Panic! At the Disco - A Fever You Can't Sweat Out (2005)

Label: Decaydance

1. Introduction (0:37)
  2. The Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage (2:55)
  3. London Beckoned Songs About Money Written by Machines (3:24)
  4. Nails for Breakfast, Tacks for Snacks (3:24)
  5. Camisado (3:12)
  6. Time to Dance (3:22)
  7. Lying Is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off (3:20)
  8. Intermission (2:35)
  9. But It's Better If You Do (3:26)
  10. I Write Sins Not Tragedies (3:07)
  11. I Constantly Thank God for Esteban (3:30)
  12. There's a Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought of It Yet (3:17)
  13. Build God, Then We'll Talk (3:40)
weet iemand of er al aan een nieuwe cd wordt gewerkt?

avatar van wolf
0,5

Goed album!

Soms wel wat gemixt met Techno, maar dat vind ik juist cool, en ik heb gehoord dat er ( volgens mij ) gewerkt word aan een nieuw album! Dus ik weet wel bijna zeker dat we binnekort nog wat gaan horen van P!ATD!

4,5!

Laten we hopen van niet!

Wolf, dit is kinderachtig, het kan misschien wel wezen dat jij P!ATD niet goed vind, maar als dat nou echt zo is, verspil je tijd dan liever ergens anders

Amen!

fastpulseboy

hallelujah!

Ik vind dit album opzich wel aardig.. niet echt heel bijzonder.. sommige liedjes zijn leuk.. anderen niet of wat minder

avatar van otherfool
Aalgladde emo-troep? Allicht, maar deze plaat maakt dat ik me 10 jaar jonger voel, en jongens, dat is ook wat waard! Nee hoor, ik vind het leuk, 3,5 sterretjes voor dit alleraardigste plaatje!

avatar van Mark DJ
niet heel speciaal, maar wel een leuk album

avatar van Fmke
Ja het album komt volgend jaar uit! xD Eindelyk.. Duurde langer dan verwacht ..

Hmm niet veel aan, 2*.

ach het is wel aardig, beter dan al die andere tmf troep zoals beyonce, jacyll en hide rihanna enz..

Fmke schreef:
Ja het album komt volgend jaar uit! xD Eindelyk.. Duurde langer dan verwacht ..

Het had van mij langer gemogen. Veel langer.

Sietse
ik vraag me af wat de gemiddelde leeftijd is van de mensen die hier boven de 3,5 ster hebben gegeven.
Ik vermoed heel wat jonger dan het gemiddelde van de mensen die onder de 3,5 hebben gestemd.

avatar van sq
sq
4.0

Baltasound
girl___ schreef:
eey mensen, dit is soow vet goeie groep! ben helemaal verslaaft daant liedje 'i write sins, not tragedies'. ik vind wel dat je ze een eerlijke kans moet geven en zowisoow dit nummer te luisteren, want als je iemand gaat bevooroordelen met de naam ja, dan ben je wel een beetje zielug, tog! maar ze zijn egt zo vet, en ik ben egt zo iemand die dit soort muziek herrie vind en die alleen maar shakira en nelly furtado enzo op mijn mp3 heeft staan,(nu ook panic! at the disco) maar als jij Klaas-Jan van Bergdalen heet dan vind je dat tog ook nie leuk als je daarop word beoordeeld:S

P.S. let ook ff op hoe goed die gast(en) kunnen zingen!!!
niet altijd alleen maar opt uiterlijk letten!

dit was ff om duidelijk te maken wat een geweldig nummer dit is!!!!

dikke kuzz, van mij

avatar van xSarah
Sietse schreef:

Ik vind dat je niet zo minderwaardig moet doen over het oordeel van jongere mensen. Misschien is dit niet zo 'hoogstaande' muziek volgens 'muziekkenners', maar als er nu mensen zijn die dit leuk vinden om naar te luisteren, moet je hierover niet lullig doen.

Vreselijk dit. Heb het maar afgezet.

Heb dit album compleet grijs gedraaid. Heerlijke muziek, kan niet wachten op het volgende album

Sietse schreef:

Doen we gelijk een onderzoek betreffende make-up dragen
Trouwens, Wessel is twee jaar ouder dan ik ben, 't viel me even op

avatar van AGE-411
hoe zit het?
Zijn dit emo's of niet?

djeffibrelich
AGE-411 schreef:
hoe zit het?
Zijn dit emo's of niet?

ik denk dat dat vrij duidelijk is.
kijk even naar de titels van de nummers, en als het dan nog niet duidelijk is kijk dan maar naar een videoclip.
doorsnee amerikaanse winkelcentrum-emo-rock, over een jaar of 2 hoor je er niks meer van.

avatar van leaatjee
ík vinnet wel bly:) sommige nrs vinnik best leujk.. de rest ken ik eigluk niet:) en ze krygen er cker een halve punt by vanwege de geweldige lange titels:D

avatar van chansadres
Ik las laatst een review waar ze het mooi omschreven. Elke band zou willen dat ze dit album hadden geschreven, en de fans hoopte dat het bespeeld was door een andere band.

De muziek is strak, goed bedacht, melodieus maar rockt toch. Heerlijk alleen de jonge honden kunnen nog niet goed spelen. Zeker live schiet het overal te kort. Het album is in huize Chansadres een klassieker. Ik kijk benieuwd om het hoekje naar het nieuwe album wat in Maart word gelanceerd! Ik ben benieuwd!

0,5
Emo schmemo. Gewoon zielloze marketing-rock, compleet met bijpassend imago en kledingadvies.

Been there, done that, got the tight fit-shirt.

avatar van ariedirk
ik ben niet zo allergisch voor de commercie. Vind de band niet zo leuk, maar de muziek gaat wel, wordt er wel een beetje zenuwachtig van
geen aanrader, ook niet bar slecht

avatar van leaatjee
ik vindt het echt heel goed! niet helemaal mijn muzieksoort, eigenlijk helemaal niet, maar toch erg leuk. Vooral I write sins not tragedies is zo leuk, en blijft leuk! zelfs na 100 keer draaien! De stem vind ik ook goed. Vaak goede teksten en veel afwisseling in de muziek, gewoon heel leuk!

en NEE ik ben geen emo!

Abyss
Ze hadden hun cover van ''Emo Police'' van Radiohead helaas niet als Bonustrack hierop gezet. Erg jammer!

damn. hoe domme discussies + argumenten hier weer.
ik geef 0,5* omdat allemaal breezers het leuk vinden. Ik geef 5* omdat ik erbij wil horen. BOEIEND. De meeste hebben hun oordeel hier al klaar voordat ze het echt beluisterd hebben. Ja van de teksten moet je houden, als je pure die hard metal fan bent die vind dattie niks ander mag luisteren zal je dit niet leuk vinden.

Oh en leer vandaag de belangrijkste les. JE KAN NIET EMO ZIJN.
ffs.