Lamb of God - Wrath (2009)

Label: Epic

5. Fake Messiah (4:34)
  6. Grace (3:55)
  7. Broken Hands (3:53)
  8. Dead Seeds (3:41)
  9. Everything to Nothing (3:50)
  10. Choke Sermon (3:20)
  11. Reclamation (7:07)
  12. We Die Alone * (4:39)
  13. Shoulder of Your God * (5:55)
avatar van bennerd
Contractor is al te beluisteren op het net, goed nummer.

Bobiej
Dat klinkt echt super vet! Ben erg benieuwd naar deze!

avatar van Sebashuis
het nummer Set to Fail dat op Youtube rond circuleert klinkt ook bijzonder vet.

avatar van lykathea
Vond Contractor vrij matig.

Eigenlijk kreeg ik al meteen een klap in m'n gezicht toen ik dat begin "wooo"tje hoorde.

avatar van Exfrozen
Ik heb hier zin in! Contractor vanaf 2:13
Set to Fail vind ik nog erg zwak. Maar goede hoop voor deze jongens.

avatar van knoltor
Oeh, een nieuwe Lamb of God! Laat maar komen! Ik hoop alleen dat men wat terugkeert naar de Ashes Of The Wake-sound, want voorganger Sacrament vond ik (voor Lamb of God -begrippen) wat matig.
Maar 'Contractor' klinkt alvast vet, dus het komt vast goed met dit album.

avatar van bennerd
Oh neen, Sacrament was imo -tig keer beter. Ashes of the Wake vond ik qua geluid een stap terug voor de band.

avatar van andnino
Iedereen nog steeds in spanning? ik heb vandaag de promo binnen vanavond even even luisteren

andnino schreef:

Ja echt wel Luister de reeds uitgebrachte nummers op hun MySpace echt heel vaak. Kan niet wachten hem helemaal te kunnen beluisteren.

Hij is te pindakazen zo werd mij zojuist duidelijk

WinterBase schreef:
Hij is te pindakazen zo werd mij zojuist duidelijk

Wasn't me

Wasn't me

Slechte leugen man, wat een failic ep

bennerd schreef:

Slechte leugen man, wat een failic ep

Anyway, houd even http://www.zwaremetalen.com in de gaten binnen een paar dagen de recensie

avatar van WinterBase
Het was niet andnino maar een dude op Last.fm

avatar van Fake_world
in zen totaliteit gelekt vandaag, net aant beluisteren en het klinkt wel lekker

avatar van Fake_world
ik moet zeggen, het klinkt beestig lekker momenteel:) niet echt een catchy single zoals 'redneck' maar het beukt heel goed
ik geef hem een 4*
mss dat deze nog verhoogt na meerdere luisterbeurten

Recensie nu hier te lezen

avatar van knoltor
Vanmiddag 'binnengehaald', deze 'Wrath'.
Prettig, prettig. Op het eerste en tweede gehoor klinkt het weer wat meer complex en niet zo rechttoe-rechtaan als 'Sacrament'. En ook iets minder overgeproduceerd.
Kortom, een onvervalste, snoeiharde Lamb of God-plaat. En daar houden we van, toch? Ik zet in op vier sterren, wie weet wordt het nog meer.

Recensie nu hier te lezen

Post maar gewoon hier aub.

herman schreef:

Post maar gewoon hier aub.

He wij moeten ook bezoekers krijgen ik post 'm hier zodra 'ie van de frontpage af is

avatar van Devoo
Mwaah, ik heb het niet zo voor Lamb Of God, zal deze wel eens proberen denk ik. Hopelijk weten ze mij te verrassen in positieve zin.

avatar van james_cameron
Prima opvolger van het sterke Sacrament, al is de verrassing er wel een beetje af. De songs zijn sterk en het album kakt nergens in. Twee prima bonustracks ook. Over de produktie ben ik helaas wat minder te spreken- vooral de drums klinken wat blikkerig.

james_cameron schreef:
vooral de drums klinken wat blikkerig.

Was dat niet altijd al het geval bij Lamb of God? Ik vind het wel iets moois eigenlijk, klinkt iets minder klinisch en wat feller, en daarmee beter in de sound.

kvind em dik in orde ... zullen er live met een aantal nummers uit deze plaat een lap op kunnen geven !

avatar van gherdt
Ik had voor deze nog nooit een volledig album van deze toch wel grote metalband gehoord. Wrath beviel zeker als snelle snack, genoeg mitrailleur-riffs om mij tevreden te houden voor even.... maar ook weinig variatie, sowieso erg formule-achtige muziek dit. De eerste nummers zijn nog wel overweldigend maar daarna slaat de eenvormigheid en verveling toe.
.Eens kijken of dit van snack nog kan doorstoten naar hoofdgerecht, ik vermoed helaas van niet.

avatar van kramerdude
puike plaat, alleen het weet me niet zodanig bij mijn strot te grijpen als dat sacrament deed. Ik vind het op het eerste gehoor een stapje terug. Hoor ook redelijk wat hardrock invloeden door de sound heen druipen, en ik weet niet of ik dat nou wel zo bij LoG vind passen. groeiende plaat misschien...

avatar van andnino
96/100 in de Aardschok. Je kunt ook overdrijven...

avatar van king_pin
Dat doet Aardschok wel vaker he.

Moet dit schijfje nog beluisteren, LoG vind ik bij vlagen fijn om aan te horen

Ravenous
Erg lekker album weer, Contractor vind ik eigenlijk nog een van de mindere nummers.