Gwen Stefani - Love, Angel, Music, Baby (2004)

Label: Interscope

1. What You Waiting For? (3:41)
  2. Rich Girl (3:56)

met Eve

3. Hollaback Girl (3:19)
  4. Cool (3:09)
  5. Bubble Pop Electric (3:42)
  6. Luxurious (4:24)

met Slim Thug

7. Harajuku Girls (4:51)
  8. Crash (4:06)
  9. The Real Thing (4:11)
  10. Serious (4:48)
  11. Danger Zone (3:37)
  12. Long Way to Go (4:34)
  13. What You Waiting For? [Elevator Mix] *
avatar van starbright boy
What You Waiting For vond ik juist nog wel aardig. Rich Girl daarintegen is echt rommel vind ik.

ik vind ze beide zeer goed

Ik vind de nieuwe singel Hollaback Girl echt grappig
"This my shit"
"This shit is bananas, B.A.N.A.N.A.S"
HaHaHa

Marki_san schreef:

Ik vind de nieuwe singel Hollaback Girl echt grappig

Sorry het moest Single zijn, een typ fout

Geran
Okee, ik heb al een aantal nummer van dit album gehoord.. Maar What you waiting for is toch wel het beste nummer.. Rich girl is ook aardig maar evenaart het niet.. En Luxurious is wel heel erg irritant.. Allemaal goedkope computerdeuntjes, net als in Cool en Crash.. Klinkt allemaal heel erg zeikerig.. Nee, toch jammer, aangezien ze erg leuk begon met What you waiting for!

Ink
Dat Hollaback Girl is een Neptunes productie, echt een zuur nummer!

avatar van Kos
Kos
Lekker strakke Neptunes productie inderdaad. Jammer dat Stefani zelf zo irritant is.

avatar van Jordy
Geweldige beat inderdaad. Heb zelf ook vaak de neiging om te zeuren over "de top 40 van tegenwoordig", maar die Dre, Neptunes en Timbaland beats waar de lijst mee vol staat zorgen toch voor een paar lichtpuntjes... prima commerciële muziek.

Hollaback Girl gaat nummer 1 worden

Jacques Lu Cont's Thin White Duke Remix van What You Waiting For? is trouwens ook suuuuperlekker! Vrij relaxt en uitgesponnen in tegenstelling tot het gejaagde origineel. Heel anders dus, maar wel erg leuk.

josbanaan
moviefreak#1 schreef:

Als ik nog één keer dat nummer 'Rich Girl' hoor gooi ik mijn radio uit het raam en ga ik de radio ritueel verbranden, wat een verschrikkelijk nummer is dat !

Mag ik meedoen? Maar Hollaback girl is nog 10x zo erg.

Ik haat Gwen Stefani!

avatar van brooklyn
herman schreef:

die man kan érg goed remixen...

0,5
Heb dit album één keer geluisterd en ik kan niet meer zeggen dan dat ik bijzonder blij ben geen permanente hersenschade opgelopen te hebben. Wat een misbaksel van een plaat. Zelfs Creed is beter dan dit. And that's saying a lot!

avatar van Carow
Stem gewijzigd van 4 naar 3 sterren.... Vroeger was ik een énorme fan van No Doubt / Gwen... Maar het was vooral het eerdere No DOubt werk wat ik echt goed vond. Na de belachelijke clip Hollaback girl komt de hele Gwen zelfs sletterig over... Er is een pluspunt aan het album: WHat your waiting for en de bijbehorende clip...

'Hollaback Girl' is juist een supergaaf nummer vind ik!
Ben eigenlijk wel benieuwd hoe de rest klinkt. Nog nooit gehoord, op de singles na.

Ik moet trouwens wel toegeven dat ik 'Rich Girl' een rotlied vind.

avatar van Eddie
Als je van Aparte enigsinds R&B/rock/Hip-hop achtige muziek houd is het wel een leuke plaat, persoonlijk vind ik er geen barst aan.

Nou, ik heb m geluisterd. En ehm.. ik vind er ook niks aan.

'Danger Zone' en 'Crash' zijn nog wel leuk, maar voor de rest is het allemaal vaag ('Long way to go', Bubble pop electric') of saai ('Luxurious', 'Harajuku girls').
En 'Cool' doet me net denken aan Britney Spears gecombineerd met van die oude muziek.. niet bepaald leuk.

Ik vind het geluid helemaal niet fijn om aan te horen.
Ze probeert wel wat nieuws uit misschien, maar niet iets wat echt heel leuk is ofzo. Allemaal super-electronisch, en dan met van die rare (achtergrond)zang.
Ik vind Rock trouwens niet de goede benaming bij deze cd, snap zelfs niet eens hoe het daar is komen te staan? Misschien omdat ze van No Doubt is..

Maar goed. Jammer. Ze maakt ook wel veel nummers die gauw vervelen vind ik.
Ik vind 'r trouwens wel een gaaf wijf, maar ja. Daar heb je verder niet zoveel aan.

Ik dacht dat ik dit een heel leuk album zou vinden, omdat ik Gwen in No Doubt heel goed vind en ik vind What You Waiting for een lekker nummer, dus was in de veronderstelling dat de rest ook wel lekker zou zijn...big mistake! Wat een zooi zeg. Tis net een kinder album. In No Doubt kwam ze nog over als een Rock Chick, nu is het net een soort Amerikaanse Kim Lian. Nee, geen goed album.

avatar van Eddie
Wat ik hrt grootste probleem vind is dat er geen egt Gwen Stefani sound te ontdekken is, alle nummer sverschillen te veel van elkaar, het enige egte sterke nummer vind ik Holla Back Girls, maar dat is dan ook door de Neptunes geproduceerd. Ik heb hem nu een aantal keer gehoord en ik heb steeds het idee dat ik naar een vverzamel plaat van een artiest zit te luisteren.

avatar van Nanne
is dat nummer the real thing nog wat? Schijnt dat neworder een stukje hebben ingespeeld qua achtergrondzag (sumner) en bass (hook)

Dat Dr Dre hier zelfs aan mee heeft gewerkt

tondeman
wel een lekker wijf

avatar van J.Bell
tondeman schreef:

wel een lekker wijf

Gooi daar een fles make-up reiniger overheen, "kijk" en "huiver"..

(maar ja, dat is mijn mening )

avatar van Nicolage Rico
Ik vind "Cool" eigenlijk best een geinig liedje...

1 van haar betere. De rest kan ik niet aanhoren, om eerlijk te zijn. Het zijn liedjes die de eerste 2x leuk aanhoren, maar daarna irritatie voor je oren zijn.

avatar van Koenr
Ik vond Hollaback Girl en Rich Girl de eerste keer al ongelofelijk irritant. Ik vind Hollaback Girl zelfs het irritantste nummer sinds dat Uh-Ooh hitje van 2 jaar geleden.
What You Waiting For? ging nog wel.

Erg leuke cd, met pakkende nummer. Rich Girl was in het begin leuk, maar is toch een van de slechtere nummers.

avatar van illuvatar
Wat een verschrikkelijk album!!
Kheb het gedownload omdat ik bijna alle singltjes wel goed vond (op Rich Girl na)
Maar wat krijg ik?? een album met ZEER irritante kinderlijke nummertjes die nergens ook maar een beetje niveau halen
Neen, dit is niet wat ik van Gwen Stefani verwacht had.

avatar van Cath
1,0
Ik sluit me bij de meerderheid aan. Erg irritante techno achtige liedjes zonder enig instrumentaal ritme..
Grappig voor even. Maar na een paar weken, eugh wat een irritant album.

Btw ik vind Rich Girl haar beste nummer..;D

avatar van Cath
1,0
O ja.
Ook vet f*cked up dat ze in Luxurious de beat van Biggie nept..
Dat wordt trouwens haar nieuwe hitje..
zucht...

Gwen en Pharrel Williams zijn nu toch al de studio ingedoken voor een Part II van Love, Angel, Music Baby?