Lady Gaga - Born This Way (2011)

Label: Kon Live

1. Marry the Night (4:24)
  2. Born This Way (4:20)
  3. Government Hooker (4:14)
  4. Judas (4:10)
  5. Americano (4:06)
  6. Hair (5:08)
  7. Scheiße (3:45)
  8. Bloody Mary (4:05)
  9. Black Jesus - Amen Fashion * (3:36)
  10. Bad Kids (3:51)
  11. Fashion of His Love * (3:39)
  12. Highway Unicorn (Road to Love) (4:16)
  13. Heavy Metal Lover (4:13)
  14. Electric Chapel (4:13)
  15. The Queen * (5:17)
  16. Yoü and I (5:07)
  17. The Edge of Glory (5:20)
  18. Born This Way [Jost & Naaf Remix] * (5:59)
  19. Born This Way [Country Road Version] * (4:21)
  20. Judas [DJ White Shadow Remix] * (4:07)
  21. Marry the Night [Fernando Garibay Remix] * (4:20)
  22. Scheiße (DJ White Shadow Mugler) * (9:35)
  23. Fashion of His Love [Garibay Remix] * (3:44)
avatar van chevy93
Ik ben benieuwd of hier net zulke catchy nummers op staan als op haar vorige.

MindRuler
Catchy waren ze zeker. In de Idool wedstrijd van vorige week hebben 2 kandidaten elk een Lady Gaga nummer unplugged gebracht: Pokerface en Paparazzi. Werkelijk wonderbaarlijk hoe zo'n songs overeind blijven, zelfs beter worden (in het geval van Paparazzi toch.)

Paparazzi

avatar van Waste Management
De clip van de single ''Judas'' is te zien, best een gave clip zowel het nummer zelf.

avatar van chevy93
Ik vind niet zo'n sterk nummer. Zeker niet van het niveau Bad Romance, Alejandro of Just Dance.
Het titelnummer vind ik ook allesbehalve sterk.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Wat een verschrikkelijke, amateuristische albumcover.

CHIEP schreef:
Wat een verschrikkelijke, amateuristische albumcover.

Vind 'm ook vrij goedkoop zoals jouw nick.

avatar van NewYorkCityLight
Highway Unicorn?
Naar dat nummer ben ik wel beniewd eigenlijk.

De twee singles zijn alles behalve goed.

avatar van Facedown
Heeft ze nu haar eigen nummer opnieuw opgenomen? Want Judas is toch echt wel een rip-off van Bad Romance?

avatar van DeKoning
Ik dacht in een interview gelezen te hebben dat dit MET TIP het beste pop-album in de gehele geschiedenis moest gaan worden?

DeKoning schreef:

Promopraatjes

avatar van RestLove
ScheiBe! Het enige waar ik benieuwd naar ben op dit album, is hoe een Amerikaanse dat woord gaat uitspreken.

YouTube - Anatomy of Change

Dit is de remix van Scheiße, die ook op het album komt.

avatar van midnight boom
die cover

avatar van Protonos
Toch jammer..

Waar ik oude nummers van mevrouw Gaga soms best leuk vind, kunnen de laatste twee singles (Born This Way, Judas) me niet bekoren. beide herhalingsoefeningen terwijl ze toch bekend stond als iemand die (relatief) nieuwe paden bewandelde.

avatar van musicman13
Ben heel benieuwd naar dit album! Eerste 3 singles zijn al top! Niet super vernieuwend, maar dat hoeft ook niet want voor mij werkt de gaga formule altijd!

avatar van Arrie
Protonos schreef:
Toch jammer..

Ben ik het mee eens. Ik heb al geen interesse meer voor mevrouw Gaga. Paar leuke hits, en dat was het wel.

koek is wel zon beetje op, born this way was exact respect yourself van madona en die nieuwe single is wel om een hele slappe leuter van te krijgen

avatar van Darkzone
Malle schreef:

Je bedoelt Express Yourself

Het eerste was en is heel erg leuk en fris. Toen kwam het mini album The Fame Monster als extra en dat was al een stuk minder. Maar met de singles van dit nieuwe album is het uitmelken van precies hetzelfde begonnen en ga je allemaal oude bekende melodietjes horen. Misschien dat brugklasmeisjes het nog leuk vinden....

avatar van musicman13
beetje domme, onverschillige reacties. Net als the beatles, heeft madonna vele deuren geopend voor vrouwelijke artiesten artiesten. En vind dat born this way totaal niet klinkt als express yourself!

Dan heb je je oren niet goed open staan

avatar van lovegun
Darkzone schreef:
Misschien dat brugklasmeisjes het nog leuk vinden....

Echt, er lopen bij mij op school jongens van een jaar of 20 rond die zich als haar kleden, met verf op hun gezicht rondlopen en zichzelf little monsters noemen.
Een jongen die bij mij in de klas zat en normaal nooit een woord zei, is nu helemaal gehersenspoeld door Lady Gaga, echt hoe hij er nu bijloopt, het is bijna fascinerend om te zien
Ik merk dat ze veel mensen beinvloed op het gebied van creativiteit en zelfexpressie, ik heb daar toch wel respect voor.

Born This Way is dan wel gejat van Express Yourself, maar ach, het zal vast heel veel mensen aanspreken en dat is in Lady Gaga's geval het belangrijktste.

Rizz
Klopt, bizar hoeveel mensen dit geweldig vinden

Nieuwe promo single ''Hair'':

YouTube - Lady Gaga - Hair (Audio)

avatar van Kill_illuminati
De cover is echt achterlijk lelijk, van iemand als Gaga had je toch wel iets smaakvoller verwacht. Oh wacht laat maar. Opvallend is dat er (lees: nog geen) geen gast artiesten op dit album te vinden zijn.

SSS
NewYorkCityLight schreef:
Highway Unicorn?
Naar dat nummer ben ik wel beniewd eigenlijk.

De twee singles zijn alles behalve goed.

Dus wel prachtig, uitmuntend, briljant...

Kill_illuminati schreef:

Er was eerst toch een andere cover?

avatar van chevy93
Nope, het is altijd al deze cover geweest.

avatar van Starstruck
De cover van de deluxe is wel anders, gewoon een close up van haar gezicht.

avatar van MJ_DA_MAN
Altijd leuk, een nieuwe plaat van Bonnie St. Claire.

avatar van Timo-otje
De cover lijkt idd op een jonge versie van Bonnie St. Claire. Muzikaal verwacht ik hier erg weinig van moet ik zeggen afgaande op de singles, die vind ik niet bepaald hoogstaand.