Mac Miller - Watching Movies with the Sound Off (2013)

Label: Rostrum

4. S.D.S. (3:04)
  5. Bird Call (2:08)
  6. Matches (2:58)

met Ab-Soul

7. I am Who Am (Killin' Time) (5:01)

met Niki Randa

8. Objects in the Mirror (4:19)
  9. Red Dot Music (6:07)

met Action Bronson en Loaded Lux

10. Gees (2:55)

met ScHoolboy Q

11. Watching Movies (3:40)
  12. Suplexes Inside of Complexes and Duplexes (2:47)

met Jay Electronica

13. REMember (4:28)
  14. Someone Like You (4:16)
  15. Aquarium (4:38)
  16. Youforia (4:01)
  17. Goosebumpz * (3:22)
  18. O.K. * (2:40)

met Tyler, the Creator

19. Claymation * (3:52)

met Vinny Radio

avatar van shaadiq haynes
Verrassend lekker, alleen jammer van dat kleffe eindkwartet 'REMember', 'Someone Like You', 'Aquarium' en 'Youforia'...

avatar van Holla
vind REMember juist 1 van de beste nummers van deze CD! Moet zeggen dat ik dit album nog best veel luister, erg goed album

avatar van thgryda
Delars schreef:
Ik vind het een heerlijk album, verveelt me geen moment! Vind het zeker vermakelijker en gevarierder als Born Sinner.

Gevarieerder dat wel, omdat Born Sinner een constanter geheel is. Ik vind het 2de deel van dit album erg goed en het eerste deel gewoontjes. Nu dat is meer dan ik ooit verwacht had van Mac Miller. Al bij al een vermakelijk album.

FelipeGutiérrez
Het gemiddelde gaat steeds meer omlaag. jammer dit.

avatar van Delars
Nee jo, schitterend gemiddelde voor een Mac Miller plaat! Het verbaast me dat ik nog geen onvoldoendes voorbij heb zien komen.

avatar van Gloeilamp
3,90 is verdomd hoog voor een Mac Miller album hoor Het gemiddelde zal nog wel meer dalen.

avatar van Delars
Klopt ik verwacht dat het uiteindelijk een 3.30 gaat worden ofzo. Niet dat het me iets uitmaakt wat het gemiddelde is

avatar van overmars89
Ik kan eerlijk gezegd niet stoppen met het luisteren van dit album. Er zijn momenteel heel veel nieuwe releases van o.a. Ludacris, Gunplay, Great Minds, French Montana, J.Cole, Action Bronson en The Prodigy, maar eigenlijk zet ik alleen nog maar Mac Miller op.

Als het moeilijk is om favoriete tracks te kiezen dan weet je dat het een goed album is.
1,3,6,7,8,9,11 en 13 zijn allemaal gruwelijke favoriete tracks.

Ik vind eigenlijk alleen Avian, Someone Like You & Gees (Verse van Schoolboy wel gruwelijk) en de bonustracks iets minder.

avatar van Holla
Gees is het nummer wat ik dus het best vind van deze CD , die beat man en ScHoolboy is ook hard. Mac is het ultieme bewijs dat je een rapper die mediocre is en weinig vooruitgang boekt nooit moet afschrijven! Vooruitgang kan op alle manieren komen dus

avatar van Holla
Video voor Watching Movies is vet . Ik verhoog deze met een halfje, groeit nog bij me ook.

Objects in the mirror is echt 10x beter als hij hem zo live doet dan de studio versie

avatar van Holla
Op zijn officiele website kun je nu het hele album beluisteren terwijl er een natuurfilm speelt, en dat is een gekke ervaring maar ook best vet opzich

avatar van Feelthatmc
Prima album vind ik dan. Er zit namelijk veel afwisseling in, daarnaast moet ik zeggen dat ik echt fan ben van die zieke tunes die in dit album worden gebruikt.

avatar van WeztSide
Holla schreef:

Eens! Ik heb deze man eens live gezien en ik vond echt niks aan zijn muziek. Vanwege het hoge gemiddelde ben ik dit toch gaan beluisteren en ik ben positief verrast! Vooral lekkere diversiteit qua beats en hoewel Macs stem gaat irriteren na een tijdje blijft het een fijn geheel.

FelipeGutiérrez
3,95.... dat is een hele hoge score voor een Mac Miller release...

avatar van Holla
Ik verwachtte wel dat hij een goed album zou droppen en zou verrassen, maar het verrast me dat het zelfs boven mijn verwachtingen is. Kijk die film eens met het album, sommige metaforen zijn er echt mooi in verwerkt

FelipeGutiérrez
Je bedoelt die film over de schildpad? Die is zeker aan te raden ja!

Voor de mensen die niet begrijpen waar ik op doel, Mac Miller heeft de audio van het hele album onder een documentaire over een schildpad gezet. De hele film is op de officiële site van Mac Miller geplaatst.

avatar van Holla
Precies precies, die bedoel ik! Erg vreemd in het begin, maar als je wat dingen ziet die passen dan is dat erg vet

avatar van Jacktherapper
Ik wist niet dat ik zo een fan kon worden van Mac Miller. Wat een onverwacht toffe plaat.

avatar van Feelthatmc
voor de fans een live optreden in london: YouTube - Mac Miller: Live From London (with The Internet)

avatar van He$$el_01
De verse van Jay Electronica is heerlijk. Het zou mooi zijn als die man eens met een album komt, maar in ieder geval horen we weer eens iets van hem.

avatar van Silky & Smooth
Ik blijf me erover verbazen over hoe goed ik dit album wel niet vind. Bij Blue Side Park noemde ik hem nog (terecht) een Wiz Khalifa-kopie met een vervelend accent, maar hier ontstijgt hij zich vier of vijf keer. De producties zijn om te genieten, zijn teksten zijn bij wijlen echt sterk en zijn accent valt mij niet meer op. Ik heb de Mac Miller tussen BSP en WMWTSO niet meegemaakt, maar zijn transformatie is een compliment waard. Na Kanye is dit de beste plaat van '13 (so far)!

avatar van Raul
thanks to Holla voor het aanraden van dit album!

toffe plaat, nog even een paar keer luisteren voordat ik met een stem kom

FelipeGutiérrez
Ik geef bijna nooit een 5, ben er zuinig mee. Maar dit album is zó vet dat ik het nu wel moet. Eerste 5 is voor Easy Mac With The Cheesy Raps.

avatar van V.B.
Hele vette plaat! Vond Mac altijd wel nice, maar hij heeft zichzelf overtroffen op deze.

avatar van Holla
Maandag komt de video voor ''Gees'' met ScHoolboy Q!

Improvision
I am Who Am (Killin' Time)

Schitterend album ook. Wel nét iets te lang, zeker de deluxe.

Improvision schreef:
I am Who Am (Killin' Time)

Schitterend album ook. Wel nét iets te lang, zeker de deluxe.

Te lang? Ik kon het hele album geboeid blijven. Er zat zó veel diversiteit in dit album. De beats, flow en teksten waren gewoon meesterlijk

avatar van Holla
Vind het einde alleen wat zwakker, na REMember is het niet zo bijzonder weer als het begin bijvoorbeeld

FelipeGutiérrez
Maandag komt de videoclip voor I Am Who Am (Killin' Time)