01. Toritelling (inleiding) (prod. Lostsun)
02. K.G. De Show (met KD en Junior) (prod. DJ Vindictiv)
03. De Scène (prod. DJ Vindictiv)
04. Poets De Plaat (prod. Lostsun)
05. Pen & Papier (prod. Lostsun)
06. Wat We Brengen (prod. DJ Vindictiv)
07. Gemiste Kansen (met Bandit en KD) (prod. DJ Vindictiv / keys Mathieu Feij)
08. Bezeten (prod. Lostsun)
09. Half Zeven (met Ill Pro) (prod. DJ Optimus)
10. In De Stad (prod. DJ Vindictiv)
11. Halve Literatuur (prod. DJ Vindictiv)
12. Strontbeu (prod. DJ Vindictiv)
13. Tussenstand (prod. Lostsun)
Dan begin ik maar met een cijfer.. Vind het een fijne cd's die naar het einde toe zijn climax krijgt. Daarvoor is het allemaal netjes wat de mannen doen. Alleen het wordt nergens ook zo bijzonder dat ik er heel warm voor loop. Echter bij nummer 10 begin ik wel te zweten. Gewoon een hele goede plaat die een frisse wind doet waaien in deze koude winter.
Eerst luisterbeurt is positief, dope beats goede teksten en aardige flows.
Er zijn geen minpunten te vinden en het klinkt als een geheel.
Neger R. De Vries blijft mijn favoriete MC van Nul Elf Acht, door zijn stemgeluid.
Het album duurt niet te lang, is eigenlijk precies lang genoeg.
Richting het einde begint de plaat wel iets doper te worden.
In De Stad vind ik bijvoorbeeld een erg hard nummer.
Kippenvel bij de titeltrack....
Heb m ook binnen. Die titeltrack, gruwelijk man. Inderdaad dezelfde sample als die CunninLynguists hebben gebruikt voor The South. Klinkt sowieso tof zeg ik na 1 keer luisteren.
Na een aantal keren goed geluisterd te hebben begin ik met een 4 met optie tot groei.
Huckleberry Vin begint bij mij te groeien als een malle en heeft zulke dope teksten.
Misschien vind ik hem hier eigenlijk wel beter als Neger R.
Ik verhoog hem ook..
Wat een heerlijk album zeg, zeer hoogstaand qua lyrics.
Halve Literatuur is de beste track van het jaar.. Die verse van Huckleberry Vin
Album staat hier al de hele tijd op repeat en begint alleen maar beter te worden.
Ik had hem een dag nadat ik hem besteld had.
Wat We Brengen vind ik trouwens ook een heerlijk nummer..
Eigenlijk elke track haha.
Huckle is echt gegroeid.
Begin met een vier. Heerlijk album zeg. Bij mij was die ook binnen 2 dagen op de deurmat. Echt gruwelijke lyrics en heerlijke beats. Knaller dit. Denk dat die nog wel hoger uitkomt. 4*
Tja, volgens mij heeft nog niet iedereen die lid is van MuMe en dit album heeft besteld hem ontvangen (incl. ik) dus er kan simpelweg nog niet veel aandacht aan worden besteed.