Daft Punk - Human After All (2005)

Frankrijk
Electronic
Label: Virgin

1. Human After All (5:19)
  2. The Prime Time of Your Life (4:23)
  3. Robot Rock (4:47)
  4. Steam Machine (5:20)
  5. Make Love (4:50)
  6. The Brainwasher (4:08)
  7. On / Off (0:19)
  8. Television Rules the Nation (4:47)
  9. Technologic (4:44)
  10. Emotion (6:56)
Mayne
Sowieso slaat dat hele bericht van migant nergens op.

Ik snap nie wat iedereen slecht aan dit album vindt.Ik vindt dit album een topper

Imagine.
Als je naar de rest van de berichten kijkt zul je zien dat niet iedereen dit een slecht album vind.

AFTP
Snap niet waarom deze als minder of zelfs slecht wordt beschouwd Homework > HAA > Discovery

Human After All is gewoon zalig human after all, allesbehalve menselijk. In het begin ook moeite om de sounds te accepteren, maar geleidelijkaan echt zalig . . .
toppers: Human After All, Technologic, Television Rules The Nation (Robot Rock vond ik niet geslaagd)

avatar van Urbanoetang
Ik vind de singles heel lekker, maar nooit het hele plaatje beluisterd door het slechte commentaar. Toch maar even een luisterbeurt geven

Edit: Human after all klinkt wel heel erg lekker. Hoop dat dit niet het hoogtepunt is?

JustaRascal
Ik vind eigenlijk alleen "Television rules the nation" & "Technologic" de moeite waard. Ik kan bij de rest van het album me aandacht er niet bij houden.

avatar van Collaborator
super super saai en eentonig album. de tracks als robot rock en human after all blijven maar doorgaan zonder ook maar 1 kleine verandering. slecht

avatar van Banjo
Human after all en robot rock vind ik geweldig ! (verplicht hard zetten).
een min punt vind ik dat de nummers soms wat blijfen hangen en er is weinig venieuwing...

met als laatste album voor alive 2007 is dit toch wel de slechtste van wat ze gemaakt hebben...
er zitten af en toe wel aaridge nummers tussen waar je lekker in weg kan dromen, maar heeft niet dat karakter wat hun juist sterk maakte. Dit is naar mijn mening toch al gauw mainstream...

avatar van PaulieWalnuts
Ja, mainstream en veel te veel van hetzelfde. Elk nummer klinkt gelijk op een bepaalde manier. Ze waren te lui ofzo.

avatar van Nieekk
Mijn eerste kennismaking met Daft Punk.. En ik ben er op dit moment helemaal weg van! Human after all, Robot Rock en Emotion zijn hard!

avatar van electronic
Snap niet wat iedereen zo slecht aan dit album vind ik vind dit zoals altijd weer een geweldig album van Daft Punk
Brainwasher Technologic Robot Rock alledrie geweldige tracks en dan heb je ook nog Television Rules The Nation die ook erg leuk is. Kortom ik vind het een goed album. Nog net 4,5 sterren

avatar van Nieekk
Lekker album, mijn kennismaking met Daft Punk. Geniet van vrijwel elke track, met als uitschieters Human After All, Robot Rock, Steam Machine en Emotion.

avatar van dave
Schitterend Daft Punk album.
Elke keer een plezier om te beluisteren, ik krijg er maar niet genoeg van.

Het enige minpuntje is track 2 : the prime time of your life.

Vind dit een beetje een tegenvallend album. Had veel meer ingezeten. Wel nog een paar goeie nummer zoals Human After All en Robot Rock, maar ze zijn wel erg langdurig, en nummer als Steam Machine en Make Love beginnen daarom ook wel een beetje te vervelen. Al met al toch nog een redelijk album, maar ik hoop dat het volgende album een stuk beter is.

Ik heb hier een tijdje geleden nog zitten vertellen dat ik dit hun allerbeste album vond en dat ik niet snapte waarom heel veel mensen dat niet vonden. Gelukkig snap ik dat nu wel...Ik bedoel dit is geen slecht album maar Homework en Discovery zijn gewoon beter.

1,0
Hier vielen Guy Manuel en Thomas heel hard van hun voetstukje.

In tegenstelling tot de geweldige voorganger laat Human After all magere aftreksels uit het verleden horen.

Het lijkt of Daft Punk dit ongeinspireerd in elkaar heeft geflanst of dat ze zelfs wat kliekjes uit het verleden erop gezet hebben om maar weer een album uit te kunnen poepen. Hier moeten ze zich diep voor schamen.

avatar van PEN15
Als daft punk liefhebber vond ik dat ze het met Discovery heel goed hadden gedaan, dus hiervoor destijds haast naar de winkel gerend. Ik hoorde al via de luisterautomaten die een paar seconden van een album laten horen door ergens middenin een nummer wat prijs te geven, dat hun werk nu best "mainstream" was geworden. Thuisgekomen stelde die hele cd me teleur, hoe kan het zomaar zo zijn, dat je van zoiets geniaals als Discovery hier mee komt aanzetten? Zoals PaulieWalnuts het zegt, ze waren misschien te lui.
Kijk nou maar eens, veel nummers vallen oeverloos in de herhaling zonder enige creatieve toevoegingen. Het nummer Robot rock is haast een rip off instrumentaal nummer van Release the beast van Rockwater. Je weet wel die band met grote laarzen. Ik snap niet waar ze het lef vandaan halen om maar 10 nummers op een nieuw album te zetten wat ik totaal niet van ze gewend ben, een nummer van 20 seconden haloooooooo. Hiermee was mijn interesse in een eventueel vervolgalbum van Daft Punk ook volledig verdampt. Net op tijd ook geloof ik.

avatar van Marsvin
Ik snap niet echt wat hier verkeert aan is, oké sommige nummers zijn ééntonig maar de rest valt goed mee vind ik daarom een 3,5 voor mij.

Top 3: Human After All, Steam Machine, The Brainwasher
Flop(s) : On Off & Make Love

1,0
Het is vooral dat de heren van Daft Punk met wat matige aftreksels van hun eerdere werk kwamen. Als je als fan 4 jaar moet wachten op een album met 10 afgeraffelde trackjes.

Als een fles cola die een week zonder dop op de aanrecht stond. Het smaakt wel naar cola maar de fut is eruit.

JanBetonde2e
Het is echt geen slecht album, maar vergeleken met hun oudere werk, is het wel wat inspiratieloos, Human After All en Robot Rock vind ik nog wel leuk, maar de rest valt toch wel tegen

avatar van Marsvin
Wat een emotie in 'emotion'. Nee, ik zeg dit niet sarcastisch. xD

avatar van wisselstroom
Ik sluit me ook aan bij de algehele tendens hier op MuMe dat dit toch wel een vrij eentonige cd is. Op Alive 2007 komen de HAA-songs wel wat beter uit de verf, maar daar worden ze naar mijn mening enigzins gebruikt als bruggetjes tussen of opwarmertjes naar (in het geval van Robot Rock en Technologic) het betere werk van de 2 voorgaande platen. Alsof de 2 heren zelf ook beseffen dat deze plaat gewoon wat minder is. Overigens vind ik de live-versie van het nummer Human After All wel een passende afsluiter.

avatar van Booyo
Ik ben een beetje de discografie van Daft Punk aan het doorlopen, en dan kan je toch niet anders dan concluderen dat deze volledig in het niet valt bij de vorige twee albums. Wat een inspiratieloze meuk zeg, alle spanning of vrolijkheid lijkt hier verdwenen.

Ponty Mython
Naar het schijnt is dit album opgenomen in slechts zes weken, om zo te voldoen aan hun contractuele verplichting naar het label. Dat is ook wel te horen. Dit is tot dusver het saaiste Daft Punk album. Ik mis het plezier en de creativiteit van de vorige albums. De meeste nummers gaan nergens naartoe,missen een goede opbouw en klinken vooral als demo materiaal. Een potentieel goed nummer als Robot Rock wordt hiermee de nek omgedraaid doordat het maar doordreint zonder enige verandering, waar-door het na een minuut of twee ontzettend vervelend wordt. Maar dit geldt eigenlijk voor alle nummers, behalve On/Off, wat niet eens als een muzieknummer beschouwd mag worden, zo kort dat het is. De enige nummers die enigszins te pruimen zijn zonder op de zenuwen te werken, zijn Make Love, The Brainwasher en Technologic, hoewel de laatste eigenlijk een ongeinspireerde remake van HBFS is.

1,0
Was geen slimme actie van ze, Het leverde het tot dan toe onaantastbare imago van Daft Punk behoorlijke averij op .

avatar van kobe bryant fan
Redelijke Daft Punk plaat, waar er veel meer had ingezeten.
Op Alive 2007 worden alle tracks van deze plaat schitterend gebruikt, hier laat het soms te wensen over door het te vele herhalen en te weinig goede ideeën.
Gelukkig zijn: Robot Rock, Make love ( ), The Brainwasher en Emotion wel nog goed.
Maar toch een gemiste kans.

avatar van kobe bryant fan
Make Love had wat mij betreft gewoon op Discovery gemogen.
Heerlijke vibe, fascinerende melodie waarvan ik hoop dat hij blijft duren.
Zeker één van m'n favoriete Daft Punk nummers.

1,0
Ik ben benieuwd wanneer ze dit eens recht gaan zetten met een nieuw album dat wel gewoon goed is.