Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
Maar mijn reactie was ook niet op jou

Maar mijn reactie was ook niet op jou

avatar van jowietje
Vanaf morgen is het gehele album te beluisteren op deze site: http://www.clearchannelmusic.com/

avatar van the viking
Ben er klaar voor,de wekker is al gezet !

avatar van jowietje
Het album is te beluisteren op deze site: http://www.clearchannelmusic.com/ en het is een Super album weer allemaal goeie liedjes, maar dat ben ik gewend van Rihanna.

jowietje schreef:

Hemeltergend sleche muziek dit,onvoorstelbaar !

Mijn internet-verbinding valt zelfs weg als ik naar deze plaat probeer te luisteren, niet dat ik veel mis.
Ongelofelijk commerciële troep, als ik degelijke nieuwe r'n b wil luisteren zal ik dan maar de nieuwe India.Arie proberen.
Omdat ik een beleefde jongen ben, zal ik hem maar niet uitluisteren, hoger dan een 1 zal ik toch niet komen.

the viking schreef:

Hemeltergend sleche muziek dit,onvoorstelbaar !

Misbruik het woord ''muziek'' niet zo

avatar van jowietje
Ze zijn allemaal tegen Rihanna, en toch bezoeken ze allemaal even leuk het album en haar topic. Het blijft me verbazen.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik reageer op wat ik wil dat is het mooie van deze site. Discuseren. En mag je dus alleen een mening geven als je haar goed vind. Discuseren betekend zoiets van iemand proberen je mening te onderbouwen en iemand anders te proberen overtuigen. Ik doe alleen dingen waarvoor de site is gemaakt.

jowietje schreef:

Gefeliciteerd met jouw geniale top 10,werkelijk een lijstje om van te watertanden !

the viking schreef:

avatar van MJ_DA_MAN
Ik ga mee met zijn mening... alleen dan met smilies. Ik kan het nu eerder van jou zeggen. Maar dit gaat wel erg off-topic.. sorry crew

avatar van jowietje
En hij is klaar met downloaden alleen nu met 3 bonustracks, ik heb ze al toegevoegd bij deze tracklijst!

vind het nog een lekker album, net gedownload
is wel typische rnb en commercieel maar klinkt toch lekker

avatar van Exfrozen
jowietje schreef:
Ga je de cd ook nog origineel kopen of niet?

avatar van jowietje
Ja, maar heb hem toch alvast gedownload omdat die hier pas 5 Mei uitkomt en zo lang heb ik geen geduldd , Music of the sun heb ik ook gewoon orgineel.

avatar van jowietje
Wat ik erg jammer vind aan dit album is dat er veel nummers op elkaar lijken, Crazy little thing called love staat voor Selfish girl maar toen Selfish girl begon lekker het wel of Crazy little ... nog bezig was, minspuntje! Ook valt mij op dat de liedjes A girl like me en Music of the sun (vorig album) allebei op elkaar lijken, en ook allebei de naar het album zijn vernoemd. Ik denk dat als er minder snel aan was gewerkt het een beter album had kunnen worden dat bewijst haar vorig album wel, Het vorig album vond ik persoonlijk ook beter, meer gevarieerd. Maar het is zeker geen slecht album dit! Veel lekkere nummers, Top 3:

1. We ride
2. Final goodbye
3. Kisses don't lie/Crazy little thing called love

Ergste nummers: P.S. (I'm still not over you) en de Pon de replay remix (maar toch allebei niet slecht hoor )

Toch is mijn conclusie 5 sterren, waarschijnlijk door mijn obsessie voor Rihanna en omdat ik me er goed bij blijf voelen!

Durf je nu al 5* te geven?? Dan moet je je er wel hééél erg goed bij voelen zeg

Thisisme
Lees verdomd veel over deze zangeres op deze site, maar niet allemaal positief. Zal het toch eens proberen.

avatar van Klumpie

Klumpie schreef:

avatar van Klumpie

Waarvoor is deze reactie?

Ik heb jou top 10 gezien, ik weet niet of je geschikt bent voor deze muziek. Ene Jowietje heeft in deze topic een link geplaatst waar je deze muziek kunt downloaden. Probeer het maar uit, zou ik zeggen.

Waarvoor is deze reactie?

Misschien om je te vrijwaren van al dit moois ?

Thisisme
Uitproberen kan altijd denk ik maar. Ik merk het wel.

Iceman schreef:

Durf je nu al 5* te geven??

Hoezo nu al?

Thisisme
Is dit weer zo'n standaard R&B zangeresje?

avatar van jowietje
Ik vind zelf van niet, maar de meeste vinden van wel, maar dat ze toch wel mee valt, ik zou gewoon even deze site bezoeken: http://www.clearchannelmusic.com/ waar je ze kan luisteren (je hoeft ze dan niet eens te downloaden) en dan weet je wat je er zelf van vind .

jowietje schreef:

Ik merk het wel, ga het wel proberen.

RIHANNA - A GIRL LIKE ME

€ 21,99
Type drager: CD
Genre: Pop/Rock
Releasedatum: 05 mei, 2006

Dat stond op www.musicstore.nl terwijl het genre toch echt niet pop/rock is, het enige wat met rock te maken heeft is het lied Kisses don't lie, en zelfs dat lied is meer de kant van RnB en Reggea. Grote fout van Musicstore