Mobb Deep - Blood Money (2006)

Label: G-Unit

1. Smoke It (2:57)
  2. Put 'em in Their Place (3:56)
  3. Stole Something (3:57)

met Lloyd Banks

4. Creep (4:01)

met 50 Cent

5. Speakin' So Freely (3:11)
  6. Backstage Pass (3:05)

7. Give It to Me (3:08)

met Young Buck

8. Click Click (4:25)

met Tony Yayo

9. Pearly Gates (4:16)

met 50 Cent

10. Capital P, Capital H (4:15)

met Nyce

11. Daydreamin' (3:07)
  12. The Infamous (3:57)

met 50 Cent

13. In Love with the Moula (3:13)
  14. It's Alright (4:25)

met 50 Cent en Mary J. Blige

15. Have a Party * (4:00)

met 50 Cent en Nate Dogg

16. Outta Control [Remix] * (4:07)

17. So Ill * (3:02)
Het is wat jij Pop noemd, POP IS ZINGEN -_-
Damn ik vind je echt iritant, ik lees overal dat je rap van tegenwoordig pop noemd...

C Changes schreef:
damn wat is deze shit geflopped.. kwa record sales.. het zal mijn visie niet veranderen.. maar als je pop wil maken doe het dan.. of als je rap wil maken doe dat.. ga er niet tussenin hange... miss is het je opgevallen.. mijn mening over dit album is wat veranderd... voor pop klinkt ut nog goed

Doe een albumcorrectie, verander het genre in pop en als het goed gekeurd wordt praten we verder.

Conway Twitty schreef:

wat is dat nu weer voor iets doms, dit is gewoon hiphop en waarom zou het pop zijn? omdat het niet hetzelfde klinkt als hun vorige albums? daarom is het nog niet gelijk pop....

Relax
Ik vind het ook gewoon dom iritant gelul

G-unitsoldier
De album is niet echt de top maar er staat toch enkele zalige nummers op zoals "Give it to me" en "The Infamous"

GgGgG-Unit 4 life

uhm, niet?

Ik vind echt dat ze dat soort figuren direct van de site af mogen gooien

Ik vind echt dat ze dat soort figuren direct van de site af mogen gooien

mee eens

dat moet hy weten... ik heb er nog eens over nagedacht en g-unit zijn eigenlijk nep.. miss young buck die egt nog bitje hustler is... maar 50 cent.. puur shit... en mobb deep... nog faker geworden... toy-gangsters noemden ze ze .... de enige reden dat ze een 2 krijgen omdat het lekker klinkt op die Verrekte creep beat na... maar dat komt niet egt door hun.. ze hebben nog een flow... ik ga maar eens naar the infamous en hun eerdere werken luisteren..

en over mijn pop visie... ik ben er al mee gestopt.. maar rap zonder inhoud krygt direct geen kans meer op 3.5 sterren of meer... ligt geheel aan de beat respect artiest.. bla blabla

Relax
Deze heeft trouwens een 3,0 van mij gekregen, net als Mobb Deep - The Infamous omdat die net zo saai en slecht is....
The Infamous is geen puur hiphop, maar opschepperij en slaapverwekkend eentonig, en dat komt 20 x harder terug in dit album, maar 50 Cent is de hooghouder van dit album, waarom ? omdat hij niet zo slaapverwekkend rapt op dit album, hij is beter geworden na zijn Soundtrack voor de film.

Relax schreef:

joooo wtf lul jij dan... mobb deep - the infamous saai en slecht??? jooo dat begrijp ik echt nie.. 50 cent hooghouder van dit album? denk t nie...

En jooooo is met een Y
Maar IK vind dat gewoon, hun rappen de heletijd en komen met een rappend refreintje wat het niet zo boeiend voor me houd.

avatar van Conway Twitty
Dit album word niet door iets hooggehouden, maar die verse van 50 op Creep is op The Infamous na wel het hoogtepunt.

Conway Twitty schreef:

Creep is alleen niet aan te horen door die beat.

Het is niet hun oude werk en zelfs 50 cent z'n G Unit - label kon productiegewijs niet boeien. Waar G Unit en 50 cent vroeger met Beg for mercy , 50 cent's solo - albums GTODT en The Massacre , en de solo's van Young Buck en Loyd Banks garant stonden voor dope productiewerk , is het hier vaak zwak tot matig tot erg redelijk. Give it to me en Outta Control hebben de beste beats , qua lyrics hebben de heren ook niets meer te zeggen dus uiteindelijk een tegenvallend album.

weer een hebbertje voor de hip hop liefhebber, leuke songs maar er is er geen een zo goed als Outta control.

Njah, zit geen goeie verhaallijn in dit album, puur club-bangers. Put 'em In They Place had je ook niet als eerste single moeten nemen.

Pauper
Relax schreef:
Het is wat jij Pop noemd, POP IS ZINGEN -_-

pop is afkorting van populair, het is niet zozeer of je populair bent, maar of je populair doet, en helaas doet mobb deep dubbel en dwars populair door a bij g-unie te tekenen en dan zon waardeloze cd af te leveren 1,5*

eazyfan
Nah deze is nog lang niet zo slecht ,ik bedoel voor Mobb wel, maar liever met G-Unit op deze, dan met Lil Jon en Nelly op Amerikaz Nightmaire .

avatar van thomzi50
Nelly zit niet op Amerikaz Nightmare?

eazyfan schreef:

mee eens,

maar klopt, ik heb ook geen nelly op Amerikaz Nightmare gehoord

Ik ook niet, gelukkig.

avatar van FunkyMonk
hiphop4ever schreef:

Idd geen enkel nummer op Infamous/Hell on earth niveau, maar toch echt wel beter als amerikaz nightmare

Idd; ik kan tracks als daydreamin' en speeking so freely nog apprecieren; mr ze zeiken imo teveel over geld; nuja, G-Unit eh...

avatar van MJ_DA_MAN
Ik vind deze echt minder dan zijn voorganger alhoewel die ook niet best was. De uitschieters van dat album vind ik veel beter dan de uitschieters van deze. En ik vind zonder de laatste 2 nummers alleen the Infamous een fatsoenlijke track. Een paar zijn redelijk (Smoke It, Give It To Me), de rest matig of pure rotzooi. 2* blijven staan.

MJ_DA_MAN schreef:

Damn, ik heb hem gisteren nog een kans geven en dit klopt precies , staat eigenlijk best veel rotzooi op.

3.5 /// ik vind het wel een goed album maar niet zo heel erg. een paar nummers vallen toch wel tegen. maar nummers als "Outta Control" en "Give It To Me" bewijzen dat Mobb Deep goed is

Vind Mobb Deep het zwakst bij G-unit,maar zeker ook niet slecht .Toch maar achteraan gaan .

avatar van FunkyMonk
Yuk, give it to me vind ik dan weer barstslecht; ik vind die clubbeatjes heel slecht passen bij hun.