Duran Duran - All You Need Is Now (2010)

Label: Tape Modern

1. All You Need Is Now (4:33)
  2. Blame the Machines (4:09)
  3. Being Followed (3:47)
  4. Leave a Light On (4:36)
  5. Safe (In the Heat of the Moment) (3:59)

met Ana Matronic

6. Girl Panic! (4:31)
  7. A Diamond in the Mind (1:15)
  8. The Man Who Stole a Leopard (6:13)

met Kelis

9. Other Peoples Lives (3:43)
  10. Mediterranea (5:38)
  11. Too Bad You're So Beautiful (4:54)
  12. Runway Runaway (3:04)
  13. Return to Now (1:33)
  14. Before the Rain (4:12)
  15. Networker Nation * (3:10)
  16. All You Need Is Now Youth [Kills Mix] * (4:55)
  17. Too Close to the Sun * (5:15)
  18. Early Summer Nerves * (3:03)
  19. This Lost Weekend * (3:20)
  20. All You Need Is Now [Single Mix] * (3:49)
  21. All You Need Is Now [Tom Middleton Cosmos Remix] * (7:54)
  22. All You Need Is Now [Pablo la Rosa Remix] * (6:05)
avatar van lennon
Harribo schreef:
Ik luister dit album nu pas echt.
Ik hoorde het nummer Too bad you're so beautiful en dacht, moet even meer luisteren.

Ben nu 2 weken verder en de meeste nummers zijn top.
Kan alleen het titel nummer niet meer horen.

Vooral Being Followed, wat een strak pop nummer wat goed in elkaar zit en Mediterranea, heel laid back nummer wat super voelt.
Topalbum!

Mooi dat je dit alsnog ontdekt. Het is voor mij na al die jaren ook nog steeds echt een heel sterk album

lennon schreef:

Ik heb ook zeer hard genoten van dit album, ik hoop als Duran Duran nog nieuw album uitbrengen dat minstens even goed is als All you need is now.

avatar van lennon
Laatste bericht hier alweer uit 2019... Ik heb de lp weer opliggen, en ik blijf dit een fantastische DD plaat vinden. En om hier weer een beetje aandacht aan te geven, moest ik dit album dus weer even een berichtje schenken om boven aan de MuMe lijst te plaatsen.

Tot over 5 jaar

avatar van echoes
Ik ben alle Duran Duran albums in chronologische volgorde aan het beluisteren (kende eigenlijk alleen de hits) en deze is bijna aan de beurt. Eerst nog even Red Carpet Massacre.

avatar van spoiler
echoes schreef:

Sterkte met Red Carpet Massacre. Ik heb dit op CD, maar wat een flut plaat is dat zeg.

Voor de rest kan ik DD heel goed hebben.

avatar van c-moon
Wat een verademing na het Rode Tapijt-gedrocht en de beste Duran Duran-plaat sinds lang !

Samen met het te weinig gewaardeerde Pop Trash, springt deze er écht weer eens uit.

Puike composities, great vibes !!
Helemaal in het nu (enfin in 2010) en toch ook aanknopend bij de oudere Duran Duran-sound, en heel knap gedaan. Hier vind ik geen skip-track eigenlijk. En dat is een tijdje geleden voor mij bij een DD-plaat (geleden van Pop Trash eigenlijk.

Poppy, funky, vintage Duran Duran . Toen ik dit eerst luisterde was dat een geruststelling:
'Oef, ze kunnen het dus toch nog!'. Maar ook, en vooral dat: 'WAT.EEN.PLAAT!'

avatar van Ralph 1983
Ik heb dit album niet zo lang geleden zitten streamen op Spotify tijdens mijn auto ritten en het klinkt nog steeds erg goed!

Dit album blijft nog steeds een van mijn favorieten en die daarna kwamen waren ook wel goed, maar AYNIN is moeilijk tot niet te overtreffen vanwege de terugkeer naar hun muzikale roots met de nodige vernieuwingen door producer Mark Ronson!

Ook was ik op het concert in de Ziggo Dome geweest en daar werd niks van dit album gespeeld. Ondanks dat deden ze zat andere goede nummers waardoor het niet erg was en kon daar erg van genieten!