Britney Spears - Circus (2008)

Pop / Dance
Label: Jive

1. Womanizer (3:44)
  2. Circus (3:12)
  3. Out from Under (3:53)
  4. Kill the Lights (3:59)
  5. Shattered Glass (2:52)
  6. If U Seek Amy (3:36)
  7. Unusual You (4:21)
  8. Blur (3:07)
  9. Mmm Papi (3:22)
  10. Mannequin (4:06)
  11. Lace and Leather (2:47)
  12. My Baby (3:18)
  17. Quicksand * (4:05)
  18. Trouble * (3:34)
  19. Rock Boy * (3:22)
chrismusic
Gaat ze hier weer ouderwetse popliedjes maken? Of krijgen we weer van die dance bende?

boy1988m
Ik den dat deze album zelfs beter gaat worden dan Blackout terwijl Blackout al zo goed was.

Lace and Leather: Zal denk ik heeeeeel heftig word kijk alleen maar naar de naam

Kill the Lights: Zal ook een goed nummer worden want het is door Danja geproduceerd, en hij heeft ook Gimme More en Get Naked geproduceerd.

avatar van *San*
Ben benieuwd waar If u seek amy over gaat.

Veelbelovend.

Is het al gelekt?

avatar van Arrie
chrismusic schreef:

Nou, geef mij dan maar 'die dance bende' in plaats van haar ouderwetse popliedjes.

boy1988m
Britney Spears CIRCUS - Exclusive Demo: Lace and Leather alleen ik weet niet of het echt maar de beat is wel erg

avatar van luc011190
Vorige album heb ik nog best vaak gedraaid, aan Womanizer te horen gaat ze dat niveau op dit album niet halen

avatar van brooklyn
Gezien de clip, de hoes en de verhalen toch vreemd dat ze weer terug gaat naar haar oudere imago...

avatar van levenvergeten
Ik zou het wel leuk vinden als ze terug gaat naar haar het geluid + imago van haar derde album. Overprotected, I'm A Slave 4 U en Boyz vond ik toffe singles. Dat vorige album vond ik eigenlijk niet zoveel, ook single Gimme More vind ik eigenlijk niks. Womanizer gaat dan weer richting Rihanna, maar is lang niet zo goed.

Niettemin, ik zou het leuk vinden als er een hitje op staat die in het straatje Overprotected past

Ik heb de nieuwe single nog niet gehoord, maar ik vond het vorige album opvallend goed. Wat mij betreft een heerlijke uptempo futurische popplaat (er staan geen enkele ballad op), beter dan dat vermoeiende geluid van Timbaland/NERD, dat her en der wel heerlijke singles oplevert, maar niet een hele plaat lang weet te boeien.

Ik heb van dit album nog niets gehoord, maar ik ben niet zo heel benieuwd...

avatar van luc011190
Hehe, ik kan me herinneren dat ik een keer op TMF een Britney top10 zag en dat ik er 9 nummers behoorlijk goed van vond (Baby One More Time niet zo ). Ze heeft toch altijd wel een hele straat producers achter haar staan die het kunstje van 'een popliedje maken' goed onder de knie hebben.

avatar van Nickstbo
Ben wel benieuwd.
Zal weer leuke pop zijn.

boy1988m
Nieuwe bonus tracks ik weet niet of het echt is.

Rock Me In(European Bonus Track)
Phonography(European Bonus Track)
Amnesia(Japanese

avatar van Waste Management
Zal wel weer Pop/Dance zijn net zoals Blackout
Womanizer is in iedere val top
ik kijk uit naar de rest

DELUXE EDITION BONUS TRACKS:
14. Rock Me In 03:17
15. Phonography 03:35

Other Tracks that will be on the reedition of this album:
16. This Kiss
17. Follow My Fingers
18. One More Time (new version of '...Baby One More Timefor the 10 year anniversty)

19. Amnesia (it will be on Japanese edition of 'CIRCUS' as a bonus track)

boy1988m
dit staat zo op een site ik weet niet of het echt is

avatar van Brucas
Kill The Lights is gelekt, en hij is echt super!

dit is de link

van Kill the Lights
love the song

avatar van Jeroen65
Wow! Kill The Lights klinkt super...!

Ik ben ook blij dat je nu echt Britney's stem hoort in de verses. Het klinkt allemaal veel minder vervormd....:)

Dit album wordt denk ik nóg beter dan blackout.. welke al meesterlijk goed was. Womanizer en Kill The Lights vind ik allebei al heerlijk! Kan niet wachten!

SPAROOD
Ja, hier ben ik erg benieuwd naar !!

Britney spears 8 Minute Circus Mix Teaser
van 6 nummers.
*Womanizer *Circus * Out From Under * Kill The Lights * If You Seek Amy * Unusual You

avatar van ewoutje17
"circus" (het liedje) klinkt echt wel goed, lekker stage gevoel, sterk gevoel om mee te zingen heb ik hierbij

"out from under" popballade, klinkt mooi (minder bewerkte stem) mooie lyric, brnegt bijmijzelf wel wat herinneringen los

"unusual" zalig nummer, geeft een echt droomgevoel naar een geliefde dat onbereikbaar is, zalige beats er op

"kill the lights" doet mij direct kwa lyric denken aan "piece of me"
de laaste heeft wel dan mijn voorkeur, ma het blijft een keigoed liedje "kill the lights"

"if you seek amy" leuke beat, wel goed en origineel gevonden lyric, if you seek amy word namelijk F.UC.K, maar echt boeien doet dit liedje mij verder niet

ik ga eerlijk zijn, ik ben een britneyfan, maar toch...de stem is wel soms toch zwaar bewerkt. (soms echt paris hiltonbewerking stem) maar volgens mij word dit toch wel een pareltje die het beluisteren waard zal zijn

boy1988m
En we hebben nog deze tracks te gaan.

Shattered Glass
Blur
Mmm Papi
Mannequin
Lace and Leather
My Baby
Radar(Bonus Track)
Rock Me In(European and Deluxe Edition Bonus Track)
Phonography(European and Deluxe Edition Bonus Track)
Amnesia(Japanese Bonus Track)
Trouble(iTunes Pre-order Bonus Track)

je kan nu van alle nummers 30 seconden luisteren ga naar de link

Amnesia & Trouble staan er alleen niet bij omdat
Amnesia(Japanese Bonus Track) is en Trouble(iTunes Pre-order Bonus Track) is

Ik heb wel een zwak voor Britney. Ze ziet er niet verkeerd uit, en zal zichzelf wel weer op de kaart zetten.
Met dit album zal ze waarschijnlijk weer populair worden; en ik gun het haar wel.

avatar van Amicus
Wij allen Deric....Een mooie jonge blonde deerne gun je alles.

avatar van AGE-411
Amicus schreef:
Wij allen Deric....Een mooie jonge blonde deerne gun je alles.

Er was wel een periode dat ik ze mocht: leuke blondine.

Maar dat is wel al lang geleden. En nu is ze zo'n opgezette MTV-parodie, heb ik zelf geen respect meer voor haar. (Paris Hilton 2?)

muzikaal is er natuurlijk niks aan geweest.

I'm a Slave 4 U en Toxic zijn prima songs. Ik heb het idee dat ze talent heeft, maar dat bijvoorbeeld de media (zo ook MTV0 haar dom neer zet.
Womanizer is geen verkeerde eerste single.