lennon schreef:(quote)
Beste West, (waarom heet je eigenlijk geen Oost

) gelukkig leven we in een vrije wereld, en kan ik zelf bepalen wat ik doe, en dat heb ik in deze dus ook gedaan
De uitdrukking: iets geven voor de moeite, houdt in dat je een extra beloning geeft voor een inspanning van iemand. Je geeft dus iets extra's en 1,0* is niets, dus feitelijk ook geen beloning.
Dat staat dus los van welke score jij dit EP'tje wil geven. Dat moet je inderdaad vooral lekker zelf weten. Maar met 1 ster geef je ze echt niet iets voor de moeite, dan geef je ze noppes niente da nada.
Ik kan je overigens daarin deels wel volgen. Het valt mij soms ook wat tegen. Echt onder hun niveau zijn Ishin Denshin & het mierzoete Looking Back. Jij noemt Back In Time als wel aardig. Ik vind daarnaast My Shadow ook wel de moeite waard en Clear Skies vind ik zelfs een erg lekker nummer (heerlijk loopje zit daarin). Stop For A Minute kan nog net en Your Love - een soort Pet Shop Boys achtig nummer - is toch ook wel aardig. Kom ik afgerond naar boven (voor de moeite en hun verleden

) op 3,0* en dat betekent toch weer een deels tegenvallende release van Keane. Maar ach, laten we de week eens anders beginnen: er staan toch 4 (heel) aardige Keane nummers op.