A$AP Ferg - Trap Lord (2013)

Label: RCA

6. 4:02 (3:35)
  7. Dump Dump (3:34)
  8. Work [Remix] (4:45)

met A$AP Rocky, French Montana, Trinidad Jame$ en ScHoolboy Q

9. Didn't Wanna Do That (4:43)
  10. Murda Something (3:19)

met Waka Flocka Flame

11. Make a Scene (2:57)

met Maad Moiselle

12. Fuck Out My Face (3:56)

met B-Real, Onyx en Aston Matthews

13. Cocaine Castle (4:26)
avatar van Holla
Kijk aan, deze is ook alweer toegevoegd. Zocht er een uur geleden naar en kon hem niet vinden . Shabba vind ik in elk geval wel okee, net als Work. Ben benieuwd naar de tracks met BTNH en Onyx

sxesven
lekker hoor, die tracks

avatar van bennerd
Heel erg benieuwd!

avatar van Holla
Hood Pope is ook alweer best een bangertje

avatar van TheLegacy
Alle tracks die ik tot nu toe gehoord heb vind ik echt heeerlijk! Hood Pope doet me een beetje denken aan Kid Cudi. Erg fijn dat Ferg de afwisseling zoekt met zo'n track.

gaat inderdaad hard.

avatar van NL_RAPPIN
Murda Something wordt gevaarlijk denk ik.

avatar van Delars
Wat een vervelende rapper.. Misschien dat hij me op een geheel album beter bevalt.

avatar van Holla
Krijgt voor mij toch geen 1ste plaats op 20 Augustus, als Doris dropt . Toch wel benieuwd naar deze man, want hoe gek het ook lijkt naar mij, op de een of andere manier hebben die Rocky en Ferg wel iets wat me aantrekt tot hun muziek.

nedbed
A$AP FERG - traplordaugust20.com

Complete album hier te beluisteren

Nice!

Dit gaat enorm onverwachts hard

avatar van Holla
4.0, aantal keer beluisterd en dit is gewoon keihard. Geen enkele zwakke track, dus dit cijfer gaat misschien nog wel groeien

nedbed
Verschrikkelijk hard inderdaad! Murda Something is m'n favoriet, Waka Flocka flame komt gruwelijk daar.

De mijne ook, die beat Net als Lord overigens

avatar van Delars
Mehh...

avatar van 'rens.
Die intro

avatar van No Surrender
Lord

Fantastisch nummer. Bone komt hard, de beat is hard en A$AP vind ik redelijk...

saai.

avatar van Silky & Smooth
Op zich een dik album, alleen komt het wat moeizaam op gang. Met/vanaf Dump Dump wordt het gelukkig wel hard! Het tweede deel van het album maakt veel goed, lekkere bangers!

avatar van WeztSide
Wat een lekker albumpje! Fergs flow en delivery zijn af en toe een genot om naar te luisteren en de beats zijn ook niet mis. Hier en daar zijn er wat nummers die me niet veel doen, maar over het algemeen vind ik dit heel chill om naar te luisteren. *3,5

avatar van ZOLTAR
slechte shit dit

avatar van Jordyp
Einde is inderdaad stukken sterker dan het begin, waarbij het haast geen toeval is dat Ferg wordt ondersteund door een aantal gastartiesten. Het begin is dan ook wat saai, daarna wordt het echter bij vlagen erg vermakelijk. 3*

avatar van Kos
Kos
Wat enorm kut is dit.

Harco
Die hele A$AP-crew mag van mij wel weer uit het hiphoplandschap verdwijnen. Was even leuk in 2011; in 2013 zijn ze ronduit vermoeiend.

avatar van niels94
Een paar luisterbeurten doet al iets, sommige nummers zijn leuk, maar als geheel vind ik dit boven alles saai. Opvallend is dat de gemiddelde muziekcriticus hier behoorlijk enthousiast over is.

avatar van WeztSide
niels94 schreef:

Vind je? Een snelle Google search leidt tot weinig recensies die Trap Lord hoger dan een 7,5 toedichten. Vooral veel zesjes.

avatar van niels94
Nouja, 7,5 vind ik ook behoorlijk hoog. Grappig, degene die ik zag waren alleen vrij positief (o.a. Pitchfork, waar dus 7,5 werd gegeven). Viel me op, misschien had ik net wat positieve eruit geplukt per toeval, al zag ik ook op Wikipedia staan dat de plaat voornamelijk positieve reviews kreeg. Alleen die van State is stukken minder positief, want die heb ik geschreven

avatar van hond racisme
Pitchfork geeft alles wat semi-hip is een 7.5. Ook de skaters en Williamsburg hipsters met parka's in de zomer kunnen deze muziek smaken, genoeg reden al voor Pitchfork om een ruime voldoende te geven.

avatar van MAS
MAS
Met Shabba, Work en Murda Something laat A$AP Ferg zien dat hij het wel in zich heeft. De rest is helaas erg matig.