menu

Pieter Nooten - Surround Us (2012)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederland
Electronic
Label: Rocket Girl

  1. Ode (6:17)
  2. Anybody (4:45)
  3. An End (6:16)
  4. Soothing Dust (4:54)
  5. Drone (6:10)
  6. This World (4:44)
  7. Blue Wonder (4:46)
  8. Around Us (5:19)
  9. Secret Room (3:50)
  10. Romanz (5:03)
  11. Blue Square (7:24)
  12. Dutch Clouds (5:10)
totale tijdsduur: 1:04:38
zoeken in:
avatar van Mjuman
Toevallig op dit album gestuit en zonder enige specifieke verwachting gedraaid. Heel behoorlijk album van de man die met Michael Brook het bijzondere Pieter Nooten & Michael Brook - Sleeps with the Fishes (1987) maakte - 15 luisterAarts slechts alhier - en dat voor zo'n prachtalbum. Vrees dat de typering "electronic" velen zal afschikken.

Sommigen zullen Brook wellicht kennen van Nusrat Fateh Ali Khan & Michael Brook - Night Song (1996) - ook een fijn album.

Nooten deed ooit nog mee bij Clan of Xymox. Dit album is op zich de moeite waard, zij het niet zo fraai als Sleeps with Fishes - voor de liefhebbers dus

avatar van Broem
3,5
Afgelopen zomer begonnen met het nieuwe album Pieter Nooten - Stem (2018) van Pieter Nooten. Tot dan volslagen onbekend maar gelukkig aangenaam verrast door dat album. Meteen werk gemaakt om nog wat meer werk van Pieter binnen te halen. Stem is voor mij wel een groeialbum aan het worden (leg ‘m regelmatig op en de bewondering groeit) Dat geldt ook voor deze Surround Us. Album is uit 2012 en de mix van electronic en jazzy-rock (of zoiets) stijl spreekt me wel aan. Beetje aan het bijlezen en een paar albums van de Clan Of Xymox inmiddels aangevinkt op spotify. Eens luisteren wat dan gaat brengen. Dit album bevalt me in ieder geval prima. Knap gedaan van deze Ossenaar (inwoner uit Oss )

Gast
geplaatst: vandaag om 06:02 uur

geplaatst: vandaag om 06:02 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.