Nelly Furtado - Loose (2006)

Canada

7. Te Busque (3:39)

met Juanes

8. Say It Right (3:42)
  9. Do It (3:41)
  10. In God's Hands (4:54)
  11. What I Wanted * (5:52)
  12. Wait for You (5:11)
  13. All Good Things (Come to an End) (5:10)
  14. Let My Hair Down * (3:38)
  15. Somebody to Love * (4:56)
  16. Undercover *

22. Maneater [Live from Sprint Music Series] *
  23. Promiscuous [Live @ the Orange Lounge] *

met Saukrates

avatar van jowietje
Dit word echt een vet album
Maneater, Promiscuous en No hay igual zijn al zeker vet!
Kan niet wachten tot het album uitkomt
(die stem is trouwens onterecht want het album is nog niet uitgelekt )

avatar van Nicolage Rico
Wanneer komt dit album uit dan?

avatar van jowietje
12 Juni, ik heb het al verzonden naar T.O.

Heb inderdaad wel redelijke verwachtingen voor dit album, moet wat moois worden.

Op deze site:
Kun je de video zien van Maneater en Promiscuous ft. Timbaland.

Ik zelf vind die van Maneater echt vet mooi geworden (wel lange intro). Maneater is in iedergval stukken mooier geworden dan Promiscuous.

avatar van BoordAppel
Die clips stellen echt geen klap voor, super standaard. De muziek klinkt wel goed (blijft toch Timbaland) alleen is het echt totaal Nelly Furtado niet meer. Had zo elk random top 40 sterretje kunnen zijn. Jammer.

avatar van musicfriek
En een duet met Chris Martin? Die heeft het ook maar druk, eerst met Michael Stipe en nu dus ook al met Nelly.

BoordAppel schreef:

Ik ben het met je eens dat Nelly Furtado super erg is veranderd, ze probeert ook vort sexy te doen en zo, Try, Forca en Powerless vond ik ook beter klinken dan deze muziek.

musicfriek schreef:

Haha druk man, 2 mensen

avatar van Justinx
Nou ik vind het er anders erg goed uitzien, niet alleen Nelly maar ook het album. Ik heb nu Maneater, Promiscuous met Timbaland en No Hay Igual al gehoord en ik moet zeggen ze klinken wel een beetje hetzelfde, maar des niet al te min wel heel lekker. Ik kijk zeker uit naar de duets met Chris Martin en natuurlijk Juanes!

avatar van jowietje
Ze staat ook op Pinkpop daar wil ik dus wel heen.

avatar van starbright boy
BoordAppel schreef:

Volkomen mee eens. Het is echt producersmuziek geworden. Furtado was altijd verfrissend op de clipzenders, dat is er nu vanaf. Ze doet nu Timbaland leftovers blijkbaar.

Blijft me verbazen hoe mensen hier op de site stemmen
De stemmen die hier zijn gezet kunnen alleen maar omdat ze haar slecht vinden of om een andere rede, maar niet omdat de muziek slecht is want het album is niet eens uitgelekt dus daar valt niet over te stemmen..

avatar van Jazper
jowietje schreef:
Blijft me verbazen hoe mensen hier op de site stemmen

Volgens mij deed jij hetzelfde niet al te lang geleden bij de veelbesproken Rihanna...

avatar van Jordy
stemmen verwijderd

avatar van jowietje
Klopt, maar toen heb ik mijn stem meteen verwijderd omdat het inderdaad niet mag, want daar hadden andere users mij van overtuigd. Dus dan mag ik er nu zelf best iets van zeggen want het klopt inderdaad niet.

avatar van Jordy

Inderdaad

Zoals bij Cee-Lo's tweede album

brak plaatje trouwens, had niet goedgekeurd mogen worden

avatar van Jazper
jowietje schreef:

Dat is waar! Maar omdat je dat toen zelf deed, verbaast me het een beetje dat het je zo verbaast dat het gebeurt.

avatar van jowietje
Het verbaast me niet echt want als je iemand niet mag dan heb je daar snel de nijging toe, er zullen heeel veel stemmen op deze site zijn geplaatst door users die het album zelf niet eens hebben gehoord, dat bewijst K3 wel want net alsof al die mensen die K3 een slecht aantal sterren geven heel het album hebben geluisterd

avatar van Josje
wat is maneater een vet nummer zeg ...

Josje schreef:
wat is maneater een vet nummer zeg ...

zkrs

Keek ook al redelijk lang uit naar het nieuwe album na het door mij goed ontvangen vorige album! Wat ik tot nu toe heb gehoord (Promiscuous en No Hay Igual) wijken in sound totaal af van de nummers van het vorige album. Nummers zijn niet echt bijzonder, daarom vrees ik dat het nieuwe album van Nelly Furtado een tegenvaller zal zijn voor mij.

ow haha komt deze ook uit clips zijn erg leuk

avatar van jowietje
Ik neem terug dat ik de clip van Maneater vet vond, ik zag hem vandaag op TMF en hij viel echt tegen. Het idee opzich is wel vet en de omgeving, Maar Nelly Furtado en dansen gaat echt niet samen, en Nelly die probeert sexy te doen al helemaaaaaaal niet!

Wow Maneater is echt wel een leuk nummer.

avatar van musicfriek
Ben het wel eens met wat Boordappel zegt. Heb net Maneater voor het eerst gehoord (hield mijn hart vast, want ik dacht dat ze Hall & Oates gecovered had...) en het is zeker wel een leuk nummer, maar niet de Nelly Furtado die we kennen. Ik prefereer toch de oude Nelly.

Electro_
Ben ik het helemaal mee eens Ze is nu iets te 'gewoon'.

avatar van jowietje
Waarschijnlijk klopt deze tracklijst toch niet, Undercover een nummer dat is uitgelekt komt ook op het album, maar staat er niet tussen. Leuk nummer trouwens.

Ik heb Maneater gezien op TMF en ik stond gewoon versteld. Nelly Furtado was een van de weinige vrouwelijke artiesten die gewoon zichzelf was en geen maaksel van haar productiemaatschappij. Ze schijnt nu ineens ook sexy te moeten zijn
Over het nummer zelf heb ik nog niet echt een mening, moet het vaker horen

avatar van psychonaatje
Echt zwaar teleurgesteld in Nelly. Ze maakte altijd frisse popmuziek, maar Maneater is echt waardeloos. Zo'n typisch 13 in een dozijn nummer, geschikt voor opvulling op een Ashanti-album ofzo. Echt verschrikkelijk.

Edit: is dat nummer geproduceerd door Timbaland? Dat moet dan de meest teleurstellende productie zijn die ik van hem heb gehoord.

Joy
tis niet mijn muziek, maar op basis van wat ik van haar ken denk ik, talentvol typje

maneater begrijp ik dan ook helemaal niet, dat vind ik echt slecht

komt bij dat ze precies hetzelfde zingt als de prhase 'maneater ' van hall & oates

zoals vaak in reclame wordt gedaan gebruikt men ene bestaande tune en verdiaad dat lichtelijk zodat je het toch herkend en je aandacht is getrokken

zo lijkt het ook met maneater, maar dat heeft furtado helemaal niet nodig