2Pac - Greatest Hits (1998)

Label: Death Row

1. Keep Ya Head Up (4:23)
  2. 2 of Amerikaz Most Wanted (4:07)

met Snoop Doggy Dogg

3. Temptations (5:02)
  4. God Bless the Dead (4:22)

met Stretch

5. Hail Mary (5:12)

met the Outlawz en Prince Ital Joe

6. Me Against the World (4:39)

met Dramacydal en Puff Johnson

7. How Do U Want It (4:48)

met K-Ci & JoJo

8. So Many Tears (3:58)
  9. Unconditional Love (3:59)
  10. Trapped (4:45)
  11. Life Goes On (5:02)
  12. Hit 'Em Up (5:12)

met the Outlawz

13. Troublesome '96 (4:36)
  14. Brenda's Got a Baby (4:54)

met Dave Hollister en Roniece

15. I Ain't Mad at Cha (4:19)

met Danny Boy

16. I Get Around (3:54)

met Digital Underground

17. Changes (4:29)

met Talent

18. California Love [Original Version] (4:45)

met Dr. Dre en Roger Troutman

19. Picture Me Rollin' (5:15)

met Danny Boy, Syke en CPO

20. How Long Will They Mourn Me? (3:52)

met Thug Life en Nate Dogg

21. Toss It Up [New Mix] (4:43)

met K-Ci & JoJo, Danny Boy en Aaron Hall

22. Dear Mama (4:40)
  23. All About U [Remix] (4:33)

met Nate Dogg, Top Dogg, Dru Down, Hussein Fatal en Yaki Kadafi

24. To Live and Die in L.A. (4:33)

met Val Young

25. Heartz of Men (4:41)
Waarom ik vind dat 2pac een van de beste rappers allertijden is. Niet omdat hij de beste teksten schreef. Maar meer omdat alles uit het hart komt. 2pac deed bijna alles anders. Was het destijd ''in'' en nu eigenlijk ook om een coole artiestennaam te hebben. 2pac deed hier niet aan mee. Met dear mamma en Brenda got a baby liet 2pac een andere kant van de gangsta rap zien. Hit em up beschouw ik als de beste disstrack ooit. 2pac de laatste echte ganghsta rapper. Sorry 50ct, je komt me toch te gemaakt over. Maar wel goed dat hij Jarule op zijn plaats zet.

tupac is de greatest. Zijn lyrics raken me diep. Heb deze cd met alle andere cds van tupac gek gedraait (ps. dat zijn dus alle cds) Tupac is en blijft voor mij de beste rapper die er bestaat. Bij de meeste tracks kippevel.

vet vet VET album !!! toch 4 fucking sterre weet je niet

Zeker weten best rapper!

En over 50ct hij is niet goed! Alleen maar hits score betekend niet dat hij goed is want dat is ie niet!

Beste teksten, beste raps, beste rapper ooit!

Extreem goed verzamelalbum dit.

avatar van BoordAppel
Ik heb het nooit begrepen waarom zo veel mensen 2Pac als "beste rapper ooit" zien. Niet dat het een slechte rapper is maar hij heeft niets wereldschokkends gedaan IMHO.

De echte roem komt pas na je dood meestal he

avatar van Jordy
Het zijn meestal ook niet de grootste hiphop-kenners, die dat roepen.

avatar van Word_Play
De meeste mensen die de 'niet de grootste hiphop-kenners' niet begrijpen hebben blijkbaar niet naar 'Me Against The World' geluisterd.

Waarom dit album, een GH nog wel, dan ook hoger scoort is mij een raadsel.

Tupac greatest hits **** 1/2

2pac , zeker één van m'n favorieten , al z'n beste songs op 2 cd's .... Topscore is noodzakelijk. Die disser "hit 'em up" is veruit beste dissong die ik al gehoord heb , misschien iets te veel mob - achtig maar juist door die overdrijvingen erg vermakelijk ...

avatar van deek
Ik ben alles behalve een hip hop liefhebber maar deze cd kan mij toch heel goed bekoren, hier staan een paar hele mooie nummers op. 3,5

Music
een fantastische mooie album beste 2pac album
en 2pac vind k ook niet de beste rapper ter wereld maja dit album is wel erg mooi

Diesel
25 klassiekers van de beste rapper ooit. 5*

tupac is egt vet goeie rapper, maar dit album is egt waardeloos. "All Eyez on Me" was nog zijn beste album.
maar de liedjes op dit album zijn egt niet beter.

maar de liedjes op dit album zijn egt niet beter.

egt nie...?
is jouw nummer 9 in top 10 en dat voor een egt waardeloos album

avatar van Gyzzz
dante schreef:

Ná 2pac kwamen nog Capone-N-Noreaga en dat vind ik toch ook wel échte Gangsta rappers.

Leuk verzamelalbum overigens dit.

Marcel²
Toss It Up mooi video is daar van

avatar van Reijersen
Goede verzamelaar van Pac's werk. Voor mij een absolute must have.

Marcel²
Als 2Pac fan ben ik zeer gelukkig met deze verzamelaar, waarom hier heeft Shady gelukkig niet met zijn jatten aangezeten. Verder heb ik niets tegen Eminem, maar blijf wel van de unreleased materiaal af gozer.
Wat dacht je van het nummer God Bless The Dead. Geweldig toch

eazyfan
lekkr album een must voor iedere rapfan wel raar dat Me Against The World een hoger gemiddelde heeft.

Relax
eazyfan schreef:

.............. best logisch ...............

Dit is een Greatest Hits Verzameling, geen ALBUM.

avatar van thomzi50
Goeie compilatie, weinig op aan te merken. Had wat mij betreft meer van All Eyez On Me op gemogen, maar het is logisch dat dat niet zo is. 4*

Hoe laten ze 2Pac 'Rest in peace Biggie Smalls zeggen' zeggen?

Pelvin
zeer goede verzamelaar. hier hoef ik geen nummers te skippen wat ik bij de andere pac-albums te vaak heb. en hit em up is echt niet de beste disstrack, deze track komt komt gewoon keihard over. maar er zijn wel betere disstracks gemaakt.

avatar van musicfriek
Ehm... Ik mis zijn beste nummer op dit album: Do For Love
Of is die later pas uitgekomen?

avatar van MJ_DA_MAN
Pelvin schreef:

Vind ik ook, zoals Long Kiss Goodnight van Biggie en Drop A Gem On Em van Mobb Deep, beiden naar hem gericht.
Maargoed ik stem dit album 4*, vind zowiezo dat je voor een greatest hits album nooit hoger moet stemmen dan een 4.

musicfriek schreef:
Ehm... Ik mis zijn beste nummer op dit album: Do For Love
Of is die later pas uitgekomen?

Naar mijn weten is Do For Love later opgenomen inderdaad. Maar best een relaxt nummer!

avatar van MJ_DA_MAN
Do For Love staat op het album R U Still Down (Remember Me) uit 1997. Daarvoor dus.

Oh bedankt, had ik niet verwacht!