Dinosaur Jr. - Farm (2009)

Label: Jagjaguwar

1. Pieces (4:31)
  2. I Want You to Know (4:30)
  3. Ocean in the Way (4:20)
  4. Plans (6:42)
  5. Your Weather (3:06)
  6. Over It (3:47)
  7. Friends (4:32)
  8. Said the People (7:42)
  9. There's No Here (3:41)
  10. See You (5:48)
  11. I Don't Wanna Go There (8:43)
  12. Imagination Blind (3:40)
  13. Houses * (3:41)
  14. Whenever You're Ready * (2:57)
  15. Creepies * (2:06)
  16. Show * (1:02)
avatar van Schizophrenia
Ha het nieuwe Album van Dinosaur. Ik kijk er heel erg naar uit. Volgens Lou Barlow heeft dit album de orginele ''Fibe'' weer terug.

De nieuwe singel staat ook al een tijdje online en kan je hier vinden:

En een interviewtje met Lou:

Nog even een nummer van het nieuwe album solo uitgevoerd door, Lou inderdaad niet door J.
YouTube - SXSW - Lou Barlow (Dinosaur Jr)

J mascis & Murph interview over het nieuwe album:

Video SPIN - SXSW 2009: Dinosaur Jr. Interview van SPIN - MySpace Video
- vids.myspace.com

Heb echt zin in dit album, zeker als ik de lengte van de tracklist bekijk.

Ik wil een nieuwe sebadoh...maar dit is ook altijd tof

avatar van Ducoz
Ik ben echt benieuwd, ik hoop ook dat er een Europeese tour aan komt, ik heb ze afgelope jaar gezien, en ik wil ze graag nog een keer zien!:D

avatar van Schizophrenia
Deze zomer gaan ze naar europa, ik ben er zeker bij.
Hoop stiekem dat ze drie keer komen, Amsterdam, Vera in Groningen en op Lowlands.

avatar van Ducoz
I Don't Wanna go there, is een geweldig nummer. J zingt geweldig, amper een valse noot. En het neigt meer naar albums als Bug en YLAOM

Ravenous
Schizophrenia schreef:
Deze zomer gaan ze naar europa, ik ben er zeker bij.

Oei, deze band wil ik zeker live zien. Dit album kijk ik in ieder geval zeker naar uit.

avatar van gd90
Hoop dat ze ook langs België komen

Leuke albumhoes trouwens, dat belooft ...

avatar van Shelter
Ik vind die hoes echt onwijs lelijk...ik vond die oude hoezen toch altijd wel iets hebben maar dit vind ik lelijk.
Maar het gaat om de muziek en als het waar is dat de oude sound terug is kijk ik er wel naar uit.

Nihilisme
Supergave hoes man! Laat deze maar snel komen, Beyond was al geweldig.

avatar van Schizophrenia
Er zijn nieuwe tour data's. Tot juni nog geen Dinosaur in Europa.

Ravenous
Op pukkelpop dit jaar hoop ik.

avatar van Schizophrenia
Heb net de live versie van I dont Want to go there gehoord. Echt een gruwelijk goed nummer met een J Mascis die nog meer los gaat dan hij ooit heeft gedaan.

Doet me erg denken aan een zwaar verbeterde Beyond, met inderdaad echt de oude fibe! Je kan hem hier vandaan halen:
Dinosaur Jr - 2009-04-14 - Minglewood Hall at www.freesofree.net

avatar van Schizophrenia
Even een kleine update voor de geintreseerden(?)

Dino is een nieuwe clip aan het schieten klik

De langere versie Hier

En Lou speelt nogmaals Imagination Blind.
Hoppop.
Zijn nieuwe solo plaat komt trouwens aan het einde van dit jaar uit, en is getiteld Goodnight Unknown.

Op het nieuwe album staat trouwens geen enkel solo of akoestisch nummer. Alles is als band opgenomen, zodat hopelijk de vaart er wat in blijft in plaats van ineens een I Got Lost.

I Dont Want To Go There Live! Het stuk voor dat de lange solo begint is zo lekker, je denkt dat ze dik gaan raggen, maar daarentegen word er een gigantische solo uit geknald! Op zulke moment hou ik het meest van deze band.

En check hier de blog van de Geluidsman die mee op tour is.

Ooh ja, de lucky bastards in amerika krijgen een gratis Limited Edition 7' singel bij de live optredens met deze twee nummers er op, ze zijn inderdaad van het pitchfork interview dat ik al eens heb gepost, maar volgens mij zijn ze verplaats.

Tarpit Nogmaals Dont Go There en de Cover

ah bedankt voor de updates.

op myspace (http://www.myspace.com/dinosaurjr) staan twee nummers van 'Farm' nu.

avatar van snarf349
Mooi, weer een album om naar uit te kijken, dan bedoel ik niet de hoes, die is mooi in al z`n lelijkheid.
Heerlijke solo in de liveversie van 'I don`t wanna go there".

avatar van Schizophrenia
Je kan hem hier Downloaden.
Een erg lekker nummer, het is niet vernieuwend maar neigt qua kwaliteit erg naar albums als Bug en Ylaom. En qua song structuur licht het ergens tussen Beyond en Bug. Ik kan niet meer wachten.

Trouwens wij Europeanen hebben eens een keertje geluk, het album komt hier een dag eerder uit dan in Amerika. Mag ook wel na die 7'' die wij niet hebben.

De website is trouwens ook geüpdatet, ik vind deze album cover zo gaaf!

avatar van Obscure Thing
zal mij benieuwen of dit nog wat is.
het oude werk kan me zeer bekoren.

avatar van Schizophrenia
Beyond niet echt? Die vind ik namelijk redelijk in het verlengde van het oude werk liggen.

avatar van Obscure Thing
heb ik nog niet geluisterd eigenlijk.
maar ik zal m is even luisteren binnenkort.
Ze zijn onderhand wel een van mijn favo bands geworden.

avatar van Obscure Thing
"I Want You to Know" en "Over It" zijn in ieder geval al briljant.
staan op de myspace.

Nihilisme
I Want You To Know, briljant staaltje muziek.

avatar van Lexicon Devil
Heerlijke track.

avatar van gd90
Ravenous schreef:
Op pukkelpop dit jaar hoop ik.

Inderdaad ze komen naar pukkelpop, zaterdag 22 augustus als ik mij niet vergis en daar ben ik blij mee!

avatar van Obscure Thing
hell yeah nu nog ff door naar Lowlands dan!

avatar van Shelter
Heb ze in 1995 op Lowlands gezien.... mooie show hoor, voor herhaling vatbaar!

Obscure Thing schreef:
hell yeah nu nog ff door naar Lowlands dan!

De kans bestaat, een de 22ste staan ze op Pukkelpop. Kunnen ze een dag ervoor of erna mooi op Lowlands komen.

I dont want to go there, is echt werkelijk een super goed nummer. Ik draai de live helemaal kapot. Vooral het drumwerk vind ik prachtig, er zit inderdaad een dreigende sfeer in. Steeds als je Murph weer heel hard op zijn snare hoort raggen dan denk je dat flink de beuk er in gaat wat tot op een zekere hoogte ook gebeurd.... afijn ik val weer in de herhaling.

Zal me benieuwen hoe de drums op het album tot zijn recht komt.

avatar van Schizophrenia
Je kan samples van het nieuwe album luisteren HIERRR Ik ben er nog niet heel erg enthousiast over om eerlijk te zijn. Maar ze zijn natuurlijk ook te kort om te kunnen beoordelen. De loobie songs klinken het vetst!

avatar van Ducoz
Tension's Mounting... K kan niet wachten!

avatar van Schizophrenia
En hij is alweer gelekt, lekkere terugkomst na een weekendje pinkpop!