Op dit album zat ik al een tijdje te wachten, ik was heel erg benieuwd hoe Daft Punk het deze keer vanaf bracht. Ik som hier enkele positieve en negatieve elementen op.
+ :
* Wat Daft Punk hier doet, is niet veel dj's gegeven. Het bewijst dat ze niet alleen kunnen werken met hun computertje(wat ze overigens héél goed doen), maar dat ze het evengoed kunnen met een orkest. Wat ze hier verwezenlijken, zonder maar enige theoretische voorgrond, zie ik niet veel anderen uit hun wereldje doen.
* Dit album bevat toch wel enkele potentiële hits, al ze wat meer 'dansbaar' gemaakt worden. bv 'End Titles','End of Line' en natuurlijk 'Derezzed'. Ik zie het al helemaal voor me, die 2 jongens achter hun schermen, met dan een groot orkest erachter.
* Daft Punk die de score maakt, betere reclame voor een film kan ik me niet meteen indenken.
- :
*te weinig verschillende emoties. Heel het album door wordt er enkel en alleen spanning opgebouwd, maar dat heeft natuurlijk veel te maken met de film. Door dit album kan je al weten dat er in de film weinig plaats zal zijn voor romantiek of komedie.

* Het tempo is vaak te gezapig.
*Te korte stukken. Oké, het is een score, maar dat betekend niet dat er geen nummer van 5-10min in mag. Daardoor lijkt dit album wat overbodig. Met de film erbij zou mijn score alleszins stijgen met .5*, ongeacht wat de kwaliteit van de film zelf is.
En kom nu maar af met een echt studio-album, Daft Punk!
3.5*