Justin Timberlake - The 20/20 Experience: 2 of 2 (2013)

Label: RCA

1. Gimme What I Don't Know (I Want) (5:15)
  2. True Blood (9:31)
  3. Cabaret (4:32)

met Drake

4. T.K.O. (7:04)
  5. Take Back the Night (5:55)
  6. Murder (5:07)

met Jay-Z

7. Drink You Away (5:31)
  8. You Got It On (5:55)
  9. Amnesia (7:04)
  10. Only When I Walk Away (7:05)
  11. Not a Bad Thing (11:28)
  12. Blindness * (4:48)
  13. Electric Lady * (4:20)
tuktak
Berichten verplaatst naar artiestenpagina

Rene1979
Heb vandaag het schitterende vinyl met gatefold hoes binnen gekregen, er zat zelfs een 7 inch bij met de bonustracks. Wat een album!

avatar van Waste Management
Mijn favorieten zijn: ''True Blood'', ''TKO'', ''Blindness'' en vooral ''Amnesia''...

avatar van Don Cappuccino
Poeh, hier kom ik niet makkelijk doorheen. De ingenieuze producties van het eerste deel zijn verwaterd, hetzelfde geldt voor de gave songstructuren. Het tweede deel staat vol met nummers die veel te lang doorgaan met hetzelfde riedeltje. Er is wat mij betreft een nummer dat kan inhaken op de kwaliteit van het eerste deel, namelijk Amnesia. De rap van Jay-Z op Murder is gewoon jammer, vertellen dat Yoko Ono er voor heeft gezorgd dat The Beatles uit elkaar zijn gegaan is onzin. Ook slaat Timberlake de bal compleet mis met een country/R&B-song genaamd Drink You Away. Deze ga ik niet meer beluisteren, dat is wel duidelijk. 2 sterren.

avatar van Jordyp
Misschien wel iets minder dan het eerste deel, toch is ook dit meer dan een prima album. Dit deel moest overigens wel wat meer bij mij groeien dan het eerste deel, maar met deze kwaliteit albums mag van mij Justin Timberlake wel elk jaar 2 albums droppen.

De grootste kracht van The 20/20 Experiences reeks? De lange outro's!

avatar van -marco-
Don Cappuccino schreef:

Volledig mee eens. Ben hem wel ietsje beter gaan vinden na nog wat luisterbeurten, maar het komt niet eens in de buurt van de kwaliteit van deeltje 1.

avatar van hallo!
Ik vind hem ook een stuk minder dan deel 1. Alleen het openingsnummer vind ik echt goed. Doet me denken aan de eerste nummers van FutureSex. De andere nummers die ik nog goed vind zijn True Blood, Amnesia en Only When I Walk Away. De rest is vrij saai.

avatar van Gloeilamp
Rene1979 schreef:

Ik heb vandaag de vinylbox van beide delen binnengekregen, die ziet er ook echt prachtig uit! En dat voor nog geen 25 euro

een heel stuk minder dan het erg goede eerste deel maar wel wat aangename beats en momenten. Z'n minste album tot nu toe.

avatar van hond racisme
Vind hem veel beter dan het eerste deel. Minder saai, meer rauw en af en toe wat blues-achtige r&b. Klinkt lekker.

avatar van tsjong
Gloeilamp schreef:

RT
Geweldig album, Justin is een baas

Een van de drie beste cd's van 2013!!

avatar van Waste Management
''Drink You Away'' is de 3e single, slechte single-keuze. Hoop dat ''True Blood'' en ''Amnesia'' ook een singles worden...

avatar van rkdev
Het album begint geweldig met het heerlijke Gimme What I Don't Know en blijft dit niveau vasthouden tot en met Murder (en wat heeft Take Back The Night toch een heerlijke retro sound). Daarna wordt het helaas wat minder en verdwijnen de beats ook steeds meer. Als geheel is dit album net wat minder dan deel 1, maar nog steeds een heerlijke plaat.

avatar van rkdev
Ondertussen een kleine week en vele luisterbeurten verder, en het album blijft maar groeien. Nog steeds vind ik van de laatste vijf nummers er 4 behoren bij de minste van de plaat, maar 'Amnesia' moet toch zeker even bij de positieve uitschieters genoemd worden. De andere 4 zijn niet slecht, maar wel een tikkeltje minder lekker. En een correctie, het album is minstens zo goed als deel 1 (en misschien zelfs wel beter...).

avatar van Waste Management
Komt er nog een 4e single of is hij klaar met de singles?

avatar van BoordAppel
Deze plaat is niet zo nodig. Net zoals bij zoveel dubbelalbums: had er gewoon één plaat van gemaakt dan was het perfect geweest.