Raekwon the chef schreef:
Die Eazy-E was me toch een knaapje! hij is een slecht voorbeeld voor de jeugd
die teksten zijn belabberd slecht en het is een werkelijke marteling om dit mijn oren binnen te laten treden. de beats zijn kut.
het intro begint veelbelovend maar verraad ook de slechtheid van dit album.
Daarna komt een goed nummer, Real motherfucking G's. Dre'sta en Knoccout brengen spetterende voorstellingen, Eazy gaat hier ook redelijk zijn gangetje in deze disstrack naar de heer Dre.
Any Last Werdz bevat dan weer zo'n oorschellend geluid. Ik weet niet goed wat ik hier mee aan moet. Ik sta voor een groot raadsel.
Still A Nigga staat bomvol met woorden als motherfucker en fuck en ga zo maar door, het begint op een gegeven moment ernstig te storen en wederom skip ik weer een nummer op dit slechte album.
gimmie that nut is een vreselijk pornografisch nummer met onsmakelijke geluiden van orgasmes en bevredigingen. het seksleven van makkelijke-e interesseert mij zeker niet en daarom moet ik me toch helaas weer gaan storen aan dit tenenkrommende nummer wat belachelijk en pervers overkomt.
It's On heeft een komisch intro maar ook deze track waarborgt weinig goeds en de geheimen in deze track zijn minimaal. eazy-e zet zijn slechte optreden door met dit verschrikkelijke nummer
de g-mix van boyz n the hood is een beetje aan de overbodige kant aangezien dit nummer al vele malen is geremixt, laat het in zijn waarde en ga het alsjeblieft niet zo uitmelken zeg!
we sluiten af met een zinderend lang nummer, wel 7 minuten lang, waarvan het overgrote deel gepraat is, hier kan ik toch totaal niks mee?
mijn conclusie is daarom: het is net als de eelt op je eikel die je krijgt van het trekken, vergelijkbaar met het spel San Andreas (wat momenteel ontiegelijkword uitgemolken) belooft dit album niks nieuws maar weet toch weer op hetzelfde bootje mee te varen want het is algemeen bekend: trekken blijft lekker
Ik denk dat jij gewoon niet van Westcoast hip-hop houdt, dat kan maar ik vindt dat juist veel te dope. New York is meer van de serieuze gangster beats en de slimme teksten en in LA waren ze meer bezig met grappige teksten die over de alles konde gaan (maar ze flowde wel als de beste) Ik Zelf vindt dit album ook minder dan andere Eazy-E albums maar zijn stem, zijn flow, er is gewoon iets aan hem wat hem gewoon een legend maakte. Vele horen dat niet, maar ik en vele andere denk ik wel~