K3 - 5 Jaar K3 (2004)

Alternatieve titel: Hun Grootste Hits!

België
Label: BMG

1. Heyah Mama (3:21)
  2. Yeke Yeke (3:29)
  3. I Love You Baby (3:43)
  4. Alle Kleuren (3:36)
  5. Leonardo (3:12)
  6. Hippie Shake (2:32)
  7. Oma's aan de Top (3:22)
  8. Tele-Romeo (3:18)
  9. Blub, Ik Ben een Vis! (3:13)
  10. Je Hebt een Vriend (3:24)
  11. Toveren (3:08)
  12. Feest (3:21)
  13. Papapa (3:09)
  14. Verliefd (3:35)
  15. De 3 Biggetjes (3:24)
  16. Oya Lélé (3:45)

moviefreak#1
Ik zet dan altijd mijn vet coole cd van Jamai op

/pijnlijk

avatar van Daan
0,5
Ik zing altijd zelf onder douche. Veel te gevaarlijk zo'n electrisch apparaat in de badkamer.

Ik maak altijd parodies op kinderliedjes
Geeft soms wel erg leuke resultaten, maar tegen dat ik eruit kom ben ik ze weer vergeten

slegtste cd ooit

Felix schreef:
slegtste cd ooit

En wellicht ook de slechtste schrijfwijze voor de superlatief van slecht.

avatar van Snappy
Felix is afgelopen november 10 jaar oud geworden!

Snappy schreef:
Felix is afgelopen november 10 jaar oud geworden!

Tien jaar, da's de 5e klas. Toen kon ik wél al slechtste schrijven hoor. (dikke nek, sorry jongens!)

Jazeker

nicolas
amai wat een slecghckte cd.

ik ben niet 10 jaar!

ik ben 9

avatar van Arno
Qua vreedzame teksten kan Alle Kleuren wel tellen, op dat vlak is dit een topcd.

Reik je hand naar me uit, leg ze in de mijne
En laat ons dromen van betere tijden
Is je huid donkerder of bleker dan de mijne
Laat ons proberen elkaar niet te vermijden!

Niemand op straat spreekt je aan, ziet je staan
Waarom doen mensen elkaar toch zo'n pijn
Zou het niet beter zijn als wij voortaan
Verdraagzaam zijn, verdraagzaam zijn

Maar als je dan kijkt naar de commercialiteit en de muzikale kwaliteit, dan verdient K3 toch niet meer dan 1 of 1,5* vind ik.

eazyfan
ja sorry hier verander ik tog nix aan mijn stem.0.5 blijft 0.5

avatar van Onderhond
Omdat je de hele CD (en die andere CDs) geluisterd hebt, of gewoon omdat je een paar hitjes kent, en het stoer is ?

K3 is niet stoer.

Felix schreef:
ik ben 9

verander dat even in je profiel zou ik zeggen.

Bob Cremers schreef:
K3 is niet stoer

god wat ben jij irritant zeg. Moet je nu werkelijk bij elk K3 album iedereen afkraken die het leuk vind?

Bob Cremers
K3 is leuk voor kinderen dus het spijt me voor die berichten ga maar verder felix met je groep te besluisteren.

avatar van jowietje
Ik vraag me af waarom iedereen die K3 niet leukt vind toch zo bezig is met K3 topics bekijken laat de mensen die het wel leuk deze muziek gewoon leuk vinden

avatar van Jester
Mijn kinderen van 3 en 5 vinden K3 erg leuk, dus deze CD zit regelmatig in de CD-speler van de auto. Ach, zo slecht is het allemaal niet. Het is positief, vrolijk, goed gemaakt, en het zijn best leuke meisjes, dus 3 * lijkt me wel op zijn plaats.

Relax
Ik houd zelf van Rap muziek, dat is wel duidelijk, en ik snap het al helemaal niet hoe mensen het in hun hoofd halen om hiernaartoe te gaan en dan ff lekker een 0.5 geven.
Het is allang duidelijk dat deze muziek echt voor de kinderen is.
Alle kinderen vinden het leuk om er mee na te dansen of zingen of wat dan ook.
En dat gun ik ze ook, het is ook muziek met een pakkend toontje, geef toe.
Natuurlijk rate ik niet want ik heb het album niet, ik heb het over de singles.
En de mensen die 0.5 geven, A.U.B. doe niet zo zielig...
Dit is gewoon muziek dat op deze site staat omdat het muziek is, maar omdat er geen kinderen van 5 jaar of iets ouder / jonger zijn komen er maar wat oudere pubertjes of wat andere en die stemmen gewoon een 0.5....
En ik zie K3 echt niet over guns of geld problemen zingen voor de kinderen.... gesnapt ?

avatar van RJR
RJR
Mijn zusje zegt dat ik dit een 4.0 moet geven. En ik moet mijn zusje natuurlijk gehoorzamen....
Trouwens wel veer haters. Volgens mij vinden jullie het stiekem allemaal wel leuk maar durven jullie daar niet voor uit te komen.

avatar van Thunderball
Wat een gezeur hier allemaal! K3 is gewoon leuk! Het is gemaakt voor kinderen en als die het geweldig vinden hebben wij daar niks over te zeggen.

Bovendien zijn het vrolijke onschuldige liedjes en eerlijk is eerlijk ik vind het 3 leuke meiden.

Voor de doelgroep waar ie voor gemaakt is, de perfecte cd!

dus 5 sterren!

avatar van Toon1
Thunderball schreef:
Voor de doelgroep waar ie voor gemaakt is, de perfecte cd!

Ik vind niet dat je naar doelgroepen moet kijken. Moet iedereen deze cd dan minstens 4* geven en moet hij dan in de top-250 staan en geprezen worden als één van de beste cds van de Lage Landen? Want het is een uitstekende cd voor de doelgroep 3-12 jarigen.
Moeten de albums van de Backstreet Boys dan bijvoorbeeld ook zoveel sterren krijgen? Want ook die hebben zeer goede muziek gemaakt voor 14-jarige tienermeisjes. Dat vind ik toch niet. Goede muziek is goede muziek, slechte muziek is slechte muziek. Ongeacht de doelgroep (en zelfs ook het genre).

Het is niet omdat "kindermuziek" eigenlijk een apart soort muziek is (apart genre zelfs), en je binnen dat genre moet kijken, dat dit album daarom geen lage scores mag krijgen. Kindermuziek in zijn geheel is gewoon bijna geen punten waard, welk album het ook is.

Net hetzelfde als mensen geen scores geven aan albums omdat ze niet "thuis zijn" in het genre. Dat snap ik ook niet. Als je een album niet goed vind dan vind je het gewoon niet goed. Desnoods geef je al de albums die je kent uit dat genre maar lage scores.
Waarom kunnen bepaalde genres niet van een lager niveau zijn als andere genres?

avatar van musicfriek
Toon1 schreef:
Het is niet omdat "kindermuziek" eigenlijk een apart soort muziek is (apart genre zelfs), en je binnen dat genre moet kijken, dat dit album daarom geen lage scores mag krijgen. Kindermuziek in zin geheel is gewoon bijna geen punten waard, welk album het ook is.

www.kidsmusicmeter.nl

avatar van Thunderball
ok je hebt me overtuigd: dit album is gewoon fantastisch ONDANKS dat het een kindercd is, beter zo?

5 sterren!

Wat een *** Plaat