Goodfella schreef:
Wat leuk dat ook de niet-'fanboys' dit zo'n mooi album vinden
Nou. Sky Burial is wilde, rauwe noise, The Illuminations een vloedgolf van melodie en in Seven Stars explodeert een vuurwerkfabriek.... Alleen Inter-City 125 is zo'n typisch Holden-vignetje waarmee de helft van The Idiots Are Winning was gevuld, hoewel hier geen schets, maar zorgvuldig uitgewerkt, met een mooie plek binnen het geheel.
Ik zal hier binnenkort eens een uitgebreid stuk tikken om die plek tussen Burial en Boards of Canada in m'n top 3 te verantwoorden
Ik weet niet wie je bedoel met de "niet-fanboys" maar ik reken me zeker tot een liefhebber, dus ik voel me niet aangesproken

. Ken bij alle livesets van Holden die er te vinden zijn en heb hem diverse malen live meegemaakt. Ik blijf hem toch wel zien als de "captain" van de hedendaage progressive electro. Zijn eigen muziek, zijn trackkeuzes gedurende zijn livesets en zijn mixcd's springen er toch altijd weer uit in vergelijking tot andere artiesten binnen het vergelijkbare genre. Hij is ook bereid om zijn grenzen continu te verleggen en opnieuw op te zoeken, i.p.v. veilig binnen de kaders kleuren.