Busta Rhymes - Back on My B.S. (2009)

Alternatieve titel: B.O.M.B.

met Jesse West

avatar van midnight boom
weer een!!!

avatar van MJ_DA_MAN
Weer een? Lekker duidelijk.

Ziet er trouwens naar uit dat dit pure crap gaat worden.

avatar van TheLegacy
Decision is wel een schitterende track door Dr. Dre geproduceerd staat al een tijdje op m'n pc verbaas me er dan ook over dat deze erop staat.

avatar van Game
Ja, inderdaad MJ dit wordt ook pure crap. Maar één track geproduceerd door Dr. Dre, ik kan wel janken. Dre bemoeide zich bij 8 van de 15 tracks op de The Big Bang en was bovendien executive producer van dat album, wat je echt kon terughoren in de kwaliteit. Geweldig album. En nu maar één track, waarom waarom?

Ik kijk wel uit naar:
Wheel Of Fortune (DJ Scratch)
Shoot For The Moon (Danja)
Imma Go & Get Mine (DJ Scratch)
En als laatste de gemasterde versie van:
Decision (Dr. Dre)

Van de gelekte tracks is die met Akon en T.I. wel erg leuk, Conglomerate is erg zwak en Arab Money is zwaar irritant. Wat een schijt nummer zeg. World Go Round is vrij matig maar ik erger me er niet zo aan. En We Made It vind ik gewoon tof, maar dat komt omdat ik Linkin Park ook tof vindt. Die moet er trouwens nog bij, als bonustrack. Wel amateuristisch trouwens dat er dan 7 van de 16 tracks op internet zijn te vinden...

En de tracklist van Wikipedia is anders dan op Amazon. Hopelijk is die van Amazon wel goed want ik heb liever Weezy dan Jeezy op Conglomerate.

Maar goed, ik ben benieuwd. Ik hoop dat Busta zelf de plaat misschien nog zou kunnen redden met geweldige raps.

avatar van Ilyasse15
Big Tigger! Vond m altijd wel een redelijke rapper.

avatar van lowieke
Busta Rhymes zou zijn eigen ziel nog verkopen. Wat een lul is dit geworden zeg... Ziet er naar uit dat dit album nummer 5379582689 uit een dozijn gaat worden.

avatar van Shelter
Busta Rhymes op cd heeft me nooit echt lang kunnen boeien, Busta Rhymes live is de fucking shit!
Ik heb haat liefde verhouding met deze gast.

avatar van Pooiertje
Ik heb gehoord dat hier DJ Premier producties op zouden komen....

avatar van Shelter
dat maakt het wel enigszins interessanter moet ik zeggen.... maar ik zal het nooit kopen. Busta Rhymes is als rapper vrij origineel maar kwa kwaliteit vind ik het so-so.

avatar van MJ_DA_MAN
Komt geen Primo-track op, dus helaas.

avatar van Game
Busta klinkt gewoon het beste op Dre beats. Ik ben nog steeds heel verdrietig dat hij maar één productie op dit album heeft.

*snik snik*

avatar van MJ_DA_MAN
En volgens Wiki is hij op het nummer Decision (neem aan dat je die bedoeld) ook nog eens alleen co-producer.

avatar van Game
Ja, die bedoel ik. Lijkt wel heel erg op een pure Dr. Dre productie dus ik denk niet dat hij 'maar' een co-producer op die track is geweest.

Het schijnt dat hij ook heeft meegewerkt aan de twee Focus... producties (Respect My Conglomorate & If You Don't Know). Ik hoop dat dat waar is.

Rene1979
Het album is al verkloot omdat t-peen mee doet....
Ik vond het vorige busta album nog goed maar dit....wordt niet veel denk ik

avatar van TheLegacy
Leuke uitspraak T-Peen ik weet dat deze hele comment nergens op slaat maar ik moest het ff kwijt!

avatar van TheLegacy
Trouwens een album met zoveel features faalt bij mij al sowiezo! Ik vind een album dan al niet meer te luisteren

avatar van Game
Busta's vorige album, The Big Bang, had ook heel veel features. En dat is een geweldig album.

TheLegacy schreef:
Ah, logisch dan ook dat The Chronic en Doggystyle in je top 10 staan .

avatar van TheLegacy
Oké dat is een foute uitspraak van me laat ik het zo stellen een gastlijst met deze features faalt bij mij sowiezo! Akon, T-Pain, Jelly Roll, Weezy, Jeezy, Jadakiss nee die vind ik niet geweldig!

avatar van Game
Als je het vergelijkt met The Big Bang (o.a. Raekwon, Nas, Stevie Wonder) dan is het inderdaad best triest ja.

dion_odinot
hahah, ik vind het wel grappig om te zien dat er al zoveel reacties zijn, maar dat er gewoon nog geen één keer gestemd is.

haha

niemand wil de moeite nemen. niemand wil zijn tijd verspillen

avatar van Pooiertje
Misschien is dat omdat het album nog niet uit is?

Rene1979
dion_odinot schreef:

haha

niemand wil de moeite nemen. niemand wil zijn tijd verspillen

wijze woorden en pooiertje on point

avatar van VforVictor
Game schreef:

hmm The Big Bang was toch ook echt een kut plaat hoor. Saaie beats, saaie Busta zonder enkele einde van de wereld verklaring en andere gekheid, nee op die plaat sloeg hij de plank volledig mis.

avatar van 'State Of Mind'
Shit wel veel Feats. Overal staat onderhand ''met''.

VforVictor schreef:

The Big Bang een kutplaat? Nee, daar ben ik het echt niet mee eens. Dat is een van de beste hiphop platen van 2006 naar mijn mening, en ook een van de beste die Busta ooit heeft gemaakt.

Relax
Arab Money.. belachelijk amateuristische track.

avatar van Game
Respect my Conglomerate video met o.a. Jadakiss, Lil Wayne, Raekwon, Xzibit, Tyrese, David Banner, Spliff Starr, Jackie Long en Adam Rodriquez (CSI).

Klik

Stem verwijderd. Het is niet de bedoeling te stemmen op albums die je niet (helemaal) beluisterd hebt.