Roger Waters - In the Flesh (2000)

Label: Columbia

1. In the Flesh (4:41)
  2. The Happiest Days of Our Lives (1:37)
  3. Another Brick in the Wall Part 2 (5:53)
  4. Mother (5:42)
  5. Get Your Filthy Hands Off My Desert (0:52)
  6. Southampton Dock (2:16)
  7. Pigs on the Wing, Part 1 (1:19)
  8. Dogs (16:25)
  9. Welcome to the Machine (6:54)
  10. Wish You Were Here (4:57)
  11. Shine on You Crazy Diamond (Parts 1-8) (14:43)
  12. Set the Controls for the Heart of the Sun (7:10)
  13. Breathe (In the Air) (3:23)
  14. Time (6:24)
  15. Money (6:11)
  16. The Pros and Cons of Hitch Hiking Part 11 (Aka 5:06 AM Every Stranger's Eyes) (5:20)
  17. Perfect Sense Parts I and II (7:26)
  18. The Bravery of Being Out of Range (5:04)
  19. It's a Miracle (8:12)
  20. Amused to Death (9:26)
  21. Brain Damage (4:07)
  22. Eclipse (2:20)
  23. Comfortably Numb (8:09)
  24. Each Small Candle (9:04)
avatar van Bluebird
Landgraaf heb ik maar laten gaan. Het Arrow festival in Lichtenvoorde en het Gelredome concert (met laserprisma, zeepbellen, confetti en flying pig) staan nog op mijn net- en trommelvliezen gebrand. In jaren niet zulke indrukwekkende shows meegemaakt.

Joy
Father McKenzie schreef:
Zelfs een zware Gimour- fan zoals ik, kan van deze schitterende liveplaat erg genieten, en nog geen beetje!
Ik blijf het jammer vinden dat Pink Floyd door gebrek aan voldoende ruimte en plaats voor 2 ontzettend grote ego's, uit elkaar is gevallen...

dan hadden we nooit het solowerk van waters gehad en daar ben ik nu toch heel blij mee

avatar van rudiger
Ik heb hier de dvd van , de cd niet .
En de dvd is behoorlijk goed te pruimen .
Whatever , de muziek is hetzelfde.

avatar van Bluebird
Tja, dat gaat ook gelden voor het nieuwe Gilmour livealbum...

avatar van rudiger
Klopt Alleen krijg je daar de cd`s en dvd`s samen in 1 pakket .
Dat was bij In The Flesh niet het geval , tenminste niet ten tijde dat ik de dvd van ITF kocht , toevallig was ik vanavond nog bij mediamarkt en zie nu is hij ook te koop in 1 box , dus met de cd erbij.
Dus zo lachwekkend is het niet.

avatar van Bluebird
Ik vind het toch in Waters te prijzen dat hij het afkeurt om zoveel bonusmateriaal toe te voegen dat het alleen meer geld kost maar inhoudelijk niets toevoegt. Maar ieder diertje zn pleziertje.

avatar van ricardo
Ik heb dit album in 1 set gekocht en betreft dan 2 cd's en 1 dvd, de cd's speel ik voornamelijk in de auto af, zijn ze perfect voor vind ik. de dvd vind ik 1 van de allerbesten ooit die er op de markt gebracht zijn, vooral het beeld en de geluidskwaliteit zijn echt super, ik ben niet een liefhebber van muziek dvd's omdat ik vind dat muziek eigenlijk een acoustische aangelegenheid is en niet om naar te kijken, maar voor de dvd van dit album maak ik graag een uitzondering zo goed vind ik hem. eigenlijk niet te missen voor iedere serieuze muziekliefhebber vind ik. tja dat vind ik moet je er altijd bijzetten hier op mu.me, want er zijn er velen die het anders als feiten gaan zien, maar als ik , vind ik eens vergeet te plaatsen dan gaat het nog steeds over mijn mening en niet over feiten.

avatar van Crush
Ik was ook erg blij met de DVD, ook omdat ik zo'n massaal gebeuren als een concert niet goed trek. Volop genieten!

avatar van James Douglas
Niet alleen horen maar ook zien. De DVD is fenomenaal en heeft met name toen ik 'm net had vele avond gekost, waarvoor dank. De uitvoering van 'The Bravery of Being Out of Range' is hier superieur aan de studio-versie.

Sstttt
Crush schreef:

En als DVD kijker zit je er als het ware met je neus boven op. Ricardo, ik zal maar niet meer zeggen dat ik de overige Pink Floyd leden toch wel een heel klein beetje mis.

avatar van ricardo
Precies, dit is toch een heel goed live concert net als Pulse nietwaar? geniet gewoon van hetgene wat nog uitkomt, en niet van die ilussies waar je toch niets meer aan hebt. ik geloof dat er van het The Wall concert uit 1981 in Earls Court nog wel ergens een live opname in het archief ligt, als dat nog eens op de markt komt heb je toch een mooie dvd naast Pompei met de org PF samenstelling. de discussie van Waters of Gimour die er niet meer bij zit bij de div concerten en optredens heb je gewoon niets aan. we moeten het met de feiten doen, en dat is dat ze al jaren niet meer door 1 deur kunnen en beiden hun eigen weg zoeken. prima toch, ik vind dat zowel Waters als Gilmour solo met prima sessie muzikanten nog steeds heel leuke dingen blijven uitbrengen. ik hoop dat ze ook gewoon zo doorgaan nog, want solo blijft het ook gewoon genieten van beide heren vind ik.

avatar van rudiger
Gisteren nog een klein stukkie gekeken van deze live show , maar mensen wat wordt hier ontzettend Gilmour gemist zeg , die gitarist die de onmogelijke taak heeft om hem te vervangen doet het zeer verdienstelijk allemaal maar het is het net niet , net alsof je lekker zit te schijten en daarna kom je er achter dat het toiletpapier op is.
wat ik wil zeggen is dat Gilmour hier gemist wordt maar op Gilmour zijn live werk wordt Waters totaal niet gemist .
desalniettemin kan ik ook van In The Flesh genieten.

rudiger schreef:
desalniettemin kan ik ook van In The Flesh genieten.

avatar van Bluebird
Ik moet zeggen dat deze linkshandige, wat drakerige *Gilmour* idd uit de toon valt en een wat nonchalante, onbetrokken houding uitstraalt. Tijdens de concerten in Lichtenvoorde en Gelredome was die gelukkig allang vervangen door de veel meer Gilmourgehalte bezittende Dave Kilminster. Niet alleen qua gelijkenis maar ook beslist qua stijl van spelen. Daarin heeft Waters voor het PF materiaal toch een beregoeie vervanging voor Gilmour gevonden al zeg ik het zelf. Snowy White is daarbij natuurlijk een oude bekende die al sinds mensenheugenis de liveoptredens van PF met Waters en later Waters solo heeft versterkt. Dat Waters op Gilmour Live niet wordt gemist ligt gewoon in het feit dat hij nou eenmaal niet zulke slappe teksten schrijft en je van Gilmour nou eenmaal niets anders kunt verwachten. Blijft prachtig, die onvervalste PF sound van Gilmour en Wright, voor PF met ballen vervoege men zich tot de heer Waters.

Bluebird schreef:

Daar gaat het niet om , het gaat erom dat mijn buurjongen van 9 jaar ook die bas riedeltjes kan verzorgen .
Het is eigenlijk het Sid Vicious effect , als je begrijpt wat ik bedoel.

avatar van Bluebird
Dat begrijp ik maar al te goed. Ik hoop dat jouw buurjongen met die riedeltjes net als Waters iets ouder en rijker gaat worden dan Sid...........

avatar van rudiger
Hier staat ook `n geweldige tracklist op , van verschillende albums nummers , en de achtergrond zwangeressen vind ik een goede aanvulling , die meid van Kissoon kan er nog wat van .
Om die redenen is dit een rete goed album dat niet gauw verveelt .

avatar van Hans Brouwer
Het zou verboden moeten worden!!! Ex Pink Floyd leden die als solo artiest nog een graantje willen meepikken van de succesvolle Floyd nummers. Roger Waters breng in 2000 "In the Flesh (2000)". David Gilmour komt nu weer met een Live in Gdansk op de proppen. Kerels van door de 60 jaar die het kennelijk niet kunnen opbrengen om de stijdbijl te begraven en gebroederlijk op tournee te gaan.

Bij de Evangelische Oproep heb je zo'n programma dat probeert verstoorde relaties weer te herstellen. Zullen we die presentator, Bart van Leeuwen, maar niet eens naar Engeland sturen. Wie weet dat hij met z'n innemende glimlach Waters en Gilmour op andere gedachten kan brengen. Het verzoenend diner wil ik nog wel betalen ook!

Voor de goede orde: In the Flesh (2000) is zeker een goed album. Maar wat mis ik David Gilmour op gitaar. En hetzelfde geldt wat mij betreft ook omgekeerd voor "Live in Gdansk" waar ik Roger Waters op bas node mis. Twee jaar geleden tijdens LIVE 8 zagen we de vier Pink Floyd leden weer eens gezamenlijk optreden. Kijk en dan krijg ik pas echt kippevel. Ik ben bereid om een vermogen neer te tellen om welke cd box van LIVE 8 dan ook, met Pink Floyd, in mijn bezit te krijgen. Voor "In the Flesh (2000)" betaalde ik pas € 6,99 'k Heb nog serieus staan wikken en wegen of ik "In the Flesh (2000)" mee zou nemen. Uiteindelijk toch maar gedaan.

Hans Brouwer schreef:

Voor de goede orde: In the Flesh (2000) is zeker een goed album. Maar wat mis ik David Gilmour op gitaar. En hetzelfde geldt wat mij betreft ook omgekeerd voor "Live in Gdansk" waar ik Roger Waters op bas node mis. Twee jaar geleden tijdens live8 zagen we de vier Pink Floyd leden weer eens gezamenlijk optreden. Kijk en dan krijg ik pas echt kippevel. Ik ben bereid om een vermogen neer te tellen om welke cd box van Live8, met Pink Floyd, in mijn bezit te krijgen.

Misschien kan de EO beter Hennie Huisman daar naartoe sturen .
Die dvd box van live8 kan je gewoon overal kopen , ik heb hem allang in m`n bezit en mede doordat Pink Floyd hier op staat in de orginele bezetting.

avatar van Bluebird
Maar dan heb je al die andere acts erbij toch? ZIt ik niet echt op te wachten.....

Bluebird schreef:

Daar heb je gelijk in , de 1ste live Aid box kocht ik alleen voor Dire Straits .
De 2 de alleen voor Pink Floyd .
Maar met zulke boxen staat er altijd wel een hoop op wat niet ieders smaak is .

avatar van Bluebird
Dan ga ik toch maar eens achter dat 2e deel aan. Desnoods maak ik er met het nodige knip- en plakwerk zelf een ''special edition'' van.

Hans Brouwer schreef:
En inmiddels ben ik zwaar onder de indruk van "In the Flesh (2000)"!!!

avatar van ricardo
Jij hebt alleen de dvd hiervan zeker Hans? of heb je de cd's ook gekocht.

ricardo schreef:
Jij hebt alleen de dvd hiervan zeker Hans? of heb je de cd's ook gekocht.
Ik heb alleen de dvd. Nu ik vandaag, eindelijk, kennis heb gemaakt met album Amused to Death ga ik morgen alles, maar dan ook werkelijk alles, van Roger Waters kopen. Dus ook de cd "In the Flesh (2000)".

Hans Brouwer schreef:

Ik weet het niet zeker Hans , maar volgens mij is de cd versie alleen nog te krijgen incl de dvd , en die heb jij al .
Zit je met een dubbele dvd te kijken .
Zelf kocht ik de dvd op het moment dat ie uitkwam en dan betaal je de volle mep , de cd+ dvd uitvoering zag ik voor 19.95 liggen bij MM .

avatar van Bluebird
Klopt helemaal. De dubbelcd heb ik al tijden nergens meer zien liggen. Misschien heb je ergens nog mazzel maar de 3 disc uitvoering lijkt me het meest de moeite waard, zelfs als je de dvd al hebt. Voor mij heeft het weinig nut, ik heb de dvd en de dubbelcd al apart. Bij elkaar goed voor destijds 40 euries.

avatar van Hans Brouwer
Ach, ik kan natuurlijk genoegen nemen met een kopie van de cd "In the Flesh (2000)". De Centrale Discotheek in Rotterdam heeft tenslotte alles van wat je hartje begeerd. Op muzikaal gebied wel te verstaan.

Hans Brouwer schreef:

Doe ik ook , ik bezit alleen de dvd .