The Pussycat Dolls - PCD (2005)

Pop / R&B

3. Wait A Minute (3:42)

met Timbaland

4. Stickwitu (3:27)
  5. Buttons (3:45)
  6. I Don't Need A Man (3:39)
  7. Hot Stuff (I Want You Back) (3:46)
  8. How Many Times, How Many Lies (3:55)
  9. Bite The Dust (3:32)
  10. Right Now (2:27)
  11. Tainted Love / Where Did Our Love Go (3:25)
  12. Feelin' Good (4:18)
  13. Sway * (3:13)
  14. Flirt * (2:55)
  15. We Went As Far As We Felt Like Going * (3:51)
  16. Stickwitu [Avant Mix] * (3:18)

met Avant

17. Buttons * (3:52)

met Snoop Dogg

18. Don't Cha (More Booty) * (4:48)

met Busta Rhymes

19. Hot Stuff (I Want You Back) [Remix] * (4:36)
  20. He Always Answers * (0:40)
  21. Vibrate Off the Table * (0:39)
  22. Freaky Fun * (0:19)
  23. PCD * (0:06)
avatar van Wib0__
Leuk album van de Pussycat Dolls, veel up-tempo nummers, waar je erg vrolijk van word, en snel in je hoofd hebt, ben benieuwd naar de opvolger, en naar het solo-project van Nicole.

Eigenlijk nooit niet echt stil gestaan over wiki, maar wat je zegt heb je wel gelijk in, iedereen kan het immers veranderen.

4,5* voor dit album!

dollie schreef:

Heeft iemand je ooit al gezegd dat wikipedia niet echt een betrouwbare bron is? Iedereen past artikels aan naar eigen idee. Het zou best waar kunnen zijn wat je daar schrijft, maar er bestaat evenveel kans dat het niet juist is.

Dat weet ik, maar dit heb ook op andere sites gelezen dus ik denk dat het wel waar is.Eerste single van nicole is ook al uit.

avatar van Wib0__
Hoe heet de eerste single van Nicole dan?

Wib0__ schreef:
Hoe heet de eerste single van Nicole dan?

Come To Me samen met P.Diddy.Volgens mij is de single dan van Diddy en niet van Nicole?

avatar van Wib0__
Die was toch allang uit? Is toen niet verder gekomen tot de tipparade. Diddy heeft alweer een opvolger met C. Aguilera gemaakt die al een aantal weken in de top40 staat genoteerd. Nicole's nieuwe single wordt volgens mij Steam, maar dat kan ik ook mis hebben hoor.

Mexited
Ik loop wel heel erg achter.Ik heb het liedje pas ontdekt

En het is inderdaad Steam.Heb het even opgezocht

avatar van musicboy
Wat krijg je als je alle beste zangeressen van de wereld in één band stopt?
Tja, ik weet het niet, maar het is zeker niet 'The pussycat dolls'.

avatar van Wib0__
Nicole kan als enigste een beetje goed zingen idd..
Ben daarom ook best wel benieuwd naar haar solo-project..
De rest doet er maar een beetje bij mee..
De rest van de Dolls zullen op hun nieuw album meer gaan zingen.. Ik ben beniewd

dollie
musicboy schreef:
Wat krijg je als je alle beste zangeressen van de wereld in één band stopt?
Tja, ik weet het niet, maar het is zeker niet 'The pussycat dolls'.

Inderdaad, dit bewijst toch wel weer dat looks verkopen, er is er maar een van allemaal die kan zingen, en de rest staat er maar bij om de ruimte op te vullen, dat zijn ze toch al gewoon van de stripclubs.

TwistedAngel
helamal geweldig album, hier al helamal grijs gedraaid.
heel veel lueke up-tempo nummers. Ook leuke covers. Leuke samenwerkingen.

Pauper
Leek me echt fantastisch als alle ze The Piggyfat Dolls hadden geheten, allemaal wat aan de mollige kant, of zeg gerust dik. Probeer dan mensen deze walgelijke kut troep maar eens aan te prijzen! 2* (Ik ben niet vies van vrouwelijk schoon overigens dus alsnog die 2, laat ik me alsnog verleiden GVD! Die Nicole is lekkur met een hoofd letter L!)

avatar van Justinx
Pauper schreef:

Jouw definitie van dik is in ieder geval niet hetzelfde als mijn definitie

Pauper
Justinx schreef:
Jouw definitie van dik is in ieder geval niet hetzelfde als mijn definitie

Want?

avatar van Nightrider

Ik geloof dat jullie de "ALS" in Paupers post niet zo goed hebben begrepen.

avatar van kaztor
Justinx schreef:
De muziek is zeker aller aardigst, maar het hoogste niveau zullen ze nooit bereiken. Toch wel jammer...

In bed misschien. Zeker niet op plaat.

avatar van Justinx
kaztor schreef:

In bed misschien. Zeker niet op plaat.

Haha, scherp opgemerkt , goed terug gekeken. Overigens is mijn mening nog steeds niet veranderd. PCD hangt op het randje slecht tot matig, maar goed zal deze plaat nooit worden/zijn.

De muziek die ze maken is op zich wel leuk, maar het is zo commercieel. Totaal geen gevoel.

Goed album!
En ze zingen tenminste wel live,,en ze kunnen teninste live zingen!
Vooral Melody en Nicole
Buttons is alleen met Snoop Dogg op de single en NIET op het album daar is hij weggehaald en hoor je alleen muziek inplaats van hem....

*4.0

KSPR
Ik vind dat ze live niet kunnen zingen hoor...

avatar van Wib0__
Vindt dit een goed album, heb niks op hun tegen!
Maar één ding is zeker.. Live kunnen ze dús echt niet zingen! En kunnen ze mischien beter ook maar niet doen..

onzettend goed album, het swingt lekker en is lekker voor onderweg, voor het op stap gaan of in de file.

'k zie liever zulke mooie dames dan een mollige groep uit onze eigen bodem, die met overtollig vet staan te bewegen.

avatar van Paalhaas
'k hoor liever muziek waarbij het om de muziek te doen is ipv om de clipjes.

avatar van wolf

En zelfs dat niet.

avatar van Ploppesteksel
Freekje schreef:
Ze zijn lekker, maar daarmee is dan ook alles gezegd

Dat vind ik niet, Pussycat Dolls, oké het is niet de smaak voor de rockmens, die hier vooral vertegenwoordigt is en ik vind hun muziek ook niet alles, maar als je kijkt dat ze al met 6 nummers een nummer 1-hit hebben gemaakt kan je niet anders dan een klein beetje respect hebben.
Of het zou moeten komen omdat mensen het kopen om het hoesje met Nicole Scherzinger er op te hebben, dat kan ook.

Lost Highway
Ploppesteksel schreef:

Nu zwans je toch hé Ploppe Ipv respect zou ik zeggen dat het haast een verplicht beginsel van elk muziekliefhebber is om aan deze band een grondige hekel te hebben, ze vatten bondig alles wat tegenwoordig mis gaat in de muziekindustrie samen.
Al die hits, tja gelukkig maakt niet elke band van elk nummer een single.

avatar van Ploppesteksel
Lost Highway schreef:

Al die hits, tja gelukkig maakt niet elke band van elk nummer een single.

Haha inderdaad & respect gaat iets te ver voor deze altijd al gemaakte vieze pop r'n'b maar toch, liever dit dan zo'n platen van Rihanna of Christina Aguilera: en dan citeer ik
'I don't wanna do this anymore, I don't wanna be the reason why, every time I walk out the door, I die a little more inside. I don't wanna be: a murderer'
Laat die ultratop-liefhebbers eens iets vrolijks horen inplaats van ze aan te moedigen 25 doze make-up op te doen en in hun polsen te krassen.

avatar van Joly
Leuke album en het zijn geen hoeren een beetje sexy dansen en een stuk van hun bh zien is niet verboden.