Raekwon - Shaolin vs. Wu-Tang (2011)

Label: EMI

1. Shaolin vs. Wu-Tang (2:30)
  2. Every Soldier in the Hood (2:54)

met Method Man

3. Silver Rings (1:48)

met Ghostface Killah

4. Chop Chop Ninja (4:24)

met Estelle en Inspectah Deck

8. Rock 'n Roll (5:40)

met Ghostface Killah en Jim Jones

9. Rich and Black (3:35)

met Nas

10. From the Hills (2:55)

met Method Man en Raheem DeVaughn

11. Last Trip to Scotland (2:42)

met Lloyd Banks

12. Ferry Boat Killaz (2:00)
  13. Dart School (2:28)
  14. Molasses (4:13)

met Ghostface Killah en Rick Ross

15. The Scroll (2:34)
  16. Masters of Our Fate (3:22)

met Black Thought

17. Wu Chant (Outro) (0:42)
  18. Wu Crime * (2:58)

met GZA en Killah Priest

19. Your World and My World * (4:23)

met Mobb Deep

avatar van ThingMan
Wacht wel tot hij uit is. Ga daarvoor niks luisteren. Ben zeker benieuwd.

Weet hij heel zeker dat hij 7 maart uitkomt?

avatar van kobe bryant fan
1,0
Die cover is echt spuuglelijk ben hier eigenlijk niet zo benieuwd naar heb al een paar songs van het nieuwe werk van Wu-Tang gehoord en ik was niet zo enthousiast,dus ik blijf wel hun oud werk maar luisteren.

avatar van Delars
Clip van shoalin vs wu-tang is wel vet.

off topic bericht verwijderd.

avatar van Harderwiek
Inderdaad vette clip. Vind Raekwon op zich ook wel lekker flowe op het nummer. Alleen vind de beat erg zwak!

avatar van MAS
MAS
Die clip is inderdaad vet. Het nummer zelf vind ik niet super maar het kan er mee door.,

avatar van thgryda
kobe bryant fan schreef:
Die cover is echt spuuglelijk

eens

Ik weet niet of het per definitie slecht wordt, hij heeft gelukkig meth en ghost (te verwachten) ingeschakeld maar wu massacre suckte ook dus tja afwachten. Black Thought en Nas zouden wel iets extra kunnen toevoegen, busta is net als rae zelf al jaren op de dool, dus wordt een twijfelgeval dit.

De clip is wel vet, al vind ik het nummer maar matig

avatar van Kos
Kos
Vind Shaolin Vs. Wu-Tang niet al te bijzonder.

avatar van discipline
De clip en de intro is wel erg gaaf! Echt weer Wu-tang style.
Maar het nummer zelf vind ik wel erg zwak. Raekwon zelf is nog niet eens zo slecht
maar de beat is gewoon zeer matig.

avatar van kobe bryant fan
1,0
Vind het nummer niet slecht maar ik ben meer tevreden over die clip die is echt Wu-Tang hoe het moet zijn!

avatar van Robbie Keane
Nee die clip is niet straat.

avatar van MJ_DA_MAN
Molasses. Wáárom weer die sample? Op nota bene een album van een Wu-lid? Rae klinkt ook weer zo ongeïnspireerd als wat; dat zelfs Rick Ross hem nu overklast zegt alles. Rae was ooit zo'n beetje mijn favo Wu-member (wát een flow, stem en rhymes had die man) maar staat nu zo ongeveer onderaan het lijstje.

avatar van TheLegacy
Is ff beluisteren deze

Album is al gelekt en ik ben zeer positief verrast, Zitten hele goede tracks op en leuke beats. Raekwon vult de album goed op samen met andere gastartiesten. Alleen is het jammer dat 12 van de 17 tracks onder de drie minuten duurt en natuurlijk dat er geen GZA/RZA/U-God inzit. Dit vind ik eigenlijk wel het beste van Wu van de afgelopen 5 jaar ofzo. Echt netjes.

Rene1979
Ga hem zo is even luisteren

avatar van bennerd
Wauw, ik had een enorme teleurstelling verwacht (zeker na het in mijn ogen sterke tweede deel van Only Built 4 Cuban Linx), maar de eerste zeven tracks doen mij voorlopig niet afhaken. Nergens briljant, maar wel lekker.

Silver Rings is tamelijk briljant.

avatar van bennerd
Na een eerste luisterbeurt stel ik vast dat het dus effectief mijn verwachtingen overtroffen heeft. Rock 'n Roll had hij best wel nog kunnen weglaten, maar voorlopig neigt het naar een 3.5*. Eens zien wat ervan overblijft na de volgende rondjes.

avatar van MAS
MAS
Het refrein van Rock 'n Roll vind ik echt verschrikkelijk. Het haalt je helemaal uit de vibe van de vorige nummers.

Rene1979
Spring nou niet bepaald een gat in de lucht. Het is allemaal wel ok.. Maar niet meer dan dat ben ik bang. Zal een 3 ofzo worden.

Rene1979 schreef:

Hoezo eigenlijk? naast 1 commerciele getinte track heeft dit album toch geen zwakke punten? Raekwon komt hongerig itt OBFCLII en het shaolin vs wu-tang concept is dope naar voren gebracht. Gastartiesten komen gewoon netjes. Dit album duurt maar 45 minuten ofzo omdat het relatief korte nummers heeft. Ik snap niet wat er zo minder aan is. OBFCLII werd de hemel in geprezen aangezien het ' The Wu Sound' weer een beetje terugbracht en moderniseerde. Dan is dit album in alle opzichten beter.

Rene1979
Nou ik spring nog geen gat in de luct misschien komt het nog.

Tracklist klopt hier trouwens niet.

avatar van thgryda
Yep volgorde is anders, jij vindt deze beter als servants in heaven kings in hell ? Dan moet ik em toch ook maar eens luisteren

avatar van jordkaka
Geen GZA. Ik ben hem nu aan het luisteren, klinkt erg netjes tot nu toe!

P-DawG
Rich and Black is toch best aardig, misschien toch maar tjekken dit.

avatar van Rhythm & Poetry
Vermakelijke plaat, niet zo goed als ik verwacht had, maar nog altijd zeer aardig. Helaas staat er een tweetal missers op Shaolin Vs. Wu-Tang die het niveau omlaag halen. Daar komt wel bij dat nummers als Masters of Our Fate en Molasses erg goed zijn. Ja, dit album zal nog met regelmaat afgespeeld worden door mij, ik vind het fijne muziek.

avatar van FlyLo
thgryda schreef:

¿Qué?

jordkaka schreef:
Geen GZA. Ik ben hem nu aan het luisteren, klinkt erg netjes tot nu toe!

Hij staat in een iTunes bonustrack met Killah Priest en er is nog een bonus track met mobb deep.

Helemaal mee eens....
De rest van het album vind ik overigens GRUWELIJK!!

3 april in 013, ook al schijntie live een prutser te zijn...