CYNE - Time Being (2003)

Label: Botanica Del Jibaro

1. Intro (0:30)
  2. Nothing's Sacred (2:04)
  3. Papermate (3:11)
  4. Steady (3:03)
  5. Interlude (0:56)
  6. 400 Years (Revisited) (2:50)

met Blak Lungz

13. Out of Time (2:58)
  14. Outro (1:54)
  15. Spoken For * (3:27)

met Soarse Spoken

16. Out of Time [Manuvers Remix] * (3:06)

met Manuvers

17. First Person [Enoch Remix] * (2:42)
  18. Due Progress [Speck Remix] * (3:03)
  19. Midas [Live @ Common Grounds, February 2nd, 2003] * (3:23)
zelden beter dan dit gehoord..
alleen het woord geniaal past hierbij, een en al genieten!
meer zeg ik er niet over..

YouTube - Cise Star - Adrift

Cise Star rapper van Cyne met een werkelijk geniaal nummer, een van de allerbeste allertijden naar mijn mening!

avatar van Elohim
Een van de beste allertijden vind ik overdreven, maar zeker erg lekekr nummer!

avatar van Silky & Smooth
Inderdaad heerlijk, maar gewoon overeenkomstig met CYNE.

avatar van kobe bryant fan
Ja zeker een heerlijke song.

Elohim schreef:
Een van de beste allertijden vind ik overdreven, maar zeker erg lekekr nummer!

Haha ja misschien heb je daar ook wel gelijk in, ik overdrijf het ook wel een beetje, maar de lyrics die Cise Star in dit nummer gebruikt zijn echt geweldig!
Ook een van de toppunten van dit nummer is toch zeker de heerlijke oosterse opening!

avatar van Timmie
Wat mij betreft een erg geslaagd album. elke beat is dope behalve "nothing's sacred"
First Person is natuurlijk de topper, die kende ik al even maar Samura's Optic en Out of Time zijn ook .
voor nu 4* miss 4,5

avatar van Harderwiek
Geweldig album. Wat een sfeer!! Zorgt voor een glimlach op mijn gezicht, en dat is een van de mooiste dingen die muziek bij mij kan doen! Heerlijk, word up!

avatar van Harderwiek
Wanneer komt er nou eindelijke een nieuwe uitgave:(?

avatar van Elohim
Ik weet het niet, zit er ook nog steeds op te wachten...
Ze zeiden, had ik hier gelezen, 2011.

avatar van Murdoc023
Prachtig album zonder ook maar een misstap. Heerlijk dromerige beats. Ik zie dit als een soort verbeterde versie van A Piece of Strange.

avatar van kobe bryant fan
Je weet toch dat deze 3 jaar voor A Piece Of Strange uitkwam hé?

avatar van Murdoc023
Ja dat heb ik gezien. Ik bedoel meer dat ik de stijl van de twee albums erg op elkaar vind lijken (oa door First Person, maar zeker ook de rest van de nummers) en dat ik deze iets beter vind uitgewerkt.

avatar van em-dee-em-aa
Verhoogt naar 5*, wat is dit een heerlijke plaat!

Out of time
Ik kan echt geen genoeg van deze plaat krijgen, echt fantastisch!
Cise Star absoluut een van de beste rappers in leven, werkelijk geniaal, wat kan ik op dagen zoals dit genieten van Cyne.

avatar van Shelter
mijn favorieten nu zijn; steady, 400 years, samura's optic, first person en due process.
Ik zit te denken aan verhogen tot 5*

baronpils
Nothing's Sacred, wat een kippenvel nummer he

avatar van bennerd
First Person

Papermate

baronpils
Time Being

avatar van KILLERBEE99
wow dit klinkt erg vet, gelijk 4 sterren gegeven

Rene1979
Ik heb deze op cd maar wil hem nog veel liever op vinyl zien.

avatar van robbizzel
vind het maar raar dat het nummer Samura's Optic toch maar zo weinig stemmen krijgt, persoonlijk vind ik dat het beste nummer van de plaat

avatar van Murdoc023
Ik heb hem toevallig aangevinkt als favoriet, maar dat zou ik bij vrijwel elk nummer wel kunnen doen.

avatar van Elohim
@Robbizzel, mee eens, samen met Nothing's Sacred en Steady.

avatar van LarsHiphop
robbizzel schreef:

Ik heb precies hetzelfde maar ja ik kan er niets anders op verzinnen dan het welbekende gegeven dat smaken verschillen.

avatar van Robbie Keane
Op First Person na vind ik dit eigenlijk vrij saai album.

avatar van TimeforTruth
Niks met met de Revisited versie van 400 Years, maar met de origineel is het ooit allemaal begonnen met mij voor CYNE. Vandaar een 4,5 en niet de volle 5 sterren. Misschien zeik ik dan een beetje, maar ach ja moet af en toe kunnen toch...

avatar van TimeforTruth
En inderdaad, samen met First Person is Samura's Optic ook voor mij de beste track.

avatar van -marco-
Heb ook de USA versie gescored

Heb nu alle drie de uitgaven