Mark Knopfler - Privateering (2012)

Label: Mercury

1. Redbud Tree (3:19)
  2. Haul Away (4:01)
  3. Don't Forget Your Hat (5:15)
  4. Privateering (6:19)
  5. Miss You Blues (4:18)
  6. Corned Beef City (3:32)
  7. Go, Love (4:52)
  8. Hot or What (4:54)
  9. Yon Two Crows (4:26)
  10. Seattle (4:17)
  11. Kingdom of Gold (5:22)
  12. Got to Have Something (4:01)
  13. Radio City Serenade (5:13)
  14. I Used to Could (3:36)
  15. Gator Blood (4:15)
  16. Bluebird (3:27)
  17. Dream of the Drowned Submariner (4:57)
  18. Blood and Water (5:19)
  19. Today Is Okay (4:45)
  20. After the Bean Stalk (3:54)
  21. Occupation Blues * (4:22)
  22. River of Grog * (3:42)
  23. Follow the Ribbon * (8:07)
  24. Your Perfect Song * (2:56)
Koop denk ik de gewone versie, € 12 extra voor een bonuscd met 7 "oude" nummers (waarvan weliswaar een paar geonmixte) vind ik toch wel aan de prijs.

Als je het bonusnummer "Your Perfect Song" wil hebben moet je de digitale versie kopen via Amazon.de etc etc

die nummers verschijnen vast wel weer ergens, je kan wel bezig blijven.

is het een idee om hier te vermelden waar je hem het goedkoopst kan kopen??

rudiger schreef:
Hoewel de verleiding erg groot is .

Ik kan er dus niet mee zitten. Heb hem even binnengehaald om bij het werk te beluisteren. Ik pik later vandaag of morgenochtend het origineel zelf even op. Even kijken wat ze zoal hebben in onze winkel.

Het klinkt relaxed en onmiskenbaar als Mark Knopfler. Erg folky wat ik tot nu heb gehoord maar wel heel mooi. Hier zit een hoge waardering in.

dacht meer aan dit:

WOW HD Nederland - wowhd.nl

scheelt € 5 en verzendkosten....

avatar van chevy93
Die valt niet onder beslist.nl; Powered by beslist.nl.

chevy93 schreef:
Die valt niet onder beslist.nl; Powered by beslist.nl.

moet dat dan??

Zeeley schreef:

die nummers verschijnen vast wel weer ergens, je kan wel bezig blijven.

En die 7 tracks is nog een fout ook. Het zijn er 'maar' 5:

Disc 3 - Rehearsal Desk Mixes

Why Aye Man
Cleaning My Gun (unmixed 2-track)
Corned Beef City (unmixed 2-track)
Sailing To Philadelphia
Hill Farmer's Blues (unmixed 2-track)

Dus geen what it is, marbletown en so far away.

Zeeley schreef:

dacht meer aan dit:

WOW HD Nederland - wowhd.nl

scheelt € 5 en verzendkosten....

Bezorging van die site duurt vaak behoorlijk lang.

avatar van superessy
Hoor net dat ze morgen de deluxe en de boxset nog niet binnenkrijgen. (zaterdag pas) Vraag me af of dat waar is, de platenzaak waar ik hem zou kopen heeft hem morgen in ieder geval nog niet Alleen de normale cd is dan te verkrijgen en bij sommige shops vandaag al.

superessy schreef:

Dan zou ik toch maar de verleiding aangaan

superessy schreef:

Ja klopt. Ik zag de 2cd versie liggen voor 19.95 Euro bij FRS. Ik ben morgen even bij Mediamarkt en kijk daar even wat de grote box moet kosten. Hij klinkt overigens heel aardig maar van mij hadden ze er ook een 1CD van 80 minuten van mogen maken, te veel nummers op CD2 die als opvulling klinken zoals ik het nu zie.

avatar van superessy
Mark schijnt 50 nummers te hebben opgenomen. Daarvan komen er dus maar 24 uit.

Ik heb een dealtje gemaakt met de platenzaak. Ik mag de normale cd lenen en weer inruilen als de boxset en deluxe versie binnen zijn.

avatar van Running On Empty
Ik denk dat ik die super de luxe box maar laat liggen. Die bonustracks komen wel een keer boven drijven.

superessy schreef:

Bezorging van die site duurt vaak behoorlijk lang.

Maakt niet uit luister wel naar de mp3 tot die tijd....

Running On Empty schreef:

Vind het ook wel mooi maar bij sommige (niet blues) nummers vind ik de refreinen wat zoetsappig klinken, vind ook die achtergrondkoortjes niet geweldig. De solo' s hadden ook wat pittiger gemogen.... Maar das mijn bescheiden mening, zal het er nog wel even met Mark over hebben tegen die tijd...

avatar van Wallie1985
Corned Beef City gaat een favoriet worden hier! Vorig jaar in Ahoy' vond ik dit nummer al erg goed en ook de studio versie is erg fijn!

avatar van Wickerman
Mark grijpt hier en daar terug naar de tijd van On Every Street zo op het eerste gehoor en er zijn ook meer 'hardere' nummers dan op de voorgaande platen. Eerste luisterbeurt klinkt aardig, maar grijpt niet direct.

Wickerman schreef:

Dat is juist de kracht van zijn nummers , die moet je vaker horen .

Running On Empty schreef:

OPVULLING ????
Ik vind dat jij dat snel hebt geconstateerd na alles vlug te hebben beluisterd.
Wel typisch dat als een artiest een dubbel album uitbrengt dat er vaak wordt gezegd dat er een aantal nummers als opvulling opstaan .

rudiger schreef:
OPVULLING ????
Ik vind dat jij dat snel hebt geconstateerd na alles vlug te hebben beluisterd.

Er staat bij .... zoals ik het nu zie ...... Het was zoals duidelijk gezegd mijn eerste luisterbeurt dus de nummers kunnen zeker nog groeien. Ik ben heel duidelijk geweest dat het een eerste ingeving was, niet van die lange teentjes graag.

avatar van superessy
Yon two crows en dream of the drowned submariner. Wat een geniale nummers zijn dat. Verder helaas teveel mondharmonica aanwezig. Ook zijn de nummers aan de korte kant.

Ziggo Dome in de presale 67 en 61 euro.

avatar van Running On Empty
Presale via MK moet je afwachten welke rij je krijgt.
Er is echter ook een presale via Bol.Com
Wachten op de officiele verkoop geeft een risico dat de eerste 20 rijen weg zijn.

Pfff vreselijk al die marketing ellende

avatar van superessy
Codes voor presale van bol worden maandag gemaild. Maar volgens mij gaat het dan alsnog via MK.com, dus schiet je er niets mee op.

MK.com heeft volgens mij voorrang. Hoop het wel, want heb niets via bol besteld

avatar van Thuurke
superessy schreef:

Je kan hem toch gewoon gratis downloaden van een torrent site en dan gewoon copieeren, waarom zo moeilijk doen en andere mensen lastig vallen?

avatar van rudiger
Die meest luxe box zal nog wel nergens liggen , ik heb hem bij Bol besteld en bij mijn bestelling staat Wordt Verwerkt . Zal dus volgende week worden.

avatar van henk01
ik begin er nu aan, ben benieuwd!

avatar van Lexicon Devil
Ik dacht even te lezen Renteneering.

Thuurke schreef:

Andere mensen lastig vallen? Leg eens uit? Wie val ik lastig?

En als jij hem gratis wil downloaden dan doe je dat toch lekker stoere vent.

avatar van henk01
1e luisterbeurt zit erop, valt me erg mee!