Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
avatar van psychonaatje
jowietje schreef:
Ik heb de Limited deluxe edition pas binnen, met de veel mooiere cover

Deze jowietje? Inderdaad een veel mooiere foto.

Video van We Ride doet het amper

Tatycardia

Tatycardia schreef:
SOS Is het aller beste nummer dat er bestaat...
Toch niet van allemaal hoop ik?

avatar van Reijersen
1,0
Tatycardia schreef:

Ook welkom op deze site.

Reijersen schreef:

Ook welkom op deze site.
Sinds wanneer vind jij dat ook Rijersen?

avatar van Reijersen
1,0
eazyfan schreef:
Sinds wanneer vind jij dat ook Rijersen?

Sinds nooit.

psychonaatje schreef:

Deze jowietje? Inderdaad een veel mooiere foto.

Jep die, veel mooier.

avatar van MJ_DA_MAN
OMG, wat is en blijft Unfaithful toch een draaaaaaak van een nummer. Zo ongelofelijk vals gezongen, echt een pijn aan je oren. Ze moeten dat nummer echt verbieden. Elke keer als ik hoor op de radio op het werk is het weer even 4 minuten op mijn tong bijten. Misdaden tegen de mensheid, dat nummer.

eazyfan
Ja hoor en hoe die track me raakt man, echt huilen dat ik doe, of nee me oren doen er gewoon pijn van!!! Daar zal het wel aan liggen. Die sfeer is gewoon kippenvel, ik krijg gewoon zin om die Cd te kopen en om die te martelen. Ze moord niet alleen die kerel uit maar mij ook, zelfmoordneigingen bij die track gewoon. Maar Rihanna is dat gewoon niet waard .

avatar van MJ_DA_MAN
Nouja ik zeg niks over de CD want die ken ik niet helemaal, alleen over dat nummer. Echt een marteling dus. Rihanna heeft opzich wel een redelijk aardige stem, maar gebruikt die totaal verkeerd.

eazyfan
Ja ik praat over de videos die ze tonen, Unfaithfull was tot nu toe zeker een dieptepunt, We Ride is zelfde niveau.

slechte cd die uitermate goed bestemd is voor tienermeisjes die geen verstand van muziek hebben

oooh i love this album:D
ik vind hem helemaal geweldig uhu:D

SOAD schreef:

Zo'n dingen kun je beter voor je houden of geen 2e keer zeggen

Relax

Zo'n dingen kun je beter voor je houden of geen 2e keer zeggen

Sorry, IK VIND dat SOAD toch gelijk heeft, maar dat vinden ik en SOAD.

Mojo Pin
Ik sta aan de kant van jowietje

avatar van MJ_DA_MAN
Dat eerste vind ik wel kloppen maar dat van geen verstand van muziek hebben kán niet kloppen. Bovendien is SOAD een beetje als de doorsnee-waardeloze-user waar MuMe al een tijd last van heeft. Zeiken zonder je mening te onderbouwen.

Mojo Pin
Vandaag ook 5x een 0,5 uitgedeeld zie ik net...

avatar van Thunderball
Even een vraagje:
wanneer je niet een uitgesproken r&bfan bent is dit album dan de moeite vh aanschaffen waard? Ik ken dus alleen de single Unfaitfull en die vond ik dus wel goed.

Ik heb een tijdje geleden ook al het album van Faith Evans aangeschaft voor die remixversie van Mesmerized en de rest vh album vond ik niet veel aan (luister meestal naar de Stones).

Iemand?

avatar van jowietje
Nou de CD van Rihanna heeft veel reggea invloeden en niet zo bijster veel R&B beats enzo. Het is gewoon een vrolijke CD met Pop, Reggea en een beetje R&B muziek. En een nummer met een beetje rock. Gewoon even naar www.bol.com gaan waar je kleine stukjes van ieder liedje kunt beluisteren dan weet je of het de moeite waard is.

avatar van Facedown
Thunderball schreef:
(luister meestal naar de Stones).

Echt? Merk je niet aan je top 10

avatar van Thunderball
Facedown schreef:

Echt? Merk je niet aan je top 10

Tja, ik was een beetje lui toen ik mijn top tien samenstelde, vandaar.

MJ_DA_MAN schreef:

ok hier is de onderbouwing!!.

Rihanna is net als ''Beyonce, Christina, Britney' enz het zoveelste tienersterretje die doorbreekt omdat ze mooi kan zingen ( niveau Mariah Carey).
Maar respect heb ik voor zangeressen als pink die afwisselende en creatieve nummers maakt en een stem heeft waar de hierboven genoemde nog wat van kunnen leren.
En heej ik geef toe dat het niet mijn muziekstijl is maar
het allemaal zo het niveau Henk-Jan Smits en dat is zo jammer.

SOAD schreef:

ok hier is de onderbouwing!!.

En heej ik geef toe dat het niet mijn muziekstijl is maar
het allemaal zo het niveau Henk-Jan Smits en dat is zo jammer.

Luister het nieuwe album van Beyonce, Christina en Rihanna en pak voor de lol de oude van Britney nog erbij. En zoek de verschillen.

Daarna wil ik je mening nog een keer horen.

We ride en unfaithfull vind ik wel mooi 3,0

ikk
Ok, natuurlijk is Rihanna niet de beste zangeres ever, maar haar nummers zijn toch als alle andere? Of vergis ik mij (zou ook kunnen =) ) S.O.S vind ik best mooi maar is scheelt het aan mij of is we ride lelijk? Ik vind het een zwakker nummer van Rihanna. Unfaithfull is ook niet al the best. Verder over het album : KISSES DON'T LIE en BREAK IT OFF vind ik best wel goed. Bij deze mijn mening

ikk schreef:
scheelt het aan mij of is we ride lelijk?

Met We ride heeft ze haar 4e nummer 1 hit te pakken, dus ik denk dat het aan jou ligt .

avatar van WeSSeL..
jowietje schreef:

Het is een kwestie van smaak, niet meer en niet minder.

WeSSeL.. schreef:

Het is een kwestie van smaak, niet meer en niet minder.

Goh