Gwen Stefani - Love, Angel, Music, Baby (2004)

Label: Interscope

1. What You Waiting For? (3:41)
  2. Rich Girl (3:56)

met Eve

3. Hollaback Girl (3:19)
  4. Cool (3:09)
  5. Bubble Pop Electric (3:42)
  6. Luxurious (4:24)

met Slim Thug

7. Harajuku Girls (4:51)
  8. Crash (4:06)
  9. The Real Thing (4:11)
  10. Serious (4:48)
  11. Danger Zone (3:37)
  12. Long Way to Go (4:34)
  13. What You Waiting For? [Elevator Mix] *
avatar van Cath
1,0
Mensen die Luxurious goed vinden, moeten echt nodig is Big Poppa gaan luisteren.

op dit album staan echt we een aantal aangename nummers,was zeker niet teleurgesteld met de nieuwe aanpak van gwen stefani!klinkt onmiddellijk goed alleen is hij wel snel afgezaagd...happy music

Lost Highway
Dit album komt niet enkel in aanmerking voor slechtste muziek, maar tevens voor slechtste albumtitel en voor lelijkste hoes.

Joy
ik vind vanaf vandaag luxurious een lekker nummer

heb verder niks met stefani (wast maar waar )maar vind wel dat ze beter uit de verf komt dan met no doubt, dat was pas echt slecht

en ik weet best dat ook zij een gelanceerd marketingprodukt is, maar dat intereseerd me ff geen biet

avatar van Yak
Yak
Scheldpartij en reacties daarop verwijderd.

avatar van Toon1
Yak schreef:
Scheldpartij en reacties daarop verwijderd.

Spijtig.

Joy
idd, ik heb behoorlijk wat moeite gedaan om netjes te blijven en een positieve reactie achter te laten, enerzijds wat cynisch, anderzijds gewoon echt vriendelijk bedoeld met een humorvolle knipoog

dollie
ik vind dit geen goed album,
er zijn enkele goede nummers bij (waaronder de singels) maar verder vind ik het album te druk

avatar van Kos
Kos
Cath schreef:
Inderdaad.

Nooit van Stefani gedacht dat het de zoveelste R&B miep zou worden die hip-hop sampletjes gebruikt.

Het lijkt Mariah Carey wel, maar die kan tenminste nog fatsoenlijk zingen.

fastpulseboy
och no doubt was al even viezig, en dat zelfs zonder de sampletjes

Kos schreef:
Het lijkt Mariah Carey wel, maar die kan tenminste nog fatsoenlijk zingen.

*kuch kuch*

Marcel²
Ik heb dit album ruim een voldoende gegeven, want het is een mooi album met leuke singles. Ook de overige tracks zijn naar mijn gevoel gewoon goed.

avatar van musicfriek
Waar ik me vooral aan erger bij Gwen Stefani zijn haar video's. Die zijn toch echt zo vreselijk simpel gemaakt en ik vind haar nou niet bepaald slim overkomen daarin. Ik durf te zeggen dat de video van Rich Girl echt het slechtste is wat ik ooit gezien heb. Of is ze gewoon een gimmick van zichzelf?

avatar van tnf
tnf
Ik vind haar tegenwoordig juist vooral overkomen alsof ze er tevéél over nadenkt. Alles aan haar, of het nou de muziek is of de styling, vind ik tegenwoordig veels te gestileerd.

Relax
hiphop4ever schreef:

Wedden dat je het album niet eens hebt
Je ben HipHop4ever en dan nog luister je deze onzin ? nee, ga weg, je bent het onze Genre niet waard

Jammer, Gwen Stefani is bij No Doubt echt veeeeel beter. Het is een lekkere plaat, maar daar blijft het bij. Hij gaat nu toch wel vervelen...

avatar van jowietje
hiphop4ever schreef:

Oeps srry maar dat is het eerste wat bij me opkwam toen ik dit zag....

Je moet het ook horen niet zien.

Relax schreef:

Wedden dat je het album niet eens hebt

wel

Ik vind het wel een leuk album, vernieuwend en chill om naar te luisteren.

Naar een tijdje word je gwen wel een beetje zat, maar daarvoor heb ik gelukkig de 'stop' knop

Die video's van haar zijn af en toe wel een beetje overdreven... overdrijven is ook een vak het gaat tenslotte uiteindelijk om de muziek.

* 3.0

X. Lonneke

Voor een solobebuut is het een beste plaat geworden.
IK heb het album zelf en vind het nog steeds een leuk album. De beste songs zijn : Hollaback Girl,,What You Waiting For,,The Real Thing,,Crash,,Serious and Danger Zone!!
De slechtse vind ik Long Way To Go,,is gewoon irritant gelukkig staat die ook als laatste op de cd.

*4.0

Raekwon the chef
Cath schreef:
O ja.
Ook vet f*cked up dat ze in Luxurious de beat van Biggie nept..

Biggie heeft m ook van de Isley Brothers hoor

wel grappig cdtje rich girl en hollaback girl was ik ook tevrede mee maar de rest is bagger 2 *

oeh knap hoor gwen:D.. leuk cdtje! 4,5

cem
Gwen ? heeft bomme muziek .. als je aan mij vraagt
zeker wait you waiting for

avatar van japieee
Over de gehele linie geen bijster sterke plaat, maar ik vind haar image wel vet. 'What You Waiting For', 'Hollaback Girl' en 'Bubble Pop Electric' zijn supersterk.

3 sterretjes.

avatar van Poeha
Ik vind zelf Cool hier het beste nummer, daarna volgt al snel What You Waiting For?...... daarna een tijd niets meer en dan de rest van het album (vullers).
Ze had beter met een EP kunnen beginnen!
Nee, dan is haar 2e album toch wel iets beter!
Daar staan tenminste nog 5 a 6 fatsoenlijke nummers op!
Daarvan haalt echter weer geen enkel nummer het niveau van Cool al komt het titelnummer er wel dicht bij!

Nou vooruit dan! 2,5*

rodneyVL
Wat is dit vreselijk, echt ROC muziek voor naive tieners

avatar van MJ_DA_MAN
En ook hier geeft meneer maar meteen een 0.5* voor alles van een artiest, gebaseerd op singles die hij niet goed vind. Jij bent echt weer een aanwinst voor de site .

avatar van Cath
1,0
Zooooo eentonig. Alles heeft een beetje bubble gum/poprock/electronic sound. Veel liedjes zijn ook erg irritant. Bubble Pop Electric kan nog wel is leuk zijn maar verder..