Tyler, the Creator - Goblin (2011)

Label: XL

9. Sandwitches (4:51)

10. Fish (6:20)
  11. Analog (2:54)

met Hodgy Beats

12. Bitch Suck Dick (3:36)

met Jasper Dolphin en Taco Bennett

16. Burger * (3:50)

17. Untitled 63 * (1:06)
  18. Steak Sauce * (3:22)
avatar van Dwejkk_
Bastard, Odd Future mixtapes en single Yonkers beloven veel goeds.

Dit wordt de plaat die gaat bepalen of Tyler, The Creator onsterfelijk is .

Hoe kan dit nou weer?
Gister voeg ik dit album toe, krijg ik de reactie: "De tracklist is nog niet bevestigd"
Dat is hij nu nog steeds niet, en nu word hij wel geaccepteerd..

avatar van Dwejkk_
Tyler heeft de tracklist zojuist bevestigd via zijn twitter-account. Gister werd al snel door de artiest zelf aangegeven dat de op internet geposte tracklist nog niet officieel was.

Oke dope !
Dan snap ik het, en is mijn reactie een beetje hopeloos en overdreven

avatar van Silky & Smooth
De cover maakt mij nieuwsgierig!

avatar van Dwejkk_
De man op de foto is cowboy Buffalo Bill.

Tyler over Buffalo Bill:

When Buffalo Bill took that photo, he was 19. And I finished the album and made that cover when I was 19. It's a crazy age-- a couple years before you're a legit adult. Buffalo was a real nigga. When I do all my covers I'll read up on dictators or serial killers, then I came across old Western gangsta niggas. He was cool because he wasn't all negative or positive; he had traits from each side. I turned 20 last week, but I feel 15 at heart. I probably won't ever feel like I'm 20.

avatar van Delars
Yonkers vind ik verschrikkelijk dope, vooral de clip!

avatar van Yamato
Ben hier bijzonder benieuwd naar. Yonkers is inderdaad heel erg dope. Zet ik sinds hij op YouTube werd geplaatst toch wel bijna elke dag een keertje op. Als de rest van hetzelfde niveau is heeft Earl niet langer het beste Odd Future album op zijn naam staan.

Ben echt verslaafd aan Yonkers

avatar van FlyLo
Ik ben verslaafd aan OFWGKTA

avatar van Delars
Geniale artiesten, vooral Tyler is een held.

Tyler:

Jesus called, he said he's sick of the disses
I told him to quit bitchin' and this isn't a fuckin' hotline

I'm a fuckin' walkin' paradox, no I'm not
Threesomes with a fuckin' triceratops, Reptar
Rappin' as I'm mockin' deaf rock stars
Wearin' synthetic wigs made of Anwar's dreadlocks

Swallow the cinnamon, I'mma scribble this sinnin' shit
While Syd is tellin' me that she's been gettin' intimate with men
(Syd, shut the fuck up) Here's the number to my therapist
(Shit) Tell him all your problems, he's fuckin' awesome with listenin'

Yonkers

avatar van Ataloona
Net dat nummer gehoord en hij is echt vet

Die teksten

avatar van Arrie
Ik vind het echt drie keer niks. En dan die clip: wat een vervelende manier van aandacht zoeken. "Kijk mij, ik eet een kakkerlak op en ga vervolgens over m'n nek"

avatar van Delars
Hier de betekenis van alle zinnen uit Yonkers. Daaruit blijkt maar weer eens de genialiteit van Tyler.

avatar van Ataloona
Die beat is echt heerlijk

avatar van Delars
Sandwitches Live bij Jimmy Fallon.

avatar van Rhythm & Poetry
Dit gaat naar alle waarschijnlijkheid gewoon het album van het jaar worden. Ken weinig rappers die met zulke gave teksten kunnen komen als Tyler the Creator. Sandwitches en Yonkers zijn alvast twee van de meest gruwelijke tracks van dit jaar.

avatar van Delars
Inderdaad, Tyler is lyricaal geniaal, vooral op Yonkers !

avatar van Ataloona
Die Hodgy Beats kende ik nog niet, maar wat is hij sterk op Sandwitches!
Trouwens wel een vet optreden bij Jimmy Fallon, die toch wat verbaast was door het enthousiasme van de mannen

avatar van Chrisseh
Samen met Atmosphere het album waar ik het meest naar uit kijk. OFWGKTA is sowieso een interessante groep, alhoewel het toch wel een groot minpunt is dat Earl momenteel niet meer actief is. Yonkers is een geniale track, hopelijk kan dit album dat niveau aan houden.

avatar van thgryda
Ik ken deze man helemaal niet, vorige album blijkbaar gemist. Maar wat ik op youtube gehoord heb, bevalt me wel en ik ga em dan ook zeker verder checken.

Rene1979
Ben hier heel benieuwd naar!

avatar van P.O.W.
Delars schreef:

avatar van Ataloona
10 mei duurt nog zo lang, ik ga eerst maar eens Bastard gaan luisteren en hopelijk red ik het tot 10 mei met de nieuwe Atmosphere, CL en Bastard

avatar van Delars
Ik heb er ook veel zin in, jammer genoeg is het nog maar April..
Nog steeds geniet ik van Yonkers en Sandwitches!

Tron Cat snippet!

Radicals live!

creatief clipje iig bij yonkers, weinig middelen, punt gemaakt

issie nou doot?

avatar van Teunnis
Delars schreef:
Sandwitches Live bij Jimmy Fallon.

Mos Def lijkt ook wel enthousiast te zijn

Kijk hier heel erg naar uit. Ik heb pas ongeveer twee maanden geleden voor het eerst van OFWGKTA gehoord en wat ik er tot nu toe van gehoord hebt klinkt heel vet.