeCK a-MY(E)

Het gaat trouwens niet om hoe je de titel schrijft, maar om de uitspraak:

If - You - See - k A - my
F- U - C - K - Me

Misschien bedoelde je dat, maar ik bedacht het me veel later pas (ik vond het al zo raar dat de c was verdwenen en dat er my stond in plaats van me (maar de my in Amy spreek je dus wel uit als me).

avatar van Angelo
Angelo schreef:
iF U seeCK a-MY(E)

Arrie schreef:
Het gaat trouwens niet om hoe je de titel schrijft, maar om de uitspraak:

If - You - See - k A - my
F- U - C - K - Me

Ja, ik begrijp wat je bedoeld. Het komt ook gewoon op hetzelfde neer: "(...)All of the boys, and all of the girls are beginning to fuck me". Maar het gaat niet specifiek om de letterlijke uitspraak van de woorden, "seek" bijvoorbeeld of je nou zowel een ck of k hebt, je spreekt het hetzelfde uit. Dito voor a-MY of a-ME. Wat jij zegt over de uitspraak klopt helemaal, maar dat geldt ook voor de titel (waar de twee woorden tevens in voorkomen). Maar ja, maakt verder ook niet veel uit. De boodschap van Spears is duidelijk!


avatar van Arrie
Angelo schreef:

Ja, ik begrijp wat je bedoeld. Het komt ook gewoon op hetzelfde neer: "(...)All of the boys, and all of the girls are beginning to fuck me".

Begging to fuck me

Angelo schreef:

Maar het gaat niet specifiek om de letterlijke uitspraak van de woorden, "seek" bijvoorbeeld of je nou zowel een ck of k hebt, je spreekt het hetzelfde uit.

Nee, dat bedoel ik niet. Je moet de letters F, U, C, en K in het Engels zeg maar spellen. Dan krijg je iets dat wel heel erg klinkt als If U Seek A. En dan dus nog 'me/my' erachter.

Maar de boodschap is inderdaad duidelijk.

avatar van Style.Girl
3,0
Hmm, beter als Black Out. Maar toch niet helemaal geweldig. De leukste nummers zijn: Womanizer (wat een te gek nummer was dat), Circus, Out From Under, Kill The Lights, Unusual You, Blur en My Baby. En natuurlijk Radar maar die hoort eigenlijk bij Blackout.

If U Seek Amy, vond ik altijd al een rot nummer, maar het is niet haar slechtste nummer hoor.
De rest is allemaal niet zo aangenaam om naar te luisteren. En stelt dus ook niks voor.

avatar van Style.Girl
3,0
Womanizer (3:44) = 5*
Circus (3:12) = 4,5*
Out from Under (3:53) = 4*
Kill the Lights (3:59) = 4*
Shattered Glass (2:52) = 3*
If U Seek Amy (3:36) = 3,5*
Unusual You (4:21) = 4*
Blur (3:07) = 4*
Mmm Papi (3:22) = 2,5*
Mannequin (4:06) = 2,0*
Lace and Leather (2:47) = 2,5*
My Baby (3:18) = 3,5*
Radar (3:48) 4,5*

Totaal = 3,5*

avatar van Style.Girl
3,0
Heb de bonus tracks eigenlijk nooit gehoord maar heb ze dus vandaag even beluisterd. Dus nog even een kleine beoordeling erbij. Maar mijn cijfer gaat wel 0,5* omhoog. Dus ik rond het gewoon af op een 3,5*. Dat was het eerst zoiezo, maar vond het toch meer passen bij een 3,0*. Dus nu verhoog ik het dan ook gewoon naar 3,5*.

- En Rock Me In klinkt toch wel erg leuk 4,5*
- Phonography komt me bekend voor. Maar ik wist niet eens van de bonustracks af, dus ik kan ze ook niet beluisterd hebben. Vreemd. 4,5*
- Amnesia. 3,5*
- Quicksand. 3,5*
- Trouble. 4*
- Rock Boy. 3*

De bonus tracks horen meestal minder te zijn, gewoon omdat ze niet op het gewone album staan, maar ik vind ze dit keer juist veel beter!

avatar van NewYorkCityLight
3,0
Phonography deed mij persoonlijk denken aan LoveGame van Lady Gaga, dus misschien dat het je daarom bekend voorkomt?

avatar van Style.Girl
3,0
Nee daar deed het mij dus niet echt aan denken, tenminste dat is niet het eerste waar ik op zou komen. Maar, ik kende het deuntje op het begin, dus ik heb het zoiezo al een keer gehoord.

avatar van Waste Management
Het nummer ''If U Seek Amy'' is en blijft geniaal

avatar van MetalMike
3,5
Titelnummer, "Unusual You" (fraai gezongen) en ""Kill The Lights", geweldig! "Lace And Leather" is ook heerlijk met die funky baslijn. Over de gehele linie best een lekkere cd, genoeg variatie ook in de zang. "Rock Me In" heeft ook nog een lekkere nineties feel voor mij, "Phonography" geeft me dan weer een Madonna vibe, muziek en stem.
Ben geen typische Britney kenner of liefhebber, maar zo nu en dan is het lekker om haar even te horen. Van de platen die ik ken vind ik dit dan wel één van de fijnste.

avatar van Style.Girl
3,0
Weer eens opnieuw beluisterd. Ik herkende heel veel nummers niet meer. Vergeleken met Black Out, Britney Jean en Femme Fatale is dit de minste, maar nog steeds wel vermakelijk.

Womanizer en Circus steken er met kop en schouders bovenuit! Daarna komt Unusual You, wat ook echt een lekker nummer is.

Jammer dat Radar hier ook nog op vermeld staat terwijl het eigenlijk bij het laatste album hoort. Voegt niet zoveel toe, want die kennen wij al.

My Baby is het minste nummer (vooral saai) samen met If U Seek Amy (vooral irritant). Wat een vreselijk nummer. Nooit leuk gevonden. Zelfs de videoclip stoorde me altijd.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:16 uur

geplaatst: vandaag om 21:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.