Eminem - Recovery (2010)

Label: Aftermath (II)

1. Cold Wind Blows (5:03)
  2. Talkin' 2 Myself (5:00)

met Kobe

3. On Fire (3:33)
  4. Won't Back Down (4:26)

met P!nk

5. W.T.P. (3:58)
  6. Going Through Changes (4:59)
  7. Not Afraid (4:10)
  8. Seduction (4:35)
  9. No Love (5:00)

met Lil' Wayne

10. Space Bound (4:38)
  11. Cinderella Man (4:39)
  12. 25 to Life (4:01)
  13. So Bad (5:25)
  14. Almost Famous (4:52)
  15. Love the Way You Lie (4:23)

met Rihanna

16. You're Never Over (5:05)
  17. Untitled (3:14)
  18. Ridaz * (5:00)
  19. Session One * (4:28)

met Slaughterhouse

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Bovenste vind ik erg mooi, zeker zijn mooiste tot nu toe . Hopen dat ie spit als op Not Afraid, en dan liefst met beats á la MMLP.

avatar van Rhythm & Poetry
Het begin is gemaakt, leuke covers. Die bovenste lijkt me meer iets voor de achterkant, die onderste is erg fraai.

avatar van Game
Wat is het verschil tussen de twee? Normale en speciale editie neem ik aan.

De bovenste vind ik mooier, maar daaraan kun je niet echt zien dat het een Eminem album is (zijn naam staat niet op beiden hoesjes, wel "gedurfd").

avatar van Kill_illuminati
Mooie covers. Die laatste vind ik vrij artistiek. Die eerste wordt trouwens volgens mij de back cover. Ze kunnen de tracklist er nog niet op zeten natuurlijk.

MAS
Met de cover zit het in ieder geval goed. Nu het album nog.

avatar van Silky & Smooth
Ik begin er een steeds beter gevoel over te krijgen. Vette covers.. Eerste beetje a la 8 Mile!

avatar van Chrisseh
Ik zou eerder hopen dat het eerste plaatje de voorkant wordt; mooi in zijn eenvoud. Die tweede vind een stuk minder, te ge-photoshopt.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik vind ze te, weet niet, smooth of zo.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Chrisseh schreef:

Inderdaad .

avatar van Boy
Boy
Op een of andere manier komen ze beide op mij over als twee simpele foto's waarbij met Paint even snel Recovery op is gezet...zal wel aan mij liggen

avatar van MJ_DA_MAN
Heb ik ook wel een beetje. Nee, heel erg zelfs.

avatar van Game
Geloof me, die tweede kun je niet in Paint maken.

Maar er schijnt een verhaal achter die tweede cover te zitten, want dat gebouw achter Eminem moet Detroit in zijn algemeen voorstellen, wat aan het "herstellen is."

avatar van René.
Ik vind dat op het oog simpele wel wat hebben.

avatar van FlyLo
Haha, die features
De cover vind ik wel mooi.

avatar van Snoeperd
Vet, met pink en rihanna! Leuk, hij gaat blijkbaar ook voor hits. Lil wayne vind ik minder

avatar van J.M.
Agja als Rihanna en Pink alleen een refreintje doen boeit het me vrij weining, gezongen refreinen kan ik meestal nog wel waarderen. Ik hoop vooral dat zijn verses weer goed zijn.

MAS
Ik kan dat vaak niet waarderen maar inderdaad zijn zijn verses belangrijker.

avatar van Colucci_Era
Pink kan ik nog wel aanhoren, maar Rihanna vind ik gewoon kut. Ach ja ze staat maar op 1 track.

avatar van René.
Ik ben benieuwd.

De video van Not Afraid komt op de 5de btw.

PriestMaiden
Hier kijk ik toch naar uit. Ik hoop dat het een deftige plaat wordt. De albumhoes is simpel maar toch wel mooi. Not Afraid is zeker al een goede track.

NocturnalTerror
Als voormalig diehard Eminem fan die hem al van '99 als expliciete en niet op z'n mond gevallen gozer kent is dit album één om van in shock te raken.
Waar ie vroeger de meest geniale covers had die compleet aansloten bij het strakgesnoven/geslikte , zieke en gestoorde alter ego of persoon van hem heeft ie nu een cover waarvan je zou denken dat het een solo album is van één van de artiesten die hij vroeger bespotte en belachelijk maakte.
Bovendien waar hij vroeger met de toenmalige pop icoontjes van dienst de spot drijfde en ze belachelijk maakte gaat ie nu met de hedendaagse versies doodleuk samenwerken....
Enkel P!nk vind ik nog wel leuk.
Mocht Rihanna Eminem tien jaar geleden zijn tegengekomen zou ze wrs denken of ie uit een psychiatrische instelling is weggelopen....

Waarom maakt ie ze carrière zo kapot door albums als deze te gaan uitbrengen?

MAS
Zijn carrière maakt hij niet kapot. Dit album gaat ongetwijfeld een van de best verkopende albums van dit jaar worden. Zijn geloofwaardigheid wel maar dat is een ander verhaal.

pqt
nogal snel oordelen, al voor het album uit is. Is Rihanna niet een van de betere zangeressen? ik wil haar liever op een album van eminem dan een Lady GaGa, al helemaal als ze zich maar houdt tot een refreintje, dan kan het liedje nog erg goed uit de kast komen ook, rap en vrouwelijke vocalen mixen erg goed.

MAS
Ik beoordeel het album ook niet. Ik heb het over zijn geloofwaardigheid. Eminem werkt nu samen het soort artiesten dat hij vroeger (en vorig jaar:P) belachelijk maakte.

pqt
niet echt, hij maakte amy winehouse en ander soort vreselijke types belachelijk. Rihanna heeft ie nog nooit wat over gezegd, zij doet ook niet veel raars.

avatar van Stapler
op Medicine Ball:

I pee on Rihanna see man I do what I wanna

MAS
Op het nummer Medicine Ball van Relapse rapt Eminem: "I'll pee on Rihanna, see man i do what i wanna."

Edit: Stapler was me voor.

avatar van Stapler
Ey NocturnalTerror,

Die zieke/gestoorde Eminem is er nog steeds hoor. Tjek die lyrics op Relapse ouwe, hij is misschien nog wel gestoorder dan ooit .

pqt
dat vind ik niet echt belachelijk maken, hij had gewoon een artiesten naam nodig dat rijmt op man en wanna , maar het amywinehouse zoenen in de gevangenis en alles tijdens de video van we made you, en alle andere sterren daar in (kan zo even niet op namen komen) DIE worden belachelijk gemaakt.

avatar van Boy
Boy
MAS schreef:

Edit: Stapler was me voor.

Hee, ik was het eerst bij de artiestenpagina, wel !@!$#@!