The Pussycat Dolls - PCD (2005)

Pop / R&B

3. Wait A Minute (3:42)

met Timbaland

4. Stickwitu (3:27)
  5. Buttons (3:45)
  6. I Don't Need A Man (3:39)
  7. Hot Stuff (I Want You Back) (3:46)
  8. How Many Times, How Many Lies (3:55)
  9. Bite The Dust (3:32)
  10. Right Now (2:27)
  11. Tainted Love / Where Did Our Love Go (3:25)
  12. Feelin' Good (4:18)
  13. Sway * (3:13)
  14. Flirt * (2:55)
  15. We Went As Far As We Felt Like Going * (3:51)
  16. Stickwitu [Avant Mix] * (3:18)

met Avant

17. Buttons * (3:52)

met Snoop Dogg

18. Don't Cha (More Booty) * (4:48)

met Busta Rhymes

19. Hot Stuff (I Want You Back) [Remix] * (4:36)
  20. He Always Answers * (0:40)
  21. Vibrate Off the Table * (0:39)
  22. Freaky Fun * (0:19)
  23. PCD * (0:06)
avatar van Nicolage Rico
teutoon schreef:

Dan moet je dus toch even uitleggen in welk opzicht het makkelijk is. Puur muzikaal gezien zijn er gewoon eenvoudigere nummers. Bijvoorbeeld Genesis Who dunnit. Dus in dit opzicht heb je geen gelijk vind ik. Maar verklaar je nader.

Ik geef toe dat je melodiën moet verzinnen, dat is nog best moeilijk te noemen. Maar ik vind de melodiën, opbouwen, teksten, zang, etc. nogal zwak. De meeste melodiën zijn zwak, saai en irritant. Ik heb het niet over alle nummers, want ik heb ze niet allemaal gehoord. Maar ik vrees dat geen enkele nummer een hoog niveau haalt. Of heb ik het mis?

teutoon
Nicolage Rico schreef:

Oke bedankt voor de uitleg. Ik kan me er deels wel in vinden. Persoonlijk vind ik de 3 singles nog om aan te horen, maar JA ik zap ook weg als het op de radio is.

avatar van Nicolage Rico
Dan vind je het dus ook niet om aan te horen...

teutoon
Nicolage Rico schreef:
Dan vind je het dus ook niet om aan te horen...

Weet je wat het is. 99 % van alle muziek die er bestaat vind ik om aan te horen. Dat ik iets niet leuk vind is iets anders. En ja sommige nummers zijn irritant, dan luister ik liever naar iets anders. Maargoed overdrijven en een beetje bot je mening neerzetten is wel lekker natuurlijk.

gvs
de nieuwe single is buttons met snoop dog!! heb de clip ook al gezien. die is net zo sexy als het nummer!

Mojo Pin
Ik geef die zangeres een dikke 10!

echt een goed album...
heb hem zelf !!
ik ga 24/juni naar hun concert en kan niet wachten

avatar van jowietje
Ga jij naar dat concert van 15 euri's?
Daar wil ik ook heen

Die zangeres heeft een nieuw solo nummer, Steam, Leuk nummertje maar stelt niet heel veel voor.

avatar van monique
beep en don't cha zijn lekkere nummers,de rest van dit album ken ik niet

edejong
vreselijk album... dit noem ik nou goedkoop scoren... veel sex ; in de clips en in de songteksten een beat die blijft hangen en voilà pussycat dolls is geboren. Dé ideale manier om geld te verdienen voor de platenmaatschappij... 1.0* Ik moet toegeven .. in het begin bleef Don't Cha wel erg lekker hangen... maarja tis gewoon mijn stijl muziek niet... ik maak er 1.5* van

hey weten jullie al dat 1 van hun eerst in Eden's Crush zat ?? heb net de album gedownload, Popstars. Kan iemand mij helpen zoeken naar de cdhoesjes??

avatar van jowietje
Heb je zeker van de Whatspoppin site

avatar van Rickéh
0,5
edejong schreef:

Ik ben het 100% met je eens

gvs
kent/heeft iemand nog nummers van the pcd die niet op de cd staan? onuitgebrachte nummers dus!

Rickéh schreef:

kijk in je top

gvs schreef:

Godzijdank niet

avatar van musicfriek
Sorry mensen, maar nieuwe hit Buttons vind ik echt heerlijk...

avatar van swoon
Ik ook, maar ik vond beep minstens even goed.

avatar van tnf
tnf
Categorie 'eerder leuk dan goed', dit. Die drie eerste singles vind ik eigenlijk wel verdomd slim in elkaar gezette liedjes ('Buttons' iets minder). Net als het hele 'coole' image. Je hoort en ziet dat er goed over het hele concept nagedacht is. Wat dat betreft: De complimenten voor het team erachter.

Maar als je beter kijkt, blijkt het een heel erg leeg, oppervlakkig gebeuren. Je wéét gewoon dat er live, zonder studio-trucjes, niets van over zal blijven. 90 % verpakking en 10 % inhoud. Maar misschien is dat ook wel wat de gemiddelde 16-jarige van tegenwoordig wil.

Het lolligste commentaar dat ik ooit over ze las: "Die zangeres zingt als een overreden kat". Dat is gewoon de autotune die een stem enigszins zouteloos kan laten klinken.

edejong
prachtig verwoord tnf!!

tnf schreef:

Nou is mijn vraag aan jou of je die hoofdzangeres ooit live hebt gehoord?

Goed muziek voor als je in een geile bui bent, of wil komen, verder stelt het allemaal niet veel voor. Niet vervelend om te horen, maar het voegt ook niks toe.

'Beep' is toch één van de irritantste nummers van de afgelopen jaren. Afgrijselijk.

avatar van HaWe
jacom schreef:

idd en verder zijn die hele Pussy Cat Dolls irritant en afgrijselijk. Leeg, gewoon zonder inhoud... owja een beetje heel veel sex, maar dat was het dan ook wel weer :S walgelijk

Lost Highway
MJ_DA_MAN schreef:
Ik vind Don't Cha nóg erger. Als ik dat nummer hoor word ik gek

Wat doet dit album uberhaupt op MUSICmeter?

Lost Highway schreef:

Wat doet dit album uberhaupt op MUSICmeter?

die is hier voor de cover

dollie
MJ_DA_MAN schreef:
Ik vind Don't Cha nóg erger. Als ik dat nummer hoor word ik gek

Groot gelijk.... zelf de titel alleen al doet me walgen. (vooral dat 'Cha'-gedoe), het enige dat ik leuk vond aan dit nummer is de intro van Busta Rhymes, ik heb nooit begrepen waarom men dat nummer zo goed vond.