2Pac - Loyal to the Game (2004)

Label: Interscope

1. Soldier Like Me (Return of the Soulja) (3:51)

met Eminem

2. The Uppercut (3:50)

met E.D.I. Mean en Noble

3. Out on Bail (3:55)
  4. Ghetto Gospel (3:58)

met Elton John

5. Black Cotton (5:03)

met Eminem, Kastro en Noble

6. Loyal to the Game (3:24)

met G-Unit

7. Thugs Get Lonely Too (4:48)

met Nate Dogg

8. N.I.G.G.A. (Never Ignorant About Getting Goals Accomplished) (3:03)

met Jadakiss

9. Who Do You Love? (3:29)
  10. Crooked Nigga Too (2:55)
  11. Don't You Trust Me? (4:55)
  12. Hennessey (3:28)

met Obie Trice

13. Thug 4 Life (3:04)
  14. Po' Nigga Blues [Scott Storch Remix] * (3:40)

met Ron Isley

15. Hennessey [Red Spyda Remix] * (3:18)

met E.D.I. Mean en Sleepy Brown

16. A Crooked Nigga Too [Raphael Saadiq Remix] * (4:03)

met Raphael Saadiq

17. Loyal to the Game [DJ Quik Remix] * (4:20)

met Big Syke

avatar van T.O.
Ben benieuwd hoe dit dan weer wordt. Leeuwendeel geproduceerd door Eminem, en Elton John als één van de gastartiesten

avatar van Jordy
Voor het eerst sinds tijden weer 's zo'n postuum 2pac album geluisterd, was toch wel benieuwd wat Eminem er met de rest van de Shady-gasten van heeft gemaakt. Het was hier en daar wel interessant, maar echte groei kan ik niet meer herkennen in de productiekunsten van Eminem. En ze zijn langzaam toch wel bij de minder-interessante overblijfselen van het 2pac-materiaal gekomen, wordt het niet eens tijd om de nagedachtenis aan deze man met rust te laten?

Volgens mij doet Dido ook mee op een track, zie ik er niet bij staan. Of misschien was dat gesampled.

goed album. op uitzondering van een paar tracks na. maar k ben het nu wel met jordy eens dat we hem eindelijk eens met rust moeten laten.
ook al word er veel gezegt dat hij nog leeft en aan dit album heeft mee gewerkt.

avatar van T.O.
Jaja, hij heeft zich die zeven jaar erg rustig gehouden!

ik vind wel raar hoe hij de namen van obie trice en eminem(em) zegt

avatar van Conway Twitty
hij schijnt ook dood te zijn he die tweepak

avatar van HiLL
Conway Twitty schreef:

hij schijnt ook dood te zijn he die tweepak

Ja gisteren was ie in ene dood..

avatar van Conway Twitty
hier wil ik een kleine correctie plaatsen want ik heb dit tot de bodem uitgezocht en hij is al een tijdje dood dus je had het fout

avatar van HiLL
Conway Twitty schreef:

wahhahahah

Improvision
ik vind het SCHANDALIG dat shady aftermath 2pac 'gebruikt', 2pac zou nog niet met de helft van deze mensen werken als hij nog leefde

avatar van Kos
Kos
Hoezo niet?

avatar van Jordy
Aangezien hij ruzie met Dre had?

Nog niet half zo belachelijk als Jay-Z die "Me and My Girlfriend" covert. Op het album waar die track oorspronkelijk opstond scheldt 2pac hem nota bene persoonlijk uit... lijkenpikkers

avatar van Kos
Kos
Oke, ik dacht dat bedoeld werd dat hij niet met dat soort matige rappers of labels zou werken, wat hij wel vaker heeft gedaan.

wel goede CD alleen hier is 2Pac niet meer 2Pac. 2Pac moet de Old School blijven niet zoals G-Unit & Eminem

2 pac was never old school man ....

Westside to all y'a bitches !!!

Diesel
G-Unit?!!!

Misselijkmakend.

Dit is misbruik van Tupac's genialiteit. 0,5*

Music
2pac is door de Overheid vermoord...
omdat hij de ghettos beter wou maken
het komt allemaal door de illuminati's !!!

avatar van Gyzzz
Ik vind Eminem werkelijk een slechte producer. Zijn beats zijn herkenbaar en irritant.

Diesel schreef:
G-Unit?!!!

Misselijkmakend.

Dit is misbruik van Tupac's genialiteit. 0,5*

ey nix tegen Aftermath/Shady & The G-UNIT !!!

Relax
Commercieele poep.
Toch wel leuk gedaan om 2Pac alsof in leven te blazen maar bij nummer 10 gaat het nogal mis.
De stem gaat veeeeelste snel.
BUT IN THE END I GOT TO STAY A CROOKED NIGGA TOO.
En dat dan heeeeel snel.
Ik bang ...

Marcel²
Regelrechte Eminem verkrachting luister maar eens naar Ghetto Gospel niet alleen de beats worden veranderd maar ze rommelen ook met 2Pacs stem vreselijk geen andere woorden voor

avatar van psychonaatje
Marcel Jongeneel schreef:

Ehm, dat heeft Eminem zelf gedaan, volgens mij. Hij heeft (een deel van?) het album geproduceerd.

Marcel²
Ja dat klopt ik vind ook niet erg dat ze bij 2pac oude nummers nieuwe beats er bij zetten maar hou het zo veel mogelijk orgineel
Sommige nummers heb ik nog orgineel en als ik dit hoor dan worden er soms ook stukken tekst weggelaten
Het nummer Thugz Get Lonely too b.v als je het orgineel hoort en dan Eminems versie hoor je gewoon dat het langzamer is opgenomen en dan een beat er bij die niet past maar dat is natuurlijk mij mening
Het nummer Loyal To The Game is orgineel veel mooier alleen weet ik niet met welke rapper dat is die je er bij hoort maar met G-Unit nee

avatar van psychonaatje
Marcel Jongeneel schreef:

O, wacht even, ik dacht dat je bedoelde een verkrachting van de stem of de muziek van Eminem (door iemand anders), maar je bedoelt een verkrachtig door Eminem, zeg maar. Dan heb ik niets gezegd.

Marcel²
IK bedoel ze hebben 2Pacs unreleased materiaal verkracht door te knippen en te plakken. Heb je de orginele versie van Ghetto Gospel wel eens gehoort o mijn god wat hebben ze daar me gedaan stukken tekst weglaten moet je niet doen gewoon niet uitbrengen dan. Ik luister wel naar mijn eigen orginele cds. Er komt weer een nieuwe cd als het goed is nou ik hou mijn hart vast. Ik denk dat je het wel met me eens bent. Misschien draaf ik een beetje door maar ik vind het gewoon jammer als Pac fan. Wat er na zijn dood is uitgebracht vind ik R U Still Down,Until The End Of Time en Better Dayz goed daar staan nog sterke momenten op of anders de Greatest Hits. Groetjes uit Waddinxveen

Marcel Jongeneel schreef:

Je haalt de woorden uit m'n mond...

avatar van thomzi50
Ik vind dat 2pac's materiaal veel te veel wordt gebruikt na zijn dood, maar ik heb dit album nog even geluisterd en muzikaal is het niet heel slecht. Ik geef 't 2.5*. De producties zijn niet slecht maar wel heel erg eentonig en 2pac zou natuurlijk nooit een dergerlijk album hebben gemaakt. De nummers die niet door Eminem zijn geproduceerd zijn overigens gelijk een stuk beter.

Marcel²
Toch nog een luisterbeurt gegeven, maar ga er niet meer op in