The Prodigy - Invaders Must Die (2009)

Electronic / Dance
Label: Take Me to the Hospital

1. Invaders Must Die (4:55)
  2. Omen (3:36)
  3. Thunder (4:09)

met Brother Culture

4. Colours (3:27)
  5. Take Me to the Hospital (3:40)
  6. Warrior's Dance (5:12)
  7. Run with the Wolves (4:24)

met Dave Grohl

8. Omen [Reprise] (2:14)
  9. World's on Fire (4:50)
  10. Piranha (4:04)
  11. Stand Up (5:30)

met Dave Grohl

12. The Big Gundown * (4:21)
  13. Black Smoke * (3:26)
  14. Wild West * (4:15)
  15. Fighter Beat * (3:32)
  16. Omen [Live at Rock am Ring 2009] * (4:12)
avatar van thomzi50
Bij The Prodigy:

Bij The Prodigy - Invaders Must Die (2009):

Een nieuwe Prodigy: weet iemand hier meer over?

ja, zonet de nieuwe single beluisterd niets meer voor mij. voltooid verleden tijd.

avatar van Stapler
Daar ben ik ook bang voor Hoe treurig het ook mag zijn.

avatar van Zwammer
Warrior's Dance klinkt wel leuk, maar Invaders Must Die is helaas echt tenenkrommend slecht..

Worlds on fire klinkt wel leuk. MAAR DIE SINGLE IMD IS IIG SHIIT!

SMOKE
Invaders Must Die is trouwens niet de eerste single van het album. Het nummer is gewoon een gratis downloadbaar voorproefje.
Eerste single wordt Omen en komt in februari uit. Live opnames op youtube geven hoop dat dit al wat beter gaat klinken dan het idd weinig bijzondere IMD.

avatar van YoG
YoG
Helemaal eens met de meeste reakties hierboven

Misschien moeten ze eens een nieuw, wat rustiger genre gaan uitproberen.. Ik kan altijd wel genieten van 3 Kilos op Jilted generation.. totaal anders maar wel heel geslaagd

Die nieuwe troep van ze klinkt altijd zo overdreven opgefokt, bijna lachwekkend. Ze worden alweer een dagje en dat is te horen aan het geforceerde geluid: alsof ze dat techno-punkige geluid kunnen combineren met de hippe electro-rock clash van nu. Klinkt allemaal erg professioneel maar het uiteindelijke geluid is erg suf

Joy
ik denk dat men, zowel band zelf als fan, gewoon moet accepteren dat prodigy leuke dingen heeft gedaan, tot en met de grote doorbraak, en daarna was de koek op, het truukje was uitgebuit,en er volgde weinig spannends

overschat ook

door die ene grote hit firestarter waren idd de verwachtingen hoog maar men maakte het niet waar

men had er beter aan gedaan dat zelf ook te beseffen en ermee te stoppen, andere dingen gaan doen

Pastichio Rocker
Wat ik ervan heb begrepen is dit album niet langer dan 40 minuten? Dus a la Pendulum's 'In Silico'. Niks mis mee dat je geinspireerd raakt door een band of artiest hoor, maar vroeger was het juist de Prodigy die voorop liep en niet achteraan.

Btw, iedereen die Invaders Must Die wel een goed nummer vindt moet maar eens Hyper checken, en dan vooral de nummers We Control, Let Me In en Touch.

Aiai, wat een dráma (voor zover ik het gehoord heb, maar ik verwacht niet dat de rest veel beter zal zijn). Ik dacht dat ze met hun vorige plaat hun dieptepunt al bereikt hadden, maar in die zin verrassen ze me dan toch weer. Echt tenenkrommend slecht dit.

Ik blijf erbij; ze hebben Experience nooit overtroffen. Nog wel wat goede nummers hier en daar, maar de laatste jaren is het helemaal hard bergafwaards gegaan. Ik zet Weather Experience nog wel een keer op en denk weer terug aan de goede oude tijd.

Er zitten wel wat leuke nummers bij, maar het is niet gigantisch bijzonder.

Maar het is wel erg makkelijk om alleen maar af te kraken. Ze zijn ook gewoon een andere weg ingeslagen. Het lijkt totaal niet meer op de oude prodigy, maar is per definitie slecht..

avatar van Ploppesteksel
Invaders Must Die vind ik maar flauwe koek vergeleken met hun vorige werk.

nummer klinkt wel al beter nu, maar het doet me te veel denken aan pendulum.

avatar van discipline
ben ik de enige die invaders must die echt een geniaal nummer vind? ik denk dat dit album wel weer een must have word!

Invaders Must Die klinkt leuk, maar niet echt Prodigy. Ook veels te veel rock invloeden in dat nummer, jammer.

Ik zal het album nog wel luisteren als hij uitkomt, maar ik verwacht er niet veel van

fastpulseboy
Ploppesteksel schreef:
Invaders Must Die vind ik maar flauwe koek vergeleken met hun vorige werk.

idd...een ontzettend ongezouten herhalingsoefening. De hele schwung is eruit. Ik denk dat ze maar moeten kappen voor ze een nog grotere karikatuur van zichzelf worden.

avatar van thelion
Ik ben benieuwd....... hoop dat het beter is dan hun laatste reguliere album..........

stonden hier al niet meer berichten?

Ik mis hier inderdaad een hele hoop berichten.

avatar van MJ_DA_MAN
Album was verwijderd (waarom?), maar is nu opnieuw toegevoegd.

avatar van Arrie
Volgens mij stond er eerst ook een andere hoes.

MJ_DA_MAN schreef:
Album was verwijderd (waarom?)

Arrie schreef:
Volgens mij stond er eerst ook een andere hoes.

Dat was tijdelijk artwork en dat laten we niet toe op de site. Omdat die vorige toevoeging er doorheen geglipt was heeft die tijdelijk op de site gegaan maar deze worden er vanaf gehaald door de mods: er zal hier strenger op gelet gaan worden. Foute toevoegingen komen ook niet in de wacht terecht maar worden afgekeurd. Het moet niet zo zijn dat de 'snelle henkies' voorrang krijgen met foutief artwork of een foutieve tracklist. Maar fouten kunnen zowel door toevoeger als crew gemaakt worden en als we daar achter komen verwijderen we het. Als we dit niet doen kan iedereen aankomen met tijdelijk artwork en dat willen we niet hebben., maar zoals gezegd: fouten kunnen gemaakt worden en ook hersteld
deric raven schreef:
Ik mis hier inderdaad een hele hoop berichten.

Deze zijn gewoon terug te vinden op de discussiepagina.

Deze zijn gewoon terug te vinden op de discussiepagina.

En maar weer terug gezet nu het album er weer op staat.

Maarten||
Deze ga ik zeker weten halen . Altijd al een echte fan van The Prodigy geweest. Het nummer Invaders Must Die is toch wel een lekker nummertje.

IMD klinkt zeur leuk maar gewoon niet Prodigy achtig , ik weet dus niet wat ik van dit album zal vinden.

avatar van dirty monkey
Ik vind Invaders Must Die helemaal niet zo erg. Niet hun beste werk maar nog steeds goed genoeg voor mij

avatar van trebremmit
Ik verwacht er niet veel meer van nu ik het nummer Omen heb gehoord, wat een simpel nummer, begin jaren 90 deuntje met wat breaks eronder, jammer maar de prodigy heeft zijn beste tijd gehad.

avatar van djarend
En wederom leveren ze een zéér matige plaat, na Music For The Jilted ging het alleen maar bergafwarts, Fat of the Land is natuurlijk dé hitplaat (en ook niet verkeerd hoor) maar daarna was en is het eigenlijk afgelopen met The Prodigy. Voorlopog slechts 2 sterren van mij, kan nog lager of hoger uitvallen, nog ff paar keer luisteren...

avatar van Arrie
djarend schreef:
Fat of the Land is natuurlijk dé hitplaat

Valt wel mee, toch?

Job
ongelooflijk wat een negatieve reacties. Ik ben sinds het begin van The Prodigy al een fan; mijn muzieksmaak is gelukkig ook veranderd en breder geworden, dus dat doet The Prodigy ook. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen het minder mooi vinden, maar totaal afbranden is zo makkelijk. Idd, zo goed als Experience en FOTL zal het niet worden, maar het rockt nog steeds de pan uit! Ik ken geen andere band met zo'n sound. Jij wel? Laat t me weten.

http://www.myspace.com/hyperuk is idd lekker, bedankt voor de tip!