Gwen Stefani - Love, Angel, Music, Baby (2004)

Label: Interscope

1. What You Waiting For? (3:41)
  2. Rich Girl (3:56)

met Eve

3. Hollaback Girl (3:19)
  4. Cool (3:09)
  5. Bubble Pop Electric (3:42)
  6. Luxurious (4:24)

met Slim Thug

7. Harajuku Girls (4:51)
  8. Crash (4:06)
  9. The Real Thing (4:11)
  10. Serious (4:48)
  11. Danger Zone (3:37)
  12. Long Way to Go (4:34)
  13. What You Waiting For? [Elevator Mix] *
0,5
Angrod-Pallanén schreef:
Gwen en Pharrel Williams zijn nu toch al de studio ingedoken voor een Part II van Love, Angel, Music Baby?

Oh nee. Ik had gehoopt dat we eindelijk van die Gwen verlost waren. Na Tragic Kingdom is ze totaal de verkeerde richting uit gegaan...

avatar van BoordAppel
Ach ja, zolang het met The Neptunes is kan het nog wel wat worden. Hollaback Girl is ook niet voor niets de enige fatsoenlijke single van dit album.

avatar van HiLL
Dat is -->>What You Waiting For? Meneer de Boordappel.

Er staat hier geen enkele degelijke single op hoor

Electro_
Eigenlijk vind ik dit niet zo'n héél slecht album.
What You Waiting For?, Rich Girl, Hollaback Girl, Cool, Bubble Pop Electric en Danger Zone zijn toch nummers die ik bijna een jaar leuk heb gevonden. Nu niet meer, maar het is zéker geen slecht album, naar mijn mening.
(Luxurious is als nieuwste single uitgekomen, zoals ik al verwachtte totaal geflopt. Er zit totaal geen pit in dat nummer!)

Improvision
ronduit slechte cd met als enige lichtpunt 'luxurious' , op Hollaback Girl slaagt ze er zelfs in de neptunes belachelijk te maken

Dit album viel me zwaaaaaaaaaarrrr tegen..khad echt veel meer verwacht van haar..alleen Rich Girl, Bubble Pop Electric en Hollaback Girl vond k nog wel leuk maar de rest..1,5 sterren..

Relax
Ik vind Luxurious zwaar ongehoord.
Die beat zwaar gejat van Notorious BIG (Big Poppa), ja, hoe wou je dan toestemming vragen om dit nummer te gebruiken ? opgraven ?
En dat mensen deze vrouw een lekkerding vinden kan ik al helemaal niet begrijpen.
Haar borsten zitten ongelovelijk hoog :S.
Ik heb dit album niet etc. maar dit moest ik ff kwijt.

avatar van musicfriek
Electro_ schreef:

Ehm dus niet..... Kwam vorige week de top 40 binnen. Het spijt me voor je...

Electro_
Ja, en dat bericht schreef ik op 8 december.
Heeft wel lang geduurd dus.

avatar van Justinx
Ik vind het eerlijk gezegt wel een leuke cd. Ik ken niet de achtergronden van de verschillende nummers, en misschien maar beter ook. Ik zou zeggen voor die mensen: Beter goed gestolen dan slecht gejat. Ze heeft er zeker wat moois van gemaakt met deze cd.

avatar van musicfriek
Electro_ schreef:
Ja, en dat bericht schreef ik op 8 december.
Heeft wel lang geduurd dus.

Ja, kan wel wezen, maar je ging er gelijk van uit dat ie geflopt was toen de single net uit was. Het is altijd even afwachten he?

Op zich wel een prestatie, 5 nummers van dit album in de top 40 krijgen. Vind ze allen te simpel voor woorden. Laatst zich ik die clip van Rich Girl. Mijn God zeg, de slechtste video die ik ooit gezien heb! En over dat nummer zal ik het helemaal maar niet hebben...

En dan Hollaback Girl: This shit ain't bananas, B-A-N-A-N-A-S.... Excuse me???

Electro_
De laatste single wordt geloof ik Crash.

Gwen denk jij nu niet iets teveel an je zelf:S werk ook weer eens aan no doubt :S

avatar van Justinx
Het kan mij niet echt bekoren dat ze uit No Doubt is gestapt. De band heeft eigenlijk wel zijn beste tijd gehad. Tijd voor Gwen om solo te gaan! Haar volgende album gaat deze overtreffen, let maar goed op

Justinx schreef:

Woow Ik Loop Achter dan Wist Ik Niejj eens

avatar van Justinx
Jeps, ze is er uit gestapt en liet de band achter voor wat het was en die besloten toen ook nie meer verder te gaan

Oohw sirieus:|

Lost Highway
de eerste single die hier in Belgie uitkwam van deze cd was what you're waiting for,toen dacht ik slecht nummer maarkom het kan altijd slechter natuurlijk,de opvolger was rich girl,die was al helemaal niet meer om aan te horen,en toen was er hollaback girl,deze komt zeker in aanmerking voor slechtste nummer allertijden.Alhoewel een popnummer maken dat zo slecht is dat je er zelfs hoofdpijn van krijgt is ook wel een kunst.
En Gwen Stefani knap? You must be joking.

Lost Highway schreef:

En Gwen Stefani knap? You must be joking.

Nouww, ik denk dat ik dr een moord voor zou doen ,
Het zou je vriendin maar zijn.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik vind haar eerlijk gezegd zo NIET knap. K kan moeilijk naar haar kijken. En al helemaal niet naar een gejatte klassieker luisteren en of kijken, Christopher draait zich om in zijn graf. Denk dat Biggie haar wel zo had uitgelachen

tja, wat ze met no doubt deed was natuurlijk tientallen keren beter. maar toch kan ik dit wel waarderen, toen what you waiting for uitkwam was dat soort muziek nog wel origineel..en bubble pop electric is echt wel een lekker nummer. gwen stefani is alleen een beetje teveel 'gehyped', ze is leuk maar nu iedereen dat vind is het niet leuk meer *3

avatar van jowietje
Best goed album! Ik vind haar zo stukken leuker als met No Doubt, ik had een CD van hun, Rock steady en dat is echt een heel slecht saai album alleen hey baby was leuk. Van dit album vind ik best veel liedjes leuk, het heeft een soort nieuwe stijl vind ik. alleen wel heel erg slecht dat ze alweer een singel heeft uitgebracht al de 5e Begin aan een nieuw album Gwen!

Electro_
Laat dat kind toch rustig zwanger zijn, man!

Electro_ schreef:
Laat dat kind toch rustig zwanger zijn, man!

Ogja die is hoogswanger ja, helemaal vergeten Maar toch slecht dat ze 5 nummers heeft uitgebracht

avatar van Reijersen
jowietje schreef:

Wat is er slecht aan het aantal uitgebrachte singles?

avatar van jowietje
Ik vind het te veel worden, en de laatste is niet eens een videoclip voor gemaakt gewoon uit een concert en ik heb een hekel en zo'n videoclips

Lost Highway
Reijersen schreef:

Wat is er slecht aan het aantal uitgebrachte singles?

In het geval van deze ''artiest'' is elke uitgebrachte single er zowiezo 1 te veel.Verder vind ik dat teveel singles van hetzelfde album uitbrengen toch ruikt naar uitmelkerij,bovendien is het ook zinloos want als je echt fan bent van een artiest heb je die cd uiteraard al lang en gaat die 5de single je echt niet overtuigen om alsnog het album te kopen.
Bij een band die goeie muziek maakt doen singles er uiteindelijk toch niet toe,ze verkopen ze toch niet want een echte muziekliefhebber koopt albums geen singles,hier dienen de singles dan enkel voor promotie,terwijl crapbandjes wel vaak veel singles verkopen omdat kinderen nu eenmaal singles hip vinden en vaak nog het geld niet hebben om een album te kopen.

Veel van de beste nummers allertijden zijn trouwens niet eens op single uitgebracht,denk maar aan black van pearl jam,stairway to heaven van led zep,ocean rain van EATBM etc....

jowietje schreef:

Rock Steady is echt geen saai album, wel met een absoluut dieptepunt in de vorm van 'Hey Baby' maar 't verbaasd me ook niks dat jij dat het leukste liedje vond.

avatar van MJ_DA_MAN
soort nieuwe stijl

Zoals Biggie gebruiken. Orgineel zeg. Zet er een slechte rapper in en klaar. Mariah Carey stijl, commerciele troep. bah