G-Unit - Beg for Mercy (2003)

Label: G-Unit

1. G-Unit (3:29)
  2. Poppin' Them Thangs (4:01)
  3. My Buddy (3:44)
  4. I'm So Hood (3:26)
  5. Stunt 101 (3:52)
  6. Wanna Get to Know You (4:25)

met Joe

7. Groupie Love (4:14)

met Butch Cassidy

8. Betta Ask Somebody (3:53)
  9. Footprints (4:21)
  15. G'D Up (4:47)
  16. Lay You Down (4:03)
  17. Gangsta Shit (4:12)
  18. I Smell Pussy (4:00)
Beg for mercy en g´d up zijn erg dope nummers

die Lange
smile is nog een beetje aan te horen, de rest vind ik niks

Best een aardig album, lay you down, stunt 101 springen eruit en de absolute kraker is wel poppin them thangs. Ook de rest van de tracks is cker gemiddeld, maar niet erg speciaal ofzo. een paar mindere tracks, maar daarvoor heeft mijn cd speler een skip knop.
Als geheel vind ik dit album toch een 3,5 waard, helaas luiter ik em nie zo vaak, anders had ik misschiien wat meer tracks erg kunnen waarderen en een hoger punt gegeven, ma da komt misschien nog wel.

0,5
G-uNOT

avatar van MJ_DA_MAN
Wat wil jij bereiken met je zinloze G-unot-berichten NoOm?

Mojo Pin
G-G-G G-Unit!

zeker heel goed album met ze 3jen zijn ze echt vet

maar die tekste dat is alleen kut als ze dat beter dede 5.0 nu 4.5

oow sorry van het wordje *kut*

Pauper

G-G-G G-Unit!

G UNOT

Kap nu maar

BB Gambini
Kut album, mijn broer hebt hem gekopieerd en hij luisterd hem alltijd op zijn kamer. En de computer staat vlak bij zijn kamer maar ik vind dit geen hip hop meer. Ik vind er niks moois aan.

BB Gambini schreef:

jij bent eigelijk precies het tegenovergestlede van een 50cent lover, alle ja rule albums 5* en alle 50 cent/gunit albums 0,5*, grappig

GGMM
Waardeloos album.
Enige nr dat goed is, is: G'D Up
Stunt 101 & My Buddy kan ik ook wel waarderen, de rest zuigt.

GGMM schreef:
Waardeloos album.
Enige nr dat goed is, is: G'D Up
Stunt 101 & My Buddy kan ik ook wel waarderen, de rest zuigt.

Dan hebben we beetje zelfde smaak, ik vond G'D Up een machtige beat hebben, tekst is te standaard want daar gaat het hele album over.
My Buddy vond ik wel grappig en Stunt 101 weer om de beat ^^

Salute U is opzich ook een redelijk nummer.

Een Hoog Top 40 Hit gehalte, Leuke instapper weer voor de Top 40 Rap, anders niet kopen.

K'zal geen oordeel geve maar de nummers die ik ken toch poppin' them gangs,stunt 101,my buddy supergoeie nummers zijn !!!

matoch schreef:

Nee die beats en de flow en het refrein zeker of niet dan ey

....

vondeich
aardig album vind ik, alleen had hij van mij best een stuk korter gemogen. dan had misschien het hele album mij kunnen boeien, nu luister ik hem eigenlijk nooit in zijn geheel

avatar van luc011190
Ach, Poppin Them Thangs kan er nog mee door, voor de rest is het één groot drama, nu luister ik dit soort hiphop al lang niet meer, maar toen dit uitkwam was ik op de één of andere manier toch benieuwd

avatar van Yak
Yak
Berichten verwijderd.

scarface213
Relax album
met zn allen zijn ze rlx
en de meeste zijn lekkre beats

avatar van Steevens84

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Steevens84 schreef:
vieze muziek

Dude, post dan gewoon niks...

eazyfan
Ahja zo slecht is deze nog echt niet. Ik heb deze gekregen van een goede vriend. Een paar tracks zijn wel aardig, en echt slecht is dit nog niet. 3* wat ik altijd geef voor een gewoon goed album. Ik ben geen grote G-Unitfan maar Poppin Them Thangs blijft vette track. Wanna Get To Know You mag er ook nog best zijn. Die openingstracks is wel leuk, Stunt 101 is eerder grappig vind ik. Die tracks kies ik dan als 4 favo's. Jammer dat je Yayo maar 2 keer hoort, die vind ik dan nog de beste.

Wat matige teksten behalve lloyd banks, de beats zijn wel hard

4 *

Akonner
Steevens84 schreef:
vieze muziek

Je moet het ook niet eten

Akonner
Poppin' them Thangs is wel een goed nr, en stunt 101 mag er ook nog wel wezen g'd up en bbeg for mercy zijn ook nog wel te 'verteren'.

eazyfan
Deze Cd is idd nog niet zo slecht, heb ik in origineel bezit, gekregen van een vriend omdat ik die wou (lang geleden), heb er geen spijt van. 3*