Beyoncé - B'Day (2006)

9. Irreplaceable (3:47)
  10. Resentment (4:40)
  11. Check on It (3:31)

met Bun B en Slim Thug

12. Encore for the Fans (0:39)
  13. Listen (3:37)
  14. Get Me Bodied [Remix] (6:00)
  15. Creole * (3:53)
  16. Lost Yo' Mind * (3:47)
  17. Back Up * (3:26)
  18. World Wide Woman (WWW) * (3:51)
  19. Beautiful Liar * (3:18)

met Shakira

20. Flaws and All * (4:10)
  21. Still in Love (Kissing You) * (4:35)
  22. Hollywood * (4:20)

23. Amor Gitano * (3:47)

met Alejandro Fernandez

24. Oye (Listen in Spanish) * (3:40)
  25. Imprescindible (Irreplaceable in Spanish) * (3:47)
  26. Bello Embustero * (3:20)
  27. Beautiful Liar [Remix] * (3:01)
  28. Beautiful Liar [Spanglish Version] * (3:21)

met Shakira

29. Imprescindible [Nortena Remix] * (3:50)
Dieuwertje
Ik vind dit een goed album. Ik ben nog niet zolang fan van Beyoncé en heb haar vorige album niet geluisterd, dus weet niet welke beter is. Ik vind op dit album vooral de rustige liedjes mooi, de uptempo liedjes zijn soms nogal schreeuwerig. Ik vind het over het algemeen een leuk album om naar te luisteren. De clips zijn wel leuk. De leukste vind ik get me bodied, kitty kat en flaws and al. Ik geef dit album 4.5 sterren.

marjolein__
Vond haar vorige cd dangerously in love al goed, maar dit album is echt helemaal geweldig. Superliedjes! een dikke 5

Dieuwertje schreef:

Nou, dan zou ik snel beginnen aan haar vorige album, haha !! Als je deze een beetje schreeuwerig vind, vind je haar vorige album misschien toch iets beter, die is heel rustig en die vind ik persoonlijk ook iets beter. Ik ben totaal met je eens over de clips

rodneyVL
Walgelijke muziek, buiten haar rondborstige lijf om krijg ik de zenuwen van haar gemekker..laat staan dat ik dit een cd volhoud..

avatar van Reijersen
Rondborstig?

MattDamon2
Deja Vu en Upgrade U zijn de enige die ermee doorkan

Ik heb de deluxe edition..
Nu staat er dat er op nummer 19 de remix van Beautiful Liar opstaat maar ik hoor geen verschil met het orginele nummer?

avatar van Beyoncéfan
Ik moest ook eerst goed luisteren voordat ik het verschil hoorde, maar het verschil is dus dat dit nummer iets korter is, er is een stukje uitgeknipt... en dat heet dan een remix

Haha, oké dan.
Jammer dat ze er niet een echte remix van gemaakt hebben zoals de Freemasons remix.

avatar van Beyoncéfan
Ja, zeker... dat zijn tenminste remixes en nog leuke ook.
Beyoncé's nieuwe single is trouwens 'Green Light' en hiervan hebben de Freemasons schijnen daar ook een remix van hebben gemaakt... Dus ik ben benieuwd.

avatar van Beyoncéfan
Heeft iemand de Freemasons remix van Green Light gehoord! Een hele goede remix....

avatar van Khalid..
Jah ik heb de remix gehoord, echt een goeie remix, ik hoop dat ze van al haar nummers van de cd B'day een remix gaan maken.. want die andere die ze al hebben gemaakt zijn allemaal super goed, vooral ring the alarm..

avatar van catdog
Ik heb de remix ook gehoord.
De versie van de Freemasons is trouwens de versie die wordt gereleased en niet de originele albumversie.
Wel beter omdat de Freemasonsversie perfect is voor de zomer.

avatar van rudiger
dit is gewoon een lekker wijf met `n paar lekkere tieten , en thats it.

avatar van musicboy
O! Soms denk ik dat je de waarheid niet zo 'in the face' mag zeggen zonder op tenen te trappen.
Maar je slaat de nagel natuurlijk wel op de kop, je vergeet wel het mooie kontje in de erelijst te vermelden.
Met muziek heeft het inderdaad niks te maken. Neem een doorsnee vrouw met dezelfde liedjes en stem, geen kat die er naar miauwt.

Sheplays
Een 'doorsnee' vrouw (what is in an adjective? ) is in een paar uurtjes tijd ook om te toveren tot een 'lekker wijf ', hoor!
Zie hier maar.

avatar van musicboy
Ik begrijp je punt, Sheplays, maar het verandert niks aan mijn standpunt. Laat de vrouw uit je aangeboden filmpje liedjes zingen, en ze zal ook maar succes hebben met de looks op het einde van het filmpje. Tenzij ze talent heeft natuurlijk, maar dan moet ze zoveel inspanningen niet doen om er anders uit te zien. Dan zal ze gewaardeerd worden om haar talent, los van uiterlijk vertoon. Je keuze 'lekker wijf' is een beetje sexistisch he ... Ik zei heel braaf 'een doorsnee vrouw'.

Sheplays
Die opmerking ging terug naar rudiger. Ik ben het met je eens, musicboy, feit blijft dat sex sells en aangezien de doelgroep geld te spenderen heeft zullen deze producten gemaakt blijven worden.

avatar van rudiger
vandaag hoorde ik een nummer van dit lekker stuk op de radio ( radio 3 ) natuurlijk , welke zender draait nou niet zo`n troep , enfin volgens mij was het beyonce , er zat een melodie in van golden brown ( stranglers ) .
iets orgineels bedenken zit er niet meer in , dus gaan we maar wat melodien jatten om er de zakken mee te vullen .

avatar van catdog
Dat was niet Beyoncé maar Jamelia.
Jamelia is bekend van singles als Superstar en Something About You.
Zij heeft die sample gebruikt voor haar single: "No More".

avatar van rudiger
ach zo zit het , ik vond superstar trouwens geen slecht nummer.
maar het nummertje op 3fm klonk net als byonce , vandaar mijn vraag , en die is nu beantwoord , dank je catdog.

Graag gedaan hoor

Ik vind trouwens de cover van I'm Kissing You (Still in Love op dit album) één van de mooiste nummers.
Jammer dat ze die hebben moeten verwijderen van het album.

Ik denk dat Green Light best wel succes gaat hebben het is best wel een zomerliedje. In Engeland maakt hij al grote sprongen in de hitlijsten hij was op 150-138-78!

avatar van olsenfreakie
van deze muziek krijg ik niet genoeg. Beyoncé, Shakira & Christina anguilera zijn zeker niet mis. Spijtig dat Olsen Twins geen muziek maken..

4.5*

avatar van Beyoncéfan
Ik heb ergens gelezen dat Beyoncé alweer bezig is met haar derde album... is er iemand die dit kan bevestigen??
En Destiny's Child zou ook weer bij elkaar komen om een album op te nemen, Beyoncé's vader zou dit ook al per ongeluk hebben laten vallen...
Is er iemand die het fijne ervan weet??

avatar van horned_reaper
0,5
kijk, Shakira vind ik dan nog wel tof maar als we bij Beyonce aankomen moet ik toch met tranen toekijken hoe deze wereld naar de klote gaat.

wat een dom arrogant *&&)^& mokkel.
de teksten slaan TOTAAL nergens op, behalve dat zei beter is dan de rest van de wereld enzow ~_~
ik kan niet over alles oordelen want ik heb niet alle nummers gehoord, maar een paar wel.
en volgends mij heeft die meid echt hulp nodig want ze verkeerd in een soort waan dat ze miss universum is ofzow
hoewel ze nog f*cked up lelijk is met die stapel make up.

daarom hou ik zo van Shakira ^^ haar teksten gaan ergens over en zij hoefd geen berg make up op om er lief uit te zien en zei denkt teminste ook niet dat ze alles is.
daar hou ik al een stuk meer van...maar een bepaalde subgroep mensen snapt niet dat dit soort muziek ver van de realiteid afwijkt.

avatar van Josje
doe dat ..
je hebt niet alle nummers gehoord en toch 0.5?

clutch
horned_reaper schreef:
..naja, ik ga maar weer lekker verder luisteren naar een goed Pink Floyd album *O*

The Dark Side Of The Moon al eens geprobeerd? die is veel beter dan The Devision Bell

avatar van horned_reaper
0,5
clutch schreef:

haha das jouw mening
maar the devision bell is meer jeugd sentiment van me.

clutch
aha, maar vind je the dark side of the moon niet goed dan?