Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
Hieperdepiep hoera!

avatar van jowietje
Voor de mensen die Rihanna's stem niet mooi vinden in Unfaithful is er deze geweldige remix

Verschrikkelijk, die huidige single...Tainted Love, anyone.
Ach, stomme r&b trien.

Gisterenavond was ik nog wat aan het rondzappen en kwam de nieuwe single van rihanna tegen. Echt een verschrikkelijk lange intro, vraag mij dus alstublieft niet waarom ik bleef kijken maar toen ze begon te zingen, man toch! Ze slist ongeloofelijk! Al haar s'en worden uitgesproken als "sssjjj" of iets dergelijks.
Na ik uitgelachen kwam ik tot de conclusie dat ik al twee minuten aan het kijken was, dus zapte ik maar snel weg, eer mijn huisgenoten binnenkwamen
btw: het is echt een verschrikkelijk nummer.

avatar van tnf
tnf
Ik vind het erg opvallend, 9 pagina's voor een stiekem heel erg doorsnee r&b-zangeresje. Héél slecht is ze misschien niet, maar ik zie haar toegevoegde waarde aan de muziekwereld niet zo.

De eerste twee singles vond ik leuk, maar die van erna (die van dit album af komen) vind ik een stuk minder.

tnf schreef:

Tenzij de rest van het album veel beter is dan de twee singles die ervan af gekomen zijn, maar meestal worden de meest opvallende nummers wel gelijk uitgebracht. En die twee nummers vind ik niet erg briljant.

De rest van het album is wel in andere stijl als S.O.S de rest is vrolijker en meer met een vleugje reggea. Break it of lijkt alleen op S.O.S en die komt ook uit. Ik zelf vind dat er door de "hit"nummers een verkeerd beeld aan de muziek van Rihanna word gegeven (van de nieuwe CD voornamelijk), ze moet eens een nummer uitbrengen met dat reggea vleugje zoals Dem haters dat geeft een beter beeld aan het album.

Hoezo hebben jullie trouwens al haar nieuwe single op tv gezien en ik niet

avatar van Khalid..
0,5
Ken je die zender preview.. dat is nu mtv hits geworden, daar komt die clip regelmatig op..

Khalid.. schreef:

Ogja, maar dat is maar voor een tijd toch?
Dat is ook een Amerikaanse zender daarom komt die natuurlijk al

avatar van Conway Twitty
Nee MTV Hits is Engels.

Conway Twitty schreef:
Nee MTV Hits is Engels.

Ag allemaal hetzelfde

Hij is wel op tmf geweest bij kaf of koren met een gemiddelde score van 9,2

avatar van MJ_DA_MAN
Ja maar je moet wel rekening houden daar met het kennis-niveau van de kijkers

Mojo Pin
Ja inderdaad, die gaan ook helemaal los op Di-rect e.d.

avatar van jowietje
Begrijp toch eens dat niet iedereen dezelfde smaak heeft.

avatar van gemaster
Sommige mensen hebben niet eens smaak.

Volgens jou.

avatar van gemaster
Nee hoor, we kunnen wel aannemen dat er heel wat mensen zijn die geen smaak hebben. Hoe kunnen 'De Toppers' anders de ArenA 3 keer uitverkopen?

gemaster schreef:

Kwestie van smaak.

Lost Highway
Altijd grappig die programma's op tmf als kaf of koren, of rate the video ofzo. '' leuwk cool liedjeuh hihi''. Enfin ja als een liedje daar meer dan 5/10 gemiddeld haalt is het zowiezo bagger. En dan kan je zeggen dat die kinderen geen smaak hebben, ofwel (wat mij reëler lijkt), dat die smsjes spelletjes en boodschappen gewoon opgezet zijn door tmf zelf. Ach TMF en Jim, daar luistert toch geen zinnig mens meer naar, enkel MTV heeft soms nog iets te bieden. En wat deze Rihanna betreft, tja muzikaal twee keer niks natuurlijk.

avatar van Lukas
jowietje schreef:

Kwestie van smaak.

Echt smaakvol kun je het niet noemen, naar mijn smaak.

Lost Highway schreef:
daar luistert toch geen zinnig mens meer naar, .

En bedankt
Ga jij je eigen smaak maar zoeken

NIET IEDEREEN HEEFT DE ZELFDE SMAAK snap dat nou eens mensen, wat jullie smaak noemen vind ik weer niet mooi dat is nou eenmaal de wereld punt

Yak
Oké, offtopic! Posts over het al dan niet hebben van een goede smaak horen niet bij dit album thuis, maak gerust een forumtopic aan wanneer je dit soort dingen wil uitvechten.

Yak schreef:

Nou nee ik stop hiermee dat smaak een mening is is een feit, dus ga ik me daar niet meer in verdedigen, dus wees maar niet bang

Yak
Weer een hele zooi berichten verplaatst naar Rihanna. Ik word het onderhand een beetje zat om steeds de gemeentelijke reinigingsdienst te moeten uithangen in dit topic.

Yak schreef:

Nou deze keer ging het toch echt over het album! We hadden het over of hij nou vernieuwend was of niet.

Elvistheking schreef:
De enige artiest die enigzins bij Rihanna in de buurt kan komen is Teairra Mari. Buiten haar is Rihanna de meest vernieuwende artiest van de 21e eeuw. En ja veel beter dan Beyonce. Ook al vind ik Beyonce echt super goed

... en alle reacties daarop gaan niet over het album maar over Rihanna in het algemeen. Dat hoort dus in het Rihanna-topic.

Mojo Pin
Ik heb de nieuwe single gehoord en ik vond er weinig aan.

jeetje... Geef die jowietje een beetje credit voor dat hij gewoon zijn eigen muzieksmaak verdedigd! je hebt anders ook nog een hele zooi laffaards die als er iets slechts wordt gezegd over hun top 10 m gelijk veranderen. En hij blijft m gewoon verdedigen. Dat vind ik een goede zaak. go jowietje!

Respect!

avatar van jowietje
Hahah dankje allebei Het is alleen wel off-topic ben benieuwd of er nog iemand een topic voor mij gaat openen