Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
MJ_DA_MAN schreef:

Ja ik kan haar niet slecht noemen. Maar ja zoals ik al zei, ik zie geen vernieuwing. Het verkoopt natuurlijk wel bij jongere luisteraars maar ja ik denk dat er zo 100en meidjes zijn die haar plek kunnen innemen. Zoveel talent heb je er niet voor nodig, slechts de juiste mensen om je heen is belangrijk.

maar talent is dan weer meegenomen voor de platenbonsen, scheelt ze weer wat moeite doen.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat klopt idd ook wel. Maarja iig dit is ook niet mijn muziekstijl. Mijn motto is ook ''vroeger was alles beter''.

MJ_DA_MAN schreef:
''vroeger was alles beter''.

je bent dan ook al zo oud

je bent dan ook al zo oud

Verkeerd gezegd, vroeger was de muziek beter

avatar van Judith
Hm, moet zeggen dat ik S.O.S. wel aardig vind. (in vergelijking met haar vorige singles)

5 Mei komt het album pas uit in Nederland zie ik net, woonde ik maar in Amerika

avatar van jowietje
Op die site waarvan ik die link heb gegeven doet ze S.O.S Echt slecht man integendeel tot Pon de replay, If it's lovin' en Unfaithfull en dan met nadruk op Unfaithfull!

0,5
Ik wordt ziek van deze muziek. Dat laatste nummer, is die beat niet van Tainted Love?

HOUSECAT schreef:

Ja de beat is van Tainted Love.

0,5
Ja de beat is van Tainted Love.

Daar vreesde ik al voor. Ik vind het echt verschrikkelijk net zoals al die andere R&B brol.

HOUSECAT schreef:

Gaan we tegen alle R&B aanschoppen? en over één kam scheren.

HOUSECAT schreef:

Ja dat klopt maar het is nog altijd beter dan hem helemaal over nemen, een echte cover...

0,5

Gaan we tegen alle R&B aanschoppen? en over één kam scheren.

Sommige R&B valt wel mee, maar Rihanna dat is toch verschrikkelijk. Ik vind gewoon die hedendaagse R&B irrittant...

HOUSECAT schreef:

Sommige R&B valt wel mee, maar Rihanna dat is toch verschrikkelijk.

Noujuist niet eindelijk weer jong talent die wel live goed kan zingen

Daar gaan we weer

Daar gaan we weer

haha oke ik maak er geen discussie van dat is het enigste wat ik even wou zeggen

0,5
Wat hebben al die jonge meisjes tegenwoordig toch met die R&B?

HOUSECAT schreef:
Wat hebben al die jonge meisjes tegenwoordig toch met die R&B?

je bedoeld die zingende meisjes?

Reijersen schreef:

je bedoeld die zingende meisjes?

Ik bedoel gewoon dat al die meisjes tegenwoordig gek staan van die hedendaagse R&B.

HOUSECAT schreef:

Haha maar ik ben geen meisje dus uh.. niet alleen meisjes, R&B is wel voor groter publiek bedoeld dan alleen "jonge meisjes"

HOUSECAT schreef:

Als je op Jowietje doelt dan zal ik eerst maar even "haar" profiel bekijken.

0,5

Als je op Jowietje doelt dan zal ik eerst maar even "haar" profiel bekijken.

Ah ok, juist. Ik wist niet dat ze een jongen was

jowietje schreef:

Vind je deze muziek echt goed of enkel omdat de radio niets anders speelt? Ik bedoel, ik ben ook 16 jaar en ik zou me niet kunnen voorstellen dat ik hiernaar zou luisteren net zoals anderen van die leeftijd. Vroeger luisterde ik ook naar alles wat toen "hip" was. Ik heb de muziek pas rond mijn elfde ontdekt via groepen zoals No Doubt en The Offsrping . Eenmaal dat je vertrokken bent in het juiste genre, ontdek je wel de goede muziek.

HOUSECAT schreef:

Ik luister sowieso nooit naar de radio en tmf of mtv kijk ik ook nauwelijks, en juist R&B is mijn genre. En Rihanna is niet eens zo hip in Nederland haar album heeft niet eens de megatop 50 gehaald en ze heeft ook nog geen top 10 hit gescoord, en ik heb al heel vaak meegemaakt dat ik aan iemand vroeg of ze de nieuwe kende van Rihanna en dan vroegen ze wie dat was, dus het is puur dat ik deze muziek gewoon heel erg mooi vind en dat jij het je niet kunt voorstellen is gewoon doordat je niet van dit genre houd en ik wel.

Nu al een nieuw album??
Music of the sun was van wanneer, augustus 2005 en nog niet eens een jaar later is de opvolger daar al.
Heeft ze zo een talent voor songwriting dat ze zulke goede nummers zo snel kan neerpennen of wordt er van bovenaf geld tegenaan gegooid?
My bet is on n° 2

Rihanna zegt me ook niet veel, niets meer dan standaard R&B voor tieners (waar ik ook nog toe behoor) maar door anderen zoals Kelis stukken beter wordt gebracht.
Rihanna a rising star? Waarschijnlijk niets meer dan een eendagsvlieg die het geluk heeft gehad meerdere hitjes te scoren.

avatar van jowietje
Rihanna is absoluut geen eendagsvlieg er komen sowieso nog 7 albums hierna, maar Kelis is inderdaad ook erg goed!

avatar van jowietje
Eindelijk de hele versie van Dem haters en hij is zeker relax

Het is en blijft grappig dat mensen denken dat hun muziek genre de enige echte goeie is ...

Als ik een liedje ni graag hoor ga ik niet zeggen dat het slecht is maar dat het niet mijn genre is .. en als RnB niet jullie genre is, dan zitte jullie hier helemaal verkeerd

avatar van MJ_DA_MAN
Je hebt gewoon gelijk ik verban me van deze topic

avatar van jowietje
Weet er iemand of die al ergens is uitgelekt ofzo?