Raekwon - Shaolin vs. Wu-Tang (2011)

Label: EMI

1. Shaolin vs. Wu-Tang (2:30)
  2. Every Soldier in the Hood (2:54)

met Method Man

3. Silver Rings (1:48)

met Ghostface Killah

4. Chop Chop Ninja (4:24)

met Estelle en Inspectah Deck

8. Rock 'n Roll (5:40)

met Ghostface Killah en Jim Jones

9. Rich and Black (3:35)

met Nas

10. From the Hills (2:55)

met Method Man en Raheem DeVaughn

11. Last Trip to Scotland (2:42)

met Lloyd Banks

12. Ferry Boat Killaz (2:00)
  13. Dart School (2:28)
  14. Molasses (4:13)

met Ghostface Killah en Rick Ross

15. The Scroll (2:34)
  16. Masters of Our Fate (3:22)

met Black Thought

17. Wu Chant (Outro) (0:42)
  18. Wu Crime * (2:58)

met GZA en Killah Priest

19. Your World and My World * (4:23)

met Mobb Deep

avatar van UmindC
Hier ben ik alvast benieuwd naar, ziet er veelbelovend uit.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik weet het niet zeker, maar volgens mij is dit (nog) niet de officiële cover; wellicht zelfs fan made.

avatar van MAS
MAS
Ik vind hem in ieder geval wel vet.

Deze stond op Pitchfork.

avatar van Rhythm & Poetry
Cover is spuuglelijk, tracklist is aantrekkelijk. Hopelijk heeft MJ gelijk, want ik vind het ook wel belangrijk dat de hoes er een beetje goed verzorgt uitziet. Heb zin in dit project, zou net als de plaat van Ghostface zomaar een album kunnen worden waar een Wu-Tang Clan-lid laat zien het nog wel degelijk in zich te hebben.

avatar van MJ_DA_MAN
Is Gohstface Killah familie van?

avatar van Robbie Keane
Dat is best lelijk inderdaad
Laten we dat eens corrigeren

ben hier heel erg benieuwd naar. Raekwon zowieso een van mijn favo rappers

avatar van Chrisseh
Kan heel goed, ik hoop het. Deze cover is in ieder geval spuuglelijk.

Ik zou sowieso niet snappen waarom Raekwon het terracotta-leger op zijn hoes zou zetten als het 'Shaolin vs. Wu-Tang' heet. Lettertype ziet er ook best cliché uit. Ik denk fan-made, en als dat niet zo is moet hij eens een normale graphic designer oid inhuren voor zijn covers.

avatar van UmindC
De cover van OBFCL2 vind ik ook spuuglelijk, Raekwon is niet echt van de mooie covers.

P-DawG
Wel godsamme nog aan toe. Die Raekwon. Wat een doerak en wat een perverse lijst met gastartiesten. Wat is er toch mis met me dat ik denk dat dit slecht gaat worden?

avatar van MJ_DA_MAN
Omdat Rae de laatste jaren lui en ongeïnspireerd overkomt.

avatar van Kill_illuminati
Ik vind deze cover niks.

avatar van FlyLo
Buiten MAS vindt iedereen deze cover wel aartslelijk denk ik. Dit album gaat ook bijna sowieso kut worden.

avatar van MAS
MAS
Ik heb wel vaker een afwijkende smaak qua albumcovers.

avatar van Dungeon
Ik snap die cover vooral niet. Die mannetjes op de achtergrond lijken wel op van die terracota beelden maar dan vraag ik me af wat dat nu weer met die Kung-Fu film te maken heeft? Die kleur rood is ook afgrijselijk. Om nog maar te zwijgen over die dikke plofkop van die kerel.

Ben verder wel benieuwd naar dit album. Laatste album van hem was wel okee. Het zou leuk zijn als het album ook echt weer van die foute jaren 80 KungFu filmsampels heeft.

Dungeon schreef:

Hier hoor je en het begin stukje van een kung fu film en aan het einde weer.
YouTube - Raekwon - Shaolin vs. Wu-Tang (New Song • 2011 • Download)

Wat een slechte beat .
Rae klinkt steeds meer als Jus Allah.

avatar van maxinator
Het gaat inderdaad steeds meer lijken op Jus Allah's boodschappenlijstjesstijl

Dit album keek ik wel naar uit maar na het horen van shoalin vs wu tang loop ik nu ook niet echt warm meer. Heb ik de laatste tijd wel vaker dat iets er op papier er mooi uitziet maar dan hoor je het eindresultaat en dan is het tien keer niks net als H.A.M van jay en kanye.

avatar van Chrisseh
Toevallig zag ik dat Raekwon dezelfde cover als zijn Twitter-afbeelding heeft, dus ben bang dat dit inderdaad de officiële cover is. Dan schrijf ik bij deze het album af; met een titel als Shaolin vs. Wu-Tang en met het terracotta-leger op de achtergrond schreeuwt het uit "kijk mij eens Chinees en exotisch doen!". En dat op een goedkope manier. Bleh.

avatar van Harderwiek
Chrisseh schreef:

Haha dat heb ik ook een beetje, maar ja Raekwon valt afgelopen jaren ook tegen! OBFCL-II vind ik ook echt niks. Maar ga het album wel een kans geven, benieuwd naar Rich and Black. Maar waarom Lloyd Banks en Rick Ross?? Is iets wat ik niet helemaal begrijp.

Harderwiek schreef:
Maar ga het album wel een kans geven, benieuwd naar Rich and Black.
Dat's dan wel weer waar, Rich and Black en Masters of our Fate zou ik nog wel een YouTube-beluister-sessie gunnen, door de gastartiesten.

avatar van lowieke
Inderdaad wat een draak die cover. Wel benieuwd naar de muziek natuurlijk. Raekwon heeft in mijn ogen nog nooit wat verkeerds afgeleverd.

avatar van lowieke
Estelle had ie wat mij betreft niet hoeven uitnodigen...

avatar van MJ_DA_MAN
Rock 'N Roll. Can I get a ?

avatar van Robbie Keane
Heerlijke autotune op een vastlopende Fruity Loops.

avatar van vork666
Dat heeft wel heel weinig om het lijf inderdaad. Ik blijf toch maar lekker 36 Chambers luisteren

avatar van niels94
Robbie Keane schreef:
Heerlijke autotune op een vastlopende Fruity Loops.

(En het is nog waar ook )

avatar van UmindC
Gadverdarrie, wat een vreselijk nummer. En naar dat nummer was ik nog wel zo benieuwd.