Hier wist ik totaal geen weg mee de eerste keer, daarom snap ik ook niet echt waarom dit gezien wordt als zo'n toehankelijke plaat

Kan iemand vooral op dat vlak aub. eens wat toelichting geven?
Keith en die piano, het is en blijft en wonderlijk goeie combinatie. Een uurtje lang ongelooflijk pianospel van zowat de allerbovenste klasse,
Part I is echt zo'n schitterend nummer voor op de trein vind ik, voor als je eventjes een half uurtje compleet weg wil zijn: wat een spel, wat een deuntjes, wat een meesterlijkheid. Er zijn erg veel momenten op dat nummer en op dit album waar ik me toch afvraag waar hij het vandaan haalt. Vóóral die eerste 7 min. van
Part II B vind ik adembenemend goed eigenlijk, moet ik ooit eens mezelf aanleren

Part II A is dan in het begin aardig maar naar het einde toe toch erg rustig en vooral dan wordt het weer bijzonder interessant eigenlijk.
Part II C is dan een leuke afsluiter en hoe dat publiek op het einde uit zijn dak gaat (en méér dan terecht ook!),
4,5* blijft erg mooi staan, alleen gaat mijn voorkeur momenteel toch nog naar
The Survivors' Suite al valt toch niet te ontkennen dat het pianogedeelte hier toch stukken indrukwekkender is in veel gevallen.