Eminem - Encore (2004)

Label: Aftermath (II)

1. Curtains Up (Skit) (0:46)
  2. Evil Deeds (4:19)
  3. Never Enough (2:39)

met 50 Cent en Nate Dogg

4. Yellow Brick Road (5:46)
  5. Like Toy Soldiers (4:56)

met Martika

6. Mosh (5:17)
  7. Puke (4:07)
  8. My 1st Single (5:02)
  9. Paul (Skit) (0:32)
  10. Rain Man (5:13)
  11. Big Weenie (4:26)
  12. Em Calls Paul (Skit) (1:11)
  13. Just Lose It (4:08)
  14. Ass Like That (4:25)
  15. Spend Some Time (5:10)

met Obie Trice, Stat Quo en 50 Cent

16. Mockingbird (4:10)
  17. Crazy in Love (4:02)
  18. One Shot 2 Shot (4:26)

met D12

19. Final Thought (Skit) (0:30)
  20. Encore (Curtains Down) (5:48)

met Dr. Dre en 50 Cent

21. We as Americans * (4:39)
  22. Love You More * (4:47)
  23. Ricky Ticky Toc * (2:49)
avatar van Niek
Relax schreef:

Daar zit wel wat in.

Ja, maar dan wel pas vanaf ongeveer 100 stemmen. Want albums als Mecca the Soul Brother zijn wel goed maar zeker niet de beste hiphopplaat. Dat hoge gemiddelde is grotendeels ook te danken aan het lage stemgehalte.

Poisonpen123
Relax schreef:
maar Mosh Featuring Steven Tyler... wtf ?? waar horo je hem dan ?

Dat vroeg ik me ooooooooook AL HEEL LANG AF HE !!
zeker foutje van degene die dit album heeft toegevoegd ...Blunderrrrrrrrrr!!!
Net als bij Lloyd Banks Rotten Apple
stond er met Rakim

Poisonpen123 schreef:

zeker foutje van degene die dit album heeft toegevoegd ...Blunderrrrrrrrrr!!!
Net als bij Lloyd Banks Rotten Apple
stond er met Rakim

Ja gelukkig ben jij wel uiterst sterk met het corrigeren en toevoegen van albums en het plaatsten van sterke berichten dus aan jou hebben we echt veel meer op deze site .

En dat over Rakim. Als je nou eens naar dat album van Banks gaat en mij bericht leest waar ik de link naar de afbeelding van de achterkant van dat album geef...

avatar van MJ_DA_MAN
Dit moet echt snel uit de top 250. Een stuk of 4 users die dit in hun top 10 hebben zijn maar één dag actief op MuMe geweest en hebben geen berichten of stemmen. Bovendien is er welgeteld één user die nog dagelijks actief is op de site, de rest zie je hier nooit meer. Ik ben nog steeds voor top 10 die je moet updaten om de tijd. Want ook The Massacre bijv. staat binnekort in de top 250 door users die je eigenlijk geen users kunt noemen.

avatar van BoordAppel
Let op! Discussies over de top 250-notering van dit album horen in het forum, niet bij het album.

Raekwon the chef
Conway Twitty schreef:

Jay-Z is zoo hopeloos overschat die geen enkel supergoed album heeft gemaakt. Eminem heeft nog altijd twee meesterwerken en een redelijke cd gemaakt. Nas heeft er maar 1 en nog een redelijk album. En dan begin ik nog niet eens over ATCQ

ATCQ heeft ook twee meesterwerken en een stel redelijke cd's

Het is zkr niet het beste album, maar het is ook geen zonde. Goede nummers:like toy soldiers,just lose it, ass like that, mockingbird

Relax
saddam schreef:

Geweldig.... en "toevallig" zijn dat alle singles.

ShockingFear
In 2004 kwam 1 van de meest getalenteerde Mc,s met kut Album aanzetten: Encore want wat was ik teleurgesteld Om dit album alleen maar monotone rap en repitive Productie. bijna alles aan dit album kan je het best zo Snel mogelijk vergeten. alhoewel er wel wat redelijke songs op staan Mosh bijvoorbeeld. met Encore liet Em Zien dat hij het niet meer in zich heeft ik hoop echt dat ie Terugkomt met die rouwe Slim Shady style of anders kan Ie net zo goed een dikke streep onder z,n carriere zetten.
Encore is een matig album van een geweldige artiest.

Raekwon the chef
eminem maakt het me wel lastig, 4(!) favorieten uitkiezen op dit 'album'

Social_Mask
Eminem zelf is een erg goede rapper. Maar dit album kun je wel Slecht noemen. Enkel Never Enough, Like Toy Soldier, Mosh, Crazy in Love, Love You More waren goed, niet eens geniaal ofzo. En de rest is serieus redelijk tot zééér slecht. Just Lose It, Ass Like That, Mocking Bird ed.

Slecht

avatar van Werwolf
Mosh en Like toy soldiers waren zeer aardig, maar de rest van het album is toch niet voldoende, zeker niet het puberale baggernummer 'ass like that'; waardeloos!

avatar van seanpuffy
dit staat in de top 250 en het krijgt maar 2.80 dat snap ik echt niet

avatar van seanpuffy
Social_Mask schreef:

Slecht

seanpuffy schreef:

Ieder zijn eigen smaak..

Social_Mask
Jah ieder zn eigen smaak. Ik bedoel maar jij geeft Britney Spears 5*. Dan kan ik weer zeggen: Er klopt iets niet met jou. Maar dat zal ik niet doen. En ik vind Mocking Bird slecht, omdat ik niet het gevoel erbij krijg dat dat nr hoort te geven. Hoe hij rapt vind ik behoorlijk irritant. Het einde vind ik dan wel weer grappig.

''Zoekt het op, en heeft Britney nog nooit een 5 gegeven.. ''

Maargoed.. Mockingbird is een best aardig nummer; maar je moet hem niet te vaak horen..

seanpuffy schreef:

als je mockingbird slecht vind dan klopt er iets niet met jou.

Zegt iemand die Kaye Styles beter vind dan The Wu-Tang Clan .

eazyfan
MJ_DA_MAN schreef:

Zegt iemand die Kaye Styles beter vind dan The Wu-Tang Clan .
Idd, Seanpuffy is wel de laaste die hier mensen moet afkraken, ik vind Mockingbird gewoon goede track, maar ik gaf deze rotCd ook maar 2*

Social_Mask
Ik zie toch echt 5* staan voor BS Oops I Did It Again...Of word ik nou blind?

Jah het komt volgens mij ook omdat ik dat nr te vaak heb gehoord. In het begin ging ie nog wel, maar nu kan ik hem niet meer uitstaan.

Social_Mask
Je kunt het bijna een feit noemen dat Wu-Tang Clan beter is dan Kaye Styles.

Trouwens...Kaye Styles is toch wel die man met een album genaamd Main Event ofsow of niet...

Social_Mask schreef:
Ik zie toch echt 5* staan voor BS Oops I Did It Again...Of word ik nou blind?

Neen, mijn fout.. Sorry
Dacht dat je het over mij had
Maar had niet op dat album gestemd

Maar denk ook dat je Mockingbird tevaak gehoord hebt, en Eminem kan idd beter.

Social_Mask
Jah ik dacht al dat je die fout zou maken.. Is eerder mijn fout. Moest seanpuffy zn bericht quoten. Was duidelijker geweest.

Eminem kan veel beter idd.

rja
aantal lekkere nummers zoals

spend some time, evil deeds en mockingbird

echter kan eminem veel beter alssie minder commercieel zou doen

avatar van Conway Twitty
Haha deze heeft de top 250 reeds betreden.

avatar van MJ_DA_MAN
Daar staat ie al sinds 16 november 2006 in, hoor .

avatar van Conway Twitty
MJ_DA_MAN schreef:
Daar staat ie al sinds 16 november 2006 in, hoor .

Mijn god, maar nu ik goed kijk staat hij ook vooral in top 10's met minstens 3 andere Eminem albums .

avatar van MJ_DA_MAN
Ja zo'n soort discussie hebben we al gehad. Voor mijn commentaar daarop wijs ik je door naar de berichten van dit album, rond 16 november dus .

Conway Twitty schreef:
Haha deze heeft de top 250 reeds betreden.

Hij is er GELUKKIG nu uit...Nu maar hopen dat ie er niet weer in komt.

avatar van Wib0__
Like Toys Soldiers en Mosh zijn de beste nummers vn dit album.. Mockinbird kan leuk zijn (Als je hem niet te vaak luisterd) En Ass Like That & Just Lose It, slaan nergens op..